Reakce žen na oslovení cizím M

Reakce žen na oslovení cizím mužem

Jak ženy reagujete na to, když vás na ulici (v obchodě, baru, benzince,...) zdvořile osloví muž a požáda o tel. číslo nebo pozve na kávu?

Dotaz je primárně smeřován na ženy...
Stalo se mi to párkrát, ale dotyční měli tak 4 promile v krvi, takže nebrat.
Třeba by šukal líp než některý amatér. *3*
Já se obávám, při těch vratkých nohách a neartikulované řeči, že by se jim nepostavil, nebo by mne při nejbližší příležitosti poblili 🤣
To je realita 🤣 nebo tobě péro stojí po sedmičce vodky? 🤣
Stává se mi to poměrně často a to nejsem žádná vyzívavá samice😄 ale někdy si nevšimnout prstenu, ráda se "vytahuji" manželem, takže slušně odmítnu, ale na baru drink příjmu 😄
Oslovovat cizí holky na ulici už jsem se naučil, ale trvalo to. *22*
Není univerzální první oslovení, vždy dle situace.
Nejhorší co se může stát že odmítne - no a co? *385*
Ostuda? To nic není proti promarněné šanci.
Důležitý je oční kontakt - kouká, neodvrátí zrak, dokonce se usměje = přímo čeká až ji oslovíš.
A je jedno jak. Jenže v takové situaci se chlap po.ere a mlčí. *243*
Na YT jsou krásný short videa:
Kluk jde s kytkou v ruce. Holka sedí na lavičce a čumí do ajfounu. Kluk u ní zabrzdí, poprosí zda by kytku podržela, přitom si zavazuje tkaničku u boty (jednoduchý důvod proč holka musí kytku podržet, to přijme uplně každá). Kluk si botu zaváže a jde pryč. Holka sedí s kytkou v ruce a neví co dál. Kytka je dole obalená papírkem. Na papírku je napsáno - "Moc se mi líbíš, můžem pokecat?" Kluk stojí 20metrů daleko a vyčkává.
Holka po přečtení vzkazu vyskočí a hledá kde kluk je. Prohlédla si ho a očichala dostatečně když si zavazoval botu. *270**397*
A nebo nevyskočí. *3*
Jeeee, to zní jak z lovestory😁 jojo, je to pěkné, když není člověk zadaný 😊 na druhou stranu je flirt zdravý a někdy potřeba 😊
"Slečno, já vás nechci ošukat, jen si tu chci vklidu vyhonit..." (modifié)
Pokud mě osloví kluk na ulici a řekne si o číslo, nemám s tím žádný problém. Pokud je aspoň nějakým způsobem sympatický, nebo si o to číslo řekne zajímavým způsobem, tak mu ho dám. Jinak slušně odmítnu.

Co ale těžce nedávám je oslovení online. Sem tam mi někdo napíše na facebook nebo instagram, že mě potkal tam, kde jsem třeba dělala na brigádě. Že jsem se mu líbila a komplikovaně mě dohledával. Na to ani nereaguju. Pokud tu příležitost měl a nevyužil ji, tak bohužel.

Jinak číslo jo, pozvání na kávu takhle z fleku ne.
Peklo123
Peklo123 Inactif il y a 3 an
La publication a été effacée par l'utilisateur.
1) nevím jak ty, ale já málokdy postávám na ulici a čekám, jestli se neobjeví něco, co bych mohla dělat. Většinou jsem tam, protože mám něco na práci.

2) je lepší si někoho nezávazně oťuknout, než s ním vlézt do kavárny a zjistit, že chceš utéct, ale už máš objednané...
Peklo123
Přesně tak. Když čekám na autobus, tak hodlám někam jet a určitě nikam nepolezu...
Peklo123
Mně se to stalo jen jednou, bylo to sice zdvořilé oslovení, ale ten muž nebyl myslím úplně střízlivý. Pamatuju si, že mi to bylo nepříjemné a odmítala jsem všechny jeho návrhy:)
Hele , vím , že nejsem žena , ale.... Mám s tím dobrou zkušenost, tady se to kecá, ale venku málokterý muž osloví ženu, která se mu libí, k tomu se ještě dá přidat nepsané pravidlo, že hezké sebevědomé ženy měly vždy seznamování horší, jelikož si na ně málo mužů troufne. Prostě a jednoduše jsem se nesetkal s negativní odezvou. Jednou z toho bylo šukání , jindy pouze rande a zase jindy třeba jen flirtík na ten okamžik. Vlastně pokaždé jsme byli oba spokojeni, ženu to celkem vždy nadchne , když se o ní projevý zájem , samozřejmě , když je chlap sympaťák , nebo je alespoň vtipný. Když jsme to , tedy s těmi se kterými jsem pak spal, rozebírali, tak vlastně všechny říkaly , že se jim to ještě nestalo. Dosti ženám imponuje i taková lehčí drzost , a jak říká naštvaně jedna moje bývalá přítelkyně: dost chlapů čumí , poznám, že se někomu líbím, ale nikdo neudělá ten první krok. A v dnešní době online, to platí trojnásob , každý je v app mach a odborník, ale jít za ženou na ulici ..jo to už chce jiný "koule" :-))
Vystihl jsi to dobře. Taky mám pár zkušeností a i když někdy došlo na odmítnutí nebo spíše neutrální chování, tak to bylo milé a minimálně jsme se na sebe pak usmáli a mile rozloučili.
Opak k tomu bylo skvělé mazlení po pár minutách známosti. Jsou zážitky, kterým pak ani své paměti nechci věřit. ;)
Diky za nazor. Mas nejake konkretni tipy jak jak oslovit? Treba nejake uvodni vety?
Co si myslis o zadosti o telefon (viz vyse)?
Tak to nemám, vždy to beru pocitově. Ale o jednom jsem přesvědčen, vždy to začalo/začíná humorem , nenuceným vtípkem, při placení, ve frontě na zmrzlinu, na benzině, při tankování. Tak nějak hodíš vtípek, nebo alespoň rádoby vtípek :-)) Ono se to docela hned pozná jestli má k tobě dotyčná sympatie, někdy už to víš aniž bys ji oslovil, pak už jen vyčkat příležitosti. Ženský podle mě mají rády, když je chlap vtipný a vyzařuje z něj taková nějaká pohoda/vyrovnanost, ležérnost, a to pak odpustí i nějakou tu drzou připomínku.
Ohledně telefonního čísla :-)) To mě nikdy ani nenapadlo si o něj říkat takhle nějak ze startu, ony když jsou ty sympatie, tak ženy jsou schopny dát ti to číslo samy. Stačí po nějaké konverzaci /vtipkování /dvojsmyslech při loučení zahlásit : budu muset jít, rád jsem Vás poznal, docela mě mrzí, že už se neuvidíme . Nebo tak něco :-)) ženský jsou mrchy , myslím v dobrém slova smyslu , většině to nedá a pokud tam ty sympatie byly tak odpoví otázkou : a proč myslíte ? A tam už vzniká prostor pro to telefonní číslo . Pak jsem to někdy udělal tak , když jsem spěchal , že při loučení jsem jí dal číslo já , kdyby chtěla vyrazit , nebo i rovnou zašukat , tak stačí zavolat . Nikdo by nevěřil tomu, jaká to je magická věta s tím šukáním , ony dámy jsou nejprve konsternovány, protože to se jen tak neříká, ale na druhou stranu mi sdělily , že je to neznámé/přitažlivé a nakonec ta zvědavost zvítězila a ony zavolaly. Neříkám , že všechny , ale některé ano. Stoprocentně mohu říci, že v mém případě poměr venku a tady je 10:1 :-)))
Tomu bych I věřila. Když mě TADY ve vzkazech přistane taková nabídka ,,zašukáme,, tak je to ohraný.
Ale v reálu, když ty sympatie jsou vidět, když to jiskří, asi bych se taky chytala.*2*
@DamaPotvora tak tady je to už jen a jen o lásce a dlouhodobých vztazích :-))
Diky. Na tema konkretniho osloveni jedina jasna a smysluplna odpoved! 👍
Mimochodem s tim "rovnou zasukat" to jako fakt? Verim tomu, ale nejak se mi nezda to slovo. 😂
Tak jako fakt ! Ale samozřejmě nemyslím hned ze startu , ale v posloupnosti jak jsem psal výše. Na druhou stranu asi strašně záleží, co jsi za typ muže a v jakém rozpoložení bude momentálně ta konkrétní žena. Nicméně mě se to už párkrát vyplatilo :-)) Každopádně ty nemůžeš prohrát ani v jednom případě , buď odmítne a ty nebudeš ztrácet čas, a nebo přijme pozvání " na to šukání" a neskončí jen u skleničky. Ony ženy ve své podstatě rovněž nerady ztrácejí čas, nemůže se člověk řídit tím, co se děje tady, tady je to ze všech stran dle mého názoru (který mnozí popírají) všechno dost obráceně. Ale pokud to budeš brát z pohledu "normální " ženy, která nevysedává na Amatérech, tak ti moc žen asi neřekne, že je xx chlapů oslovilo ve frontě u kasy a nabídlo ji šukací rande :-)) Já mám v životě zkušenost s tím, že dost žen , které na to nevypadají , tak ty mají dost velkou a sprostou představu nejen o seznamování . A dámy co na to vypadají , ty jsou naopak ve skutečnosti daleko větší puritánky a nikdy by se s tebou třeba na ulici neseznámily. Musíš to člověk brát fakt pocitově. Vzpomínám, že s jednou kadeřnicí jsem si x měsíců vykal a tak nějak s ní koketoval, prostě jsem ji taky hned neřekl , jestli nechce náhodou šukačku :-))
To přece záleží na situaci, reaguješ a oslovuješ podle ní. Požádat pouze o telefon mi přijde jako hloupost, když bude chtít, buď ho dá sama nebo si o tvůj řekne.
Ano, v zasade mas pravdu, ale bohuzel tohle je debilne obecne. Asi jako bych se zeptal jak se ridi motorka a odpoved by byla ze zalezi kde a v jake situaci. Tedy absolutne neadekvatni odpoved, kterou lepe ani nevyslovovat. 👎
Nesmysl.... Univerzální oslovení neexistuje. Klasika je. "Dobrý den/Ahoj", Mohu Vám pomoci? Hledáte něco? Mohu Vás pozvat na skleničku? Kávu? " apod. Vždy záleží kdy a kde jsme..... To pro řízení auta, motorku nemám, platí automatický postup. . Až když nastartuješ a jedeš, přemyšlíš kam.
Tom_906
Tom_906 Inactif il y a 3 an
Ano kazde bude jine, ale ne, ze to nejde vymyslet a popsat jako rizeni auta. Viz nize.
Tak proč se ptáš na radu jak oslovit? A můžu si psat kam chci, obzvlášť, když je to k tématu a tobě se to jen nelíbí
Neskutecne fadni osloveni co pises. To je jak z filmu 😂
Jasně, tak buď radši rádoby originální, což většinou vede akorát k tomu, že budeš trapnej. Stejně jako když si jen tak řekneš o číslo. Ale možná jsi holt jiná generace než Modrý Mauricius nebo já.
A co je na tom špatnýho? Lepší než nějaký děsně originální plky, u kterejch vždycky akorát přemejšlím, že jak dlouho si to ten chlap nacvičoval doma před zrcadlem nebo čím se nastřelil, než to z něj vylezlo.
Úplně stačí bejt normální a slušnej, naopak bych řekla, že je to žádoucí.
Nejsichopnyxvymyslet svoje oslovení poplatné situaci,neoslovuj. Ty tady lákáš návody a pak se posmivas... Nevím,co vlastně chceš...
Nemas li co rict, nerad. 👎
Neposmivam se, jen konstatuji, ze pise nesmysly.
Nikdy jsem nedala číslo, buď jsem šla rovnou, nebo neurčitej email (v dřívějších dobách). Když je to oslovení slušný, tak to vysoce cením. A je mi jedno, kdo to je a jak vypadá, odvaha se počítá. Platí i pro lichotku.
Rozumim. Nicmene aby mohla (kdyby chtela) prijmout pozvani na kavu, tak musi mit v dany okamzik cas a taky ta kava musim byt pobliz. Z toho duvodu se mi tel cislo jevi jako schudnejsi. Pletu se?
Tak asi jo, ale pro mě je to tak osobní a zneužitelná věc, že ho nedám. Asi je to ale možná jen můj problém, jako jestli se ptáš na to, jestli ho ty jako chlap můžeš chtít, tak samozřejmě můžeš a za přešlap to nepovažuju.
Roky se mi to nestalo. Nosila jsem snubak. Teď už ho nemám, líbilo by se mi to, ale asi nepotkavam ty správné muže.
Nemám s tím problém, pokud je dotyčný zdvořilý, slušný a není dotěrný. Musí respektovat jasné ne a nezkoušet nějaké hry inspirované streetgame (jakože když ženská řekne, že nemá zájem, že je zadaná apod., tak že je to nějaký test a chlap to má zkoušet dál 🙈). Jinak větší smysl mi dává pozvat na kávu, začít nějakou konverzaci, než si hned říct o číslo.
Rozumim. Nicmene aby mohla (kdyby chtela) prijmout pozvani na kavu, tak musi mit v dany okamzik cas a taky ta kava musim byt pobliz. Z toho duvodu se mi tel cislo jevi jako schudnejsi. Pletu se?
To rozhodně, ale přijít za někým a zeptat se ho na číslo, mi přijde takové neomalené a puberťácké. Takže pokud se nepotkáte v lese, ale někde ve městě, tak bych to viděla nejdřív na navázání konverzace, pak se zeptala na kávu, a nakonec, pokud dotyčná řekne, že teď nemá čas, tak jí poprosit o kontakt, abyste se domluvili na jindy. Já bych teda číslo nedala, naposledy jsem dávala Facebook. Ale hlavně mi jde o to, že potřebuju nějaký čas, aby na mě ten člověk nějak působil (jestli mi je sympatický, má příjemný hlas, působí inteligentně), protože jenom vzhled pro mě nic neznamená. Můžu si rozumět i s mužem, který se mi na první pohled vzhledově líbit nebude, anebo naopak.
Na holky tady jsem se neptal. A primarne se ptam zen 🤔
Tak mě se to stalo jen jednou za celý život. Jako chlapi se boji oslovit cizí ženu. Což je škoda
Nemyslím si že by je většina žen poslala do háje