vek je len číslo

zajačik a zrelá žena

Ahojte zaujímalo by ma aký je sex s takými staršími žena 30-50r. A či sú vobec také čo majú chuť na mladých vyšportovaných a či ich nepriťahuju iba starý muži s "pivným bruchom" :D. Mňa veľmi vzrušuje predstava sexu so zrelou ženou ale neviem či je to vobec realne keďže sa žiadna neozvala :/
La publication a été effacée par l'utilisateur.
@Hatori69 Jseš úplně natvrdlý nebo se jenom děláš? Někdo něco napíše a ty všechno převracíš a jenom zesměšňuješ. A všiml jsem si že to není poprvé. Borec napíše že to byla krásná žena a ty tady vybliješ takovou koko..nu a ještě si myslíš že jsi hrozně vtipnej.
JulyJuli
JulyJuli Inactif il y a 5 an
Tak já bych si s dovolením dovolil nesouhlasit..
Je mi divné , že jsou tu všichni tak vyzrálý a mají jen pozitivní zkušenosti. Tak si říkám zdali se tu bavíme o soužití takového páru, nebo pouze o mileneckém vztahu ? Ale za sebe tedy mohu říci , že pokud to bylo v rovině mileneckého vztahu , tak to bylo vše jak píší ostatní a zcela upřímně to bylo fajn ve všech směrech. Ale když už šlo o něco více, a tím myslím společné soužití a výchova dětí , tak už to tak jednoznačné nebylo.
Jinak bych kamaráde neřekl , že by se ti někdy ozvala starší žena , to už by musela být výjimka a těch tu je opravdu poskrovnu, takže koukej švihat do ulic velkoměsta ...
Já měla na mysli normální partnerský vztah.
Tak v tom případě by možná stálo za to, abys to rozvinula :-) Nemyslím , abys to negovala , ale na druhou stranu přeci nic není jen růžové a v takovémto vztahu se doslova nabízí, že něco někde drhne, něco je naopak skvělé atd atd Tady se mi zdá, že je stále řeč jen o sexu , respektive, že se lidí díky tomu úžasnému sexu tak nějak nedívají reálně.
Otázka byla směrována čistě k sexuální oblasti, odpovědi se odvíjí od toho. Já si dovedu představit oboustranně vyhovující sex, vztah o dost hůř (pokud vůbec).
To je pravda a nezbývá mi než se omluvit. Čistě ohledně sexu, je to dost podobné, dost starších žen je svým způsobem konzervativních , takže to nestálo ani za zlámanou grešly, některé dámy zase byly nezapomenutelné a vzpomínky na ně mě provázejí celý život. 5ekl bych, že to je tak 50 na 50 :-)
V každém vztahu něco drhne a něco je zase super...
Mladí muži jsou skvělí.....ale.......je to spíš o vyzrálosti a celkově osobnosti toho dotyčného.
Znám zajíčky kteří jsou daleko víc zkušení a celkově na vyšší úrovni než muži v mé věkové kategorii.
Podle mě platí, že žena omládne, jak někdo napsal výše. Bydlel jsem v 18 v paneláku a když jsem se jednou večer vracel domu. Potkal jsem u výtahu rozvedenou sousedku. Blížilo se jí k 50 a byla asi 5 let po rozvodu. Mě se nechtělo domu a ona mě pozvala k sobě, no ... :) Scházeli jsme se ještě asi půl roku. Potom jsme se s našima odstěhovali. Sem tam jsme si občas napsali. Chvilku po mě si našla chlapa a hlavně bylo na ní cítit, že měla svojí energii zpátky :)
Ahoj rád bych si to také zkusíl s nakou starší aspoň jednou nakou 30ku nebo 40tku rád se nechám něčemu přiučit ale vypadá to že v olomouckém kraji žádné takové ženy nejsou co by rády zajicky
Ahoj, já si nemyslim, že je to vždy pravda. Záleží na tom, co od vztahu chceme. Pokud jde pouze o milenecký vztah, tak to pravda na 100% je, věk je jen číslo. Ale co když je vůle založit rodinu? Podle mýho názoru je v tomhle případě věkovej rozdíl o generaci už na škodu...
Asi v 25 jsem měl potěšení potkávat se s dámou 51. Bylo to super. Věděla co chce a jak to dostat. Vydrželo nám to asi 2roky. Nic lepšího jsem nezažil. Akorát mi přijde, že se zralé ženy strašně podceňují.
Moje zkušenost praví, že se dámy hodně stydí za své tělo. Ale když opadnou zábrany, tak jsou perfektně uvolněné.
Take si to myslim.problem je púodle meho mineni v tom,ze predpojatosta predsudky jsou mezi lidmi silne zazite.Mam zkusenosti sdvema holkama,byly mladsi o 37 a druha o 31 let a vse fungovalo normalne. Problemy nastaly az se do vztahu zacalo montovat okoli,ktere vse pokazilo.
Pod vyrok "Vek je len cislo" sa podpisujem a plne s nim suhlasim. Ako som pisal v inej teme, za posledne roky som mal sest zien vo veku od 38 do 50rokov. Momentalne mam takmer rocny vztah s 50r. zenou a nic krajsie som v zivote nezazil. Aj ked je medzi nami 20r rozdiel, tak nikde to nie je citit. Ani v konickoch, ani v elane, ani v humore, ani v komunikacii a co sa tyka sexu, ten je najlepsi aky som kedy zazil. A co sa tyka jej tela, proste ho milujem. Krasne, stihle, hebke, vonave...Ked je dvom spolu krasne a sa lubia, tak vek sa neriesi. Srdce vek neriesi.
Krasne napsano, vnimam to uplne stejne
Zcela souhlasím, hezky napsané :) Akorát u nás je to zase naopak, mě lákali odjakživa starší muži, a taky pro mě je věk jen údaj v kalendáři. Ale záleží na tom jestli je mi s tím člověkem dobře... pokud je, neřeším nějaký věk...
Přesně!!! Věk je jen číslo!!! Znám to!!!
se zajčkem opravdu žena omládne, v té chvilce na věk určitě nemyslí, možná před a po.
To každopádně mě nacapala starší dáma když mě bylo 16 a vlastně byla moje první to co předváděla to jsem tomu ani nevěřil ovládla tak aspoň o 30