Přiznání orientace

Bojím se přiznat orientaci

Zdravím, je mi 29 a jsem lesbička. Nikdy jsem kluka neměla. Přátelům jsem o své orientaci nedávno řekla ale hrozně se bojím to říct rodičům. Stále se mě ptají zda již někoho mám a myslím že nic netuší. Řešil někdo podobný problém?
Vzhledem k tomu, že jsi to řekla přátelům, tak s oznámení rodičům neotálej. Aby se to nedozvěděli dříve od někoho jiného než od tebe. A pokud máš s rodiči hezký vztah, tak tě budou mít stejně rádi. To že jsi lesbička nic nemění na tom, že stále budeš jejich dcera, kterou milují. Ale asi určitě se řeknou něco o vnoučatech na které se pravděpodobně těší. I když i to lze zejména u lesbických párů řešit.
Tezke radit...ale jednou to budes muset rict.
Reknu to asi takto. Cim dele to budes tajit ti. To bude horsi. Osobne bych zašel za rodiči a rekl jim pravdu. Vim ze je to tezke, ale ver mi ze se ti uleví. Xxx let zpet jsem to resil s kamarádkou ktera se toho bála a kupodivu rodice to vzali na prvni dobrou. Pokud chces napis soukrome
U Lesbičky se to nějak vsákne že ale nejsem si jistý jestli je stejná tolerance vůči gayům já jsem o své Bi orientaci neřekl ani slovo raději
To zalezi na kazdem jak to vezme. Je to o tom kdo jak ma nastavene
Nemůžu radit, ale tady na chatu je místnost Seznamka / Žena se ženou, muži tam nesmí, tam by holky mohly poradit líp.
To je rada jak prase. 80% tech zenskych tam jsou chlapci co si u toho honi... teda pokud autor tohoto temata taky neni chlapec, ze? 😃
podle me kdyz si to nechas pro sebe budes se porad ubijet v pocitech a kdyz jim to reknes tak uvidis jak na to zareaguji treba to vemou dobre dit to zas takova hruza neni a nebo se stim budou chvili smitovat a prekousnou jestli te maji radi
Já jsem všem přiznala že jsem holka si kupodivu v pohodě! A to jsem nečekala 😃 takže si s rodiči o tom promluv... Je to pak úleva 😉