Úvodní stránka

Feedback

Když nejsem přihlášeny a rozhodnu se navštívit stránku, tak na mě z 90% procent vyskočí album s pérem, někdy i horší. Nevím která kedlubna vymyslela přes celou stránku zobrazit náhodné album, ale myslete prosím i na heteraky. Dík
Souhlas dejte to do prdele!
Nikdo nemá náladu, aby na nej pres celej 30” monitor vyskocil exhibák jak si honi klobásu. A popravde kunda v nadzivotní velikosti, která vypadá jak jícen anakondy z nejakeho thrileru s popiskem “ja” je taky nechutnost. Erotickej server naznamena, ze tyhle vyjevy musej bejt vsude a ve velikosti 500%
Přihlásím se a rovnou vidím sledované inzeráty a sledovaná alba. Pro mě ideální, díky.
Byl jsem blbec, který se tu dlouho prezentoval obličejem v profilovce, údaji o mé osobě a nějakými fotkami, to že je to tady samá píča a samej čůrák jsem věděl dávno, občas i nějaká kráva, na to jsem nepotřeboval změnu úvodní stránky, tak čemu se teď divíte ?
Hned to první co je někdy na úvodní stránce vidět, jak si dělají prdel.
Líbí se mi, jak je to všechno sesypané na jednu hromadu, bordel se vším všudy.... Ku*dy, zadky, ptáci, kozy, kus textu *1*.... Za mě to skvěle ukazuje postup schvalování příspěvků adminy....
Taky z těch změn, placených obsahů a nabídek VIP nejsem nadšený. Ale chápu to. Provozovatelé webu nejsou neziskovka. Asi nedostávají dotace 😁 ani to nedělají ve svém volném čase jako dobročinnost pro blaho lidu. Admini i celý tým chce výplatu a majitelé webu chtějí zisk. Tzn. Budou nabídky VIP, reklamy, placený obsah atd. To je celkem pochopitelné. Naštěstí je pořád dost amatérů a amatérek, kteří nechtějí platit za galerie a těší je to, že je mohou ukázat.
K obsahu galerií. Co by tam jako mělo být? Vánoční dekorace? Krásně upečená bábovka? …… jsme na erotickém webu. Proto jsou obsahem fondy a šulíni 😂 Pokud je z toho někdo tak znechucen, tak nechápu proč tu je. Může použít filtraci obsahu před přihlášením nebo slušný režim. Nebo si najít web o vánočních dekoracích, zahrádce, pečení …….😎
Zrovna slušný režim na úvodní straně není domyšlený, protože patička webu neustále zdrhá. Ne že by to nešlo jinak, spíš je to o tom, jak dobře je tahle změna promyšlená.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Úvodní strana je opravdu děs..proč se mám dívat na něco co nechci ? Chaos, nepřehledné ..a proč tak obrovský náhledy něčeho co se mi nelíbí ? Kdo tohle vymyslel ? Vraťte to zpět !
Tak už druhý den koukám, co to zase je a říkám si aha, asi mají na webu nějakou chybu, když místo ūvodní stránky, kde jsem měl pěkně přehled galerií a videí oblíbených vidím přes půl stránky posledních pěkné t návštěvníků a pak obrovský QR kód na aplikaci, který by v pohodě naskenoval i E.T. ze své vzdálené planety.

Ale následně zjišťuji, že to asi není chyba, protože když sjedu níž, tak tam vidím zase nehezky formátované obrovské upoutávky na placený obsah. Vše ve stylu jak udělat z poštovní známky plakát.

Nevím, mám tu připravené asi 3 galerie a materiál na pár dalších, ale když zase vidím tohle, tak nějak nemám chuť je zveřejnit.
Jenze ty pletes skvost pro vsechny vs 10% kretenu, ktery si myslel, ze jejich parek je jedinej neodolatelnej.

Vubec mam pocit, ze chlap, kterej si foti pero neni chlap.
Presne tak*114**1* aspoň zistia aké to je pozerať na bimbasa, aj ked nechces
Proc bych to mel zistovat? Ja nikdy nikomu pero neposla a nemam potrebu.
Jo jo, přesně tohle mě napadlo :D Welcome to our lives, pánové :))
jj. je to tady čím dál horší.
Tento web jde úplně do kytek. Čím dál více zpoplatněného obsahu a teď navíc ta úvodní stránka to je absolutní hrůza.
Nevím, která chytrá hlava vymýšlí ty změny, ale je to čím dál horší.
Přijdu na stránky.. Místo přehledné titulní stránky.. pod malým titulkem kde že to vůbec jsem..bum ho..penis přes půl obrazovky..chci uhnout pohledem..prst po obrazovce uhýbá směrem dolů..bum ho, další cizí pták zblízka... Jojo,tomu se říká Všeříkající titulní stránka..👎👎👎 Opravdu čím dál tím víc horší
Pravda ta změna je hnus velebnosti.
Nic než souhlas,..
grafika kluka šesťáka.