Prešov miesta

Miesta v Prešove

Ahojte otváram novú tému rad by som vedel či existujú v Prešove miesta kde sa da natrafiť na niekoho a zažiť niečo pekne
som služobne na východe PRESOV opäť ponúkam svojho zmrda na výmrd ako děfku, ak máš záujem píš správu. zmrd je seriózny, poslušný bez zábran. chcem ho mať použitého od iného. miesto kde bude slúžiť do cca 18:30 upresním v RP reálnemu záujemcovi
La publication a été effacée par l'utilisateur.
liecit sa chod ty..magor, ´ktory nie je nicim zaujimavy...
Ja nepotrebujem byť ničím zaujímavý a naozaj potrebuješ odbornú pomoc mal by si začať sa liečiť kým ešte liečbu hradí zdravotná poisťovňa lebo keď to budeš platiť tak sa nedoplatis
tu pomoc potrebujes zjavne ty psycho problemy riesia odbornici A ak máš problém sám so sebou to je tvoj problém nie je problém môj
PRESOV dnes kto ma dnes vonku tvrdo zneuzije? ja pasiv zmrd bez zabran
presov same keci a skutek utek…par krat pri delna aquaprk, uz som kal najodne podvecer aj pri nudaplazi v aute čoro moro inak v Presove nic realne obcas sa ale svetle vynimky najdu ale vazne ide len o vynimky…. kosice stary blšak za hornbachom ale v takom pocasi nerealne, ludvikov dvor a zeleny dvor na starej ceste v smere na Presov popri dialnici…
Én magyar exhibicionista fiú vagyok. Bárhol bárki vagy bárkik előtt meztelenkedek maszturbálok vagy mélytorkosan szopok. Oda megyek, ahová mondod. Szabadban, vizparton, parkolóban, nyilvános wc-ben, kertben, lakásban is. Fotozhatsz, videózhatsz is.
Tu je toho minimum v Presove,len reci kazdy ma
A v KE o niečom vieš ? Či tam tiež nič ?
A tam sa da stretnúť niekoho každý deň ? A kde presne na zelenom dvore ?
Dnes večer na delni pohonime pofajcime niekto ? Okolo 18:00 som tam
dnes vecer okolo 19:00 rad poslusne hlboko fajknem, necham sa naplnit budem pri nudaplazi v aute