opravdu nezáleží.já bych bral menší.trvalo než jsem poznal ženu,která si s tím mým poradí.ted na bazeně v hranicích jsem poznal pro nás oba náhodou další,která mne překvapila.ve vířivce se mi ocas postavil.byla sama,krásné kozy.když jsem chtěl jít ven,tak erekce nešla zamaskovat.raději jsem ještě chvíli zustal,ale neprodělal jsem na tom.hned přisedla blíž a začla.byli jsme momentálně ve vířivce sami,tak si pohrála.byla překvapená co má v ruce.poté jsem horko těžko přešel do bazénu,a ona za mnou.tam se seznámila s mojí ženou,která byla nadšená,protože obě jsou bi.celkově bylo málo lidí,tak se v bazénu kupodivu nabodla na ocas bez problému.po dokončení a výstřiku do kundy jsme skončili u nás v posteli.velký ocas má výhodu v tom,že se dají praktikovat polohy které s menším ocasem jsou obtížné.musí být k tomu ale kunda pořádně pružná at to nebolí.
jak už jsem napsal,je lepší ocas menší,protože mužeš mrdat bez výběru a hledání.
jak už jsem napsal,je lepší ocas menší,protože mužeš mrdat bez výběru a hledání.
Budte radi ti,co mate mensi pero,ja osobne mam problemy treba i s tim,ze nemuzu sehnat kondomy,proste u nas nejsou,musim kupovat pouze pres net. Naposledy kdyz jsem nasel v drogerii velikost xxxl tak se na me prodavacka divala jako na blazna...
já mám ocas 27x6,a než jsem poznal manželku a milenku tak jsem byl neštastný.ted mrdáme ve 4,a žena raději s manželem milenky který má ocas jako ty.on je spokojený,žena taky.mrdají kdy se jim zachce.ja a milenka mrdáme taky jak kdy.nejlepší je to ale ve 4.menší ocas je lepší.mužeš po většině mrdat pořád na doraz.já musím přemýšlet abych neublížil.i když milenka-společná kámoška má hlubokou kundu,najde se poloha která nejde.větší ocas je dobrý na silnější baby.to je jízda.
myslím si,že máž určitě větší výhodu jako já.Buď rád,máš ho akorát
průměrná délka pochvy je cca 12 cm a ženám co chtějí víc jak 20 cm trochu vázne komunikace mezi mozkem a rozkrokem. je to u nich o zvědavosti nebo si něco dokazovat, ale dlouhodobě na to žádná nemá.vím o čem mluvím, mám 28/6 a ještě nepotkal takovou, které by to vyhovovalo. o ostatních problémech ani nemluvím, klidně bych 10 cm oželel.
máš pravdu.
manzelka by to rada s tebou skusila
PRosim Te to chces aby sme manzelce ublizili ved ja idem maximalne do polovicky a aj to uz sa citi velmi zvlastne ked do nej zasuvam, naviac naozaj ja si myslim ze ideal je asi okolo 18 - 20 cm stale je velky ale nie je to ziaen extrem
ona to chce s tebou skusit mas teda zajem
manzelku uspokoji jen opravdu velky penis najde se tu nejaky 25 a vic ktery ji udela?
V anglosaských zemích občas rozlišují dvě skupiny mužů - shower(s) a grower(s).Ta první je od show - ukázat, ukazovat, ta druhá od grow, nebo grow up - smysl je růst, vyrůst.
První má genetické kořeny v teplejších krajích, druhá v chladných, kde by po omrznutí už nemuselo být co ukazovat ;-)).
První má genetické kořeny v teplejších krajích, druhá v chladných, kde by po omrznutí už nemuselo být co ukazovat ;-)).
Jak jsem odkazoval jinde:
http://www.amateri.cz/ f3637-maly-penis
Nicméně: 14x4 je v pohodě, jenom pozor na ztloustnutí - osobní zkušenost ;-( .
http://www.amateri.cz/ f3637-maly-penis
Nicméně: 14x4 je v pohodě, jenom pozor na ztloustnutí - osobní zkušenost ;-( .
Niekedy(velmi casto) je i velmi velky skor na pritaz ozaj, a maloktory muz tomu veri.A skor ako vyhody to prinasa obmedzenia nielen v sexe, pri vybere poloh alebo castosti styku
Je mi 50 let a je pravda co tady píší, opravdu nezáleží až na tom jak velký je, ale na tom jak umíš ženu připravit a naladit, jak ji dovedeš rozehřát a připravit, potom jde vše ruku v ruce a jde vše snadno, a když bude u toho i hodně citů a lásky, pak je zbytečné se trápit nějakou velikostí, v partnerství je to o vzájemné tolerantnosti a pomoci jeden druhému, chtít uspokojovat nejen sebe, ale i toho druhého, takže je to o souznění, né o velikosti, měj se a pokud se tvé partnerce nelíbí, vyměň ji jiná za něj bude ráda, věř mi!
Je mi 65 let a mam 16 x 4,5 . Mel jsem asi 10 zen. A vsem stacil. A byly a jsou polohy kdy byl pro vetsinu i dlouhy. Tak ze ne delsi ale silnejsi.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
No tak ženu to baví i jinak než penisem a bude tě chtít i když budeš vědět kam sáhnout.
Zdravím chlapci, nemějte z velikosti žádný mindrák, z mých docela pestrých životních zkušeností vyplynulo, že láska ženy k muži zcela maže velikost jeho údu a když tam láska není úplně tou klíčovou záležitostí, postačí průměrná velikost 14-18. Mnoho žen o větší nestojí a ty dámy co stojí, chtějí většinou jen vyzkoušet o čem to je a ani žena není bezedná studna, tak to mnohé i bolí a pak se rády vracejí k tomu standardu. Apropó, tady na amatérech visí článek, že k orgasmu ženám postačí teplé ponožky, tak asi nemá smysl lámat si hlavu s velikostí.o)))))
tak tak, už několikrát zde bylo řečeno, že nezáleží na velikosti, ale na na tom jak a co s ním umíš...
vecna tema chlapov . na velkosti nezalezi ale na technike . Su polohy , ktore s velkym si neuzijes a su polohy , ktore si s malym velmi dobre uzijes . Moj kamarat ma velkeho 14 cm a zena by ho nevymenila , lebo si konecne uziva sex na doraz . mala s vecsim penisom a neuzila si ho ako s malym . Takze ked ti nebude sediet partnerka necha ta ale caka niekde za rohom druha , co akurat tvoju velkost potrebuje . Ja ho mam zase ohnuteho nahor a v klasike jej drazdim dost g bod . Predtym to niektorym parterkam vadilo ale tato si to vychutnava .
ano je to tak, na kazdy zamok pasuje iny kluc a tak aj na kazdu zenu pasuje iny penis, ja mam +-18 a ak je poloha ktora nevyhovuje a ja by som ho chcel naplno dat do partnerky, nedalo by sa lebo by som ju asi "prepichol" proste je na nu niekedy az moc velkyy a co sa tyka hlbokeho oralu tiez maju vyhodu muzi s mensimi, mne ho dokazala urobit iba jedna partnerka zatial

Velikost penisu