Trojka s dvomi mužmi

Trojka s dvomi mužmi

Chcem sa spýtať žien čo už boli v trojke s dvoma mužmi... aké to je,či sa im to páčilo
trojka sa nam vzdy pacila s muzom, ale nikdy sa nam nepacilo to hladanie
Cette publication a été supprimée.
A zabudol som na a ojebavacske pariky. Ktorym vyhovuje prakticky vsetko, poslu foto, aj si zavolame, dohodneme miesto a na miesto je len velke TICHO A VELKE NIKTO.... (modifié)
👍👍to nekonečné hľadanie 😏
kto neskusil hladat tak nevie co to je ;) pripajame sa
páčilo, páčilo ak je dobrá chémia, nastavené hranice úúúúú, len problém každý máme svoje predstavy o priebehu a je ťažkém sa z niekým zladiť tak aby to bolo ok pre všetkých
Ahojte aká je vaša skúsenosť s trojkou MMZ ? Som pozvaný, ale mám menšie výčitky kvôli vlastnej partnerke, ktorá o tom netuší, že mám takéto chúťky, ďakujem za zmysluplne reakcie
Qmsbyy
Qmsbyy Inactif il y a 2 mois
La publication a été effacée par l'utilisateur.
podla toho koho si vyberies tak sa ti to bude pacit jednoducha matematika
Ja by som chcel aby si ma 2 muži vystriedali, jedného by som fajal a druhý by ma mrdal a ten čo ma mrda by sa spravil do zadku a by sa vymenili a najlepšie kebyže sa každý spraví 2x do každej diery *28*
A potom niečo dostaň 👌 a makať priateľku 🤌
Neexistuje väčší sen v mojej hlave ako vidieť zohratu trojicu v intímnej oblasti
Kazdy rok je tazsie a tazsie najst par, co ozaj chce muza. Zvacsa to chce iba jeden z nich a kedze druhy z paru nema tusenie alebo moc nechce, nie je rozhodnuty, tak ked uz pride na konkretne stretko , zmiznu, nereaguju, zlaknu sa....
Nechceme nikomu radiť, na to tu nie sme, my robíme stretká a ten, kto sa sťažuje že nemôže nájsť, nech sa nečuduje ked má prázdny profil a nemá galérie, takto nikoho nenájde, aj ked uznávame, že aj s galériami je to na tejto spránke stále ťažšie a horšie
Blbosť , nieje to o fotkách či profiloch je to všetko o ľuďoch...
Objatie4you
Objatie4you Inactif il y a 3 mois
Ahoj ja som uz ből MZM,aj ZMZ,obydva je to Super
Mal sú česť 3 x z bielym párom krása zážitok.
Trojku by som dal ja Trnava ked niekto ma chut napis
Ja by som tiež chcel veľmi rád skúsiť 3ku
Ahoj. Pokiaľ si určité pravidlá je to nadherne
Áno, bola som a určite ak bude možnosť skúsim ešte raz. . ale len MMZ
Ahoj ak Bude niekto hľadať alebo pár rad sa stretnem
m m m z?ci to uz by bolo privela?:)vikendova chata alebo jachta

Ahoj môžeš mi napísať správu rád by som s tebou prehodil pár viet
Ak sa určia pravidlá a hlavne si byť sympatický a 100% zdravý musí to byť poriadný zažitok aj vo štvorke 🤞
Ozvi sa pridám sa rad často cestujem cez ba
Noo môžme dohodnúť kávičku 😉
Treba dat vedieť po kávičke a zoznámení veľmi rád pomôžem naplniť tvoje očakávania ☺️
My tiež chceme vyskúšať MMZ , pri tom aby druhí muž mňa sukal..
Noo zaujali ste ma rad by sa zúčastnil
Áno,je úžasné, keď vidieť na žene,ako si to vie vychutnávať s dvomi mužmi a zároveň obaja chlapi vedia ako ženu takto priviesť do varu.Ale zároveň je ešte krajšie, keď takto rozpálená žena dokáže byť uspokojená jedným chlapom....Jojo
Ja by som rád videl ako moju niekto masíruje a potom by s ňou mal sex, ja by som sa najprv pozeral a keď by sa on spravil išiel by som ňom
Ahoj, ja som masér, bežne masírujem aj páry, kde si prajú zmyselnú masáž, ktorá končí uspokojením partnerky.
Ahoj.....nuž myslím, že nájsť takého, ktorý sa ti poriadne postará ku všetkej spokojnosti o tvoju ženu,tu je neúrekom..... samozrejme viem sa ponúknut aj ja....Jojo
Tažko nájsť dvoch kamošov , alebo dvoch chlapov do 3ky , hľadám dlhšie , buď sú ďaleko, alebo nie sú sympatie alebo majú malého M . Človek si povie ale veď si žena to najdeš rýchlo ,není to tak. Ak naozaj niekto má záujem a je diskrétny a je z Liptova nech sa ozve. Hlavne nech sú sympatie a diskrétnosť.
Nápis nám do správy, niečo vymyslíme máme partiu známych
Zaujímavé prečo nie, rád spoznávam nepoznané
Heteroanallover
Heteroanallover Inactif il y a 3 mois
Ahoj, stačí sa len dohodnúť a môžeme si spolu užívať a vychutnávať príjemné chvíle....
Ahoj , ja som seriozný normalny rad by som urobił massage
Len ťažko sa hľadá seriózny muž do trojky
Suhlasim s tebou. Mam podobny problem.
ak by ste boli blizsie rad by som nasiel seriozny par. je to tazke najist lebo ak ked hladaju tak zasa nekomunikuju a ked komunikuje tu niekto nirmalne tak tomu hovorim tu zazrak 😀
Tak sa nesťažujte a choďte na swingers !!
Jak to dobre poznáš kam chodíš????
Presne.
Moja reč.
Ja chodím pravidelne každý vikend do swingers clubov
ka sa nestazujem len konstatujem a ja som za aspon nejake priatelstvo nie lem prist a cakat ci vobec cosi aj ked ma laka sw. to nieje len o sexe
no ja mam zasa problem najist seriozny normalny par 😄
Ahoj, ak hľadáš kamoša k vám a pre polovičku ,tak môžme sa dohodnúť . Podľa toho odkiaľ si
Žeby preto ze maš mužsky nick? A tvoja o tom vie? Snílkov je tu plno. 🙂
My sme síce neboli, ale prednedávnom som sa priznal svojej manželke že ma vzrušuje predstava trojky, ale s chlapom. Len pre poriadok , ja som hetero, predstava ako obšťasňujeme obaja moju manželku mi nedá spávať 😁. Nechápem kde sa to vo mne vzalo.
PS: reagovala kladne , čo ma dosť prekvapilo.👏
Tie pocity mám aj ja. Ale zatiaľ odpovedaala odmietavo. Myslí si, že by som žiarlil.
To znamená že tiež túži vyskúšať iného
Je to super MŽM rada si to užívam
Ja by som sa rad pridal. Ked bude tvoja chciet. Ozvi sa do posty. Diky
To je super mozno sa ti postasti moja mi povedala ze mi j*be a uz o tom nemam nikdy hovorit 😅😂 ... casom sa mozno ukludni a porozpravame sa o tom serioznejsie 😅
Rad pomozem ;) skusenosti mam v 3ke a nie malo ;)
Ako tu komentuju zeny aj páry,je to super len malo zien o to ma zaujem ako napriklad moja a najst taky par je tu skoro nemozne,teda hlavne na vychode no raz sa to podarilo a aj ked niesom zena,bol to krasny zazitok...
Ale nejako si zabudol napísať ze ponúkas ženu na služby sexuálneho charakteru tak keď si splní svoje a zaplatí prečo by sa mal ozývať veď vám za to zaplatil a keď bude mať zasa chuť tak sa snáď ozve. Keď teda napíšeš A napíš aj B aby bola pravda celá.
To poznám, rád by som sa pridal k páru no najst niekoho normálneho je problem...
Ano presne tak to býva...reči a skutok nulový
boli sme a chceli by sme znova je to nadherny zazitok
Máte pravdu trojka je super zážitok teraz by sme radi skúsili štvorku ale nájsť pár je fuuu
Myslím že treba len dať vedieť, a dohodnúť sa .záujemcovi je to kopec 😉
naozaj krása !a úžasné tak pridať sa ku vám aby bol nádherný zážitok!😉🫶🫶🫶
Môžem sa pridať ak máte zaujem napiste správu
Ahojte pekny den Vam praje Mato a aj ja a bolo to super a rad by vyskusal znovu
Rad sa stretnem v 3ke skusenosti mam a chut este viac cesta problem nieje som blizko Vas casto
Ozvite sa nedá sa vám napísať určite sa dohodneme.
to sme moc radi ze aspon nieco tu funguje ako ma
Ahoj si tu ozvi sa mi mám záujem ❤️❤️❤️
Nejde vám napísať z dôvodu že chcete komunikovať s overeným profilom ale sami nemáte overený profil
Áno,je to super.Len škoda, že tých realnych párov je málo....Ja som mal tiež šťastie, že som narazil na jeden pár,s ktorým som si to viackrát užil....Ale odvtedy neviem nájsť.
Ahojte. Rád sa s vami stretnem. Skúsenosť tiež mám.
Napíšte a uvidíte, že je to presne naopak. Vysvetlím.
ak by tvoj profil hovoril ano urcite by sme napisali nemusis sa bat
Ahojte a peknú sobotu, ak by ste mali záujem o niečo vzájomne, stačí dať vedieť. Môžme dať stretko na drink
je to brutalne, dokonca tak ze je to urcita forma zavislosti ,proste raz za cas to musim mat 😘😘
Bolo by zaujimave vediet aj preco je to "brutalne" *6* aj ked je to asi dost individualne, ale su ocakavania od toho tretieho.
Ahojte, ak by ste mali záujem o ďalšiu závislosť si zopakovať, stačí sa ozvať. Polovička je riadna sexica
Je to tak.....na dobré sa ľahko zvyká
presne je to forma zavislosti tiez mam taky pocit
Ahojte aj ja by som bol zvedavý že aké to je keď máš sex s párom alebo s 2 ženami.
To je podľa mňa úplne zbytočná otázka. Pre mňa je super, keď sa mi venujú naraz dvaja muži. Alebo viacerí. A som šťastná, že mám takého partnera, ktorý netrpí nedostatkom sebavedomia a rád mi to dopraje.
Ahojte pekny den Vam prajem tak to sa mi tiez paci
Bombastik-SV
Bombastik-SV Inactif il y a 11 mois
To ty sa nás tu pýtaš kde bývame? To máme dať adresu, aby tu bolo o čom diskutovať?
Ahoj, mala som trojku MŽM , bránila som sa tomu ale neĺutujem, ak si na to spomeniem tak vlhnem *6*
Ahoj cez víkend sme realizovali našu prvú trojku a manželka je nadšená. No uvidíme ako to bude ďalej. Pre mňa to bol intenzívny zážitok.
Lubicaigo
Lubicaigo Inactif il y a 1 an
My sme manzelsky par a hladam muza na urovni sportoveho..tazko najst niekoho
Ja zasa taký pár hľadám a seriózny nemôžem nájsť. Ale ideálne BB, ZV, VK, LC. Je problém nájsť slušný a normálny manželský pár s priestorom.
Tiež sme par a je nemožné nájsť muža alebo par .Každý len píše a zrejme onanuje pri tom a potom dva týždne nič.
Presne ako pišes, ani my nemožme najst hetero muza k nam do 3ky. Vsetci by len pisali, pytali fotky ale skutek utek
Dookola preberaku co vsetko by chcel a pýtajú foto. Potom.sa neozve aj mesiac
Možno zohrávajú úlohu predsudky. Zo štatistického hľadiska odhadnem, že ste ako väčšina, máte neviem aké nároky a keď sa vám na profile behom troch sekúnd niečo nepáči, záujemcovi sa ani neozvete. 🫡
Nie je to vôbec o našich nárokoch. Nikto reálny seriózny tu nie je
Určite je. Ale z nejakého dôvodu ste naňho nenatrafili. Chápem, že po nejakom čase sa človeku zhnusí filtrovať tisíc zbytočných správ. Je ťažké nájsť v tom všetkom niekoho, koho neopustila nádej - poznám to zo svojej strany a z vašej to bude asi rovnaké.
Navrhol by som kafe, ale. sory - Žilinu mám proste ďaleko. 🙂
skus hladat nirmal nie sportoveho mozno taky su viac v pohode 😏
Ahojte , aké máte podmienky stretnutia ?
Škoda tej diaľky ach ja hľadám milý pár na kamošenie šteklivé hrátky s ňou
Je to super. A ak sa zena odviaze tak je to neskutocny zazitok.
Je to úžasné určite vyskúšaj .len sa ťažko hľadá
Vidíte,vy tvrdíte že je to ťažké hľadanie a verím vám a ja mam opačný problém...nie a nie nájsť seriózny pár s ktorým by som sa mohol dlhodobo stretávať a plniť jej túžby...som hetero, z Trenčína a mam aj vlastný priestor.
mozno ste naročny 😄 a niekedy je lepsie raz vidiet ako nekonecne pisat
Pekný vikend .....napíšte mi do pošty ďakujem
Tak to suhlasim a tiez aj opacne tazko sa hlada fakt real normalny par 😀
Mas pravdu .My sme už boli aj s viacerými mužmi
Nuž veruze sa tu ťažko hľadá niečo normálne,ale pokiaľ by bola chuť a vzájomné sympatie, rád sa pridám a spoločne s tvojim mužom ťa privedieme na vrchol rozkoše.....dlho a vášnivo....Jojo
Vacsinou su to podvodnici zberaci alebo len rozpravaju.
je to ako s jednym len je to s dvoma :)) treba vyskusat inak sa to nedozvies
Ahoj mala by si chuť na vášnivé dobrodružstvá so 47r sympošom?
Mna.manzel.na to nahovoril a som mu vdacna dvaja mi daju viac ako jeden a moj sa v tom vyziva. Mat jedneho v picke druheho v zadku je nadherny zazitok no mam rada aj dvoch naraz v picke vrelo odporucam
Áno je to fantázia ....sám toľko orgazmu neviem dať ako dvaja....a ešte keď sú naraz dvaja v nej.....i keď mne viac sedí každý v jednej dierke ale i dvaja v tej istej je mnaaaaam
Však píšeš v profile,že nikoho nehladate......🤔🤔🤔
pacilo by sa vam to aj tak, ze jeden je dnu a druhy lize ?
Presne tak. Picka m ísť do hrobu zhumplovana. Načo ju šetriť pre koho?
Ideálne by bolo keby sa tu spravili aj recenzie nickov co už s párom boli. Väčšinou píšu len chlapi, že sa chcú pridať. Všetci sú diskrétny a cistotny a opak je pravdou.
ja uz som bol bolo to vyborne ale dolezite je aby ste sa spoznali vtedy je to uvolnenejsie
ponikeotrí svoje skúsenosti s pármi píšu aj do fóra, čo má výhodu najmä preto, že v časti "Fórum" sa dá vyhľadávať podľa nicku. Napríklad, ak by ste zadali vyhľadať pojem "Eden", vyskoši vám všetky naše príspevky, ako aj príspevky o nás. :-)

Ja som bol a je to vyborne a hlavne ked vidim ako si to zena uziva lebo to je zaklad 👍
Trojka je super,tak ako som ju nechcela tak ju zbožnujem
Zirkon69
Zirkon69 Inactif il y a 1 an
Sme pár,radi sa pridáme ... Nieje síce trojka,ale tá možnosť tam je.
Boli sme v štvorke,ale ona akosi nemala záujem.No a moja mala a bola nadšená
Zienka do trojky k dvom muzom NZ? Jeden 30r fesak sport 18cm. Druhy 39 muzny 20cm. Diskretne NZ sme jemne bi.
Je to ozaj super. Je to taký ozajstný vrchol rozkoše.... Doprajem to svojej partnerke veľmi rád. Ale taktiež som rád prizvaný. Milujem ženu lízať počas súlože.....
da sa tu najst vobec prijemny par na 3ku?
skus hladat v zoznamke v casti par hlada jeho
Ahoj, prehodime pár písmen súkromné
tam sa nic neda najst a toto nebol dany inzerat len konstatovanie a kto chce tak to zoberie ako inzerat. ze by si to bola ty?
Trojka aj bi trojka je super zážitok. Každý s každým, vtedy je to najväčšia zábava.
Ahojte keď budete chcieť trojku som za ja hľadám par na sex napíšte mi rad prídem Žilina
Ano taka bi trojka je suoer,najst spolu zladenych ľudí je stale problem,ale ak sa najdu a nie su absolutne ziadne predsudky...tak potom to je nieco superlativne
Odkedy sme to raz skúsili stále na to myslíme a láka nás to naďalej takže vrelo odporúčame 😊😊
MZM je topka. Nie každému sadne ale keď sa nájdu v pohode ľudia, krásny zážitok hodný opakovania.
Jeden silný vzrušujúci moment z trojky m-ž-m je ten slastný "zvuk",keď má v sebe jeden penis a druhý v puse,ktorý jej bráni v klasickom vzdychaní a skôr je to také slastné vzdycho-stonanie...proste Gurmánsky zážitok))))
Trojka je super, vždy si to riadne z tým ďalším mužom užijem a manželovi stačí fajka odomna a pozerať sa ako som spokojná keď ma šuká druhý muž, len je tu veľký problém niekoho reálneho z okolia a z priestorom najst
Ja by som chcel vidieť moju ako ju robí iný a aby boli dvaja v nej len prehovoriť ju sa nedá
Ahoj. Mám záujem. Mám auto, priestor...priveziem, zaveziem
ja moju na to neviem presvedcit uz som skusal asi vsetko mozne
Asi píše veľa chlapov, ale rad by som. To skúsil. Láka ma to. S manželkou to nie je reálne. Vieme sa nejako dohodnúť za FO
Veľmi rád by som sa k vám pridal ak by bola niekedy možnosť
Trojku som zažil dva krát v živote. Dôležité je, či to chcete všetci, láka ťa to, ak áno, je to úplná pecka a neskutočný zážitok. :-)
Tiež to môžeme len potvrdiť že trojka je super či už v prírode alebo aj v súkromí 👍
MZM je super! Ak by niekto hladal v ba, napis
Suhlasim ... V trojke je to super a stupnuje sa to az pri dalsich stretnutiach.
Rad by som posluzil bisex paru ako ich poslusna Fenka suka na sexualne hranie a uspokojovanie ich chutok prosim
Diskretne bez narusenia vstahov .
3x MZM... vždy perfektne... treba zažiť
A odkiaľ vezmeš toho ďalšieho muža ?
V KE je to beznádejne...
Pisalkovia, snilkovia ...
Rad by som sa k vám pridal a užil si trojku s vami.
Pacilo by sa vam, keby jeden vol dnu a druhy len lizal ?
Áno panička je bo vytržení celú dobu.... Rád chodievam do 3jky...Ak by bol zase niekto kto ma chuť rád sa pridám...
Ahoj s mojim hladam chlapa ktory by sa ku nam pridal do trojky
Prosím vás, odkiaľ ste?Mal by som záujem
Dvoch naraz v sebe a ženu mat na jazyku
Ja som už bol s párikom, aj že mmž a aj tak že len s manželkou a manžel sa na nás pozeral. Je to pecka, hlavne keď si to žena užíva
A akože odkial tých 2 mužov vezmeš ? Veď tu medzi zbabelcami a pisalkami nenájdeš ani jedného...
Ale našli by sa.... akurát ona je tárajka.... o mužoch spieva a má skupinovo nastavené správy..... čiže ani jej nenapíšeš...
Čím viac mužov, tým je to lepšie. Samozrejme záleží od tvojej chuťe a výdrže.
Ahoj napíš mi správu a rad by som sa ta niečo opýtal potom
Výborná odpoveď,keď zistí aké je to skvelé žena a viac mužov,,už nikdy v živote sa to nevzdá.
ahoj, krásna predstava, rád ťa spoznám.
Ahoj ozvali sa ti dake zeny? Napis dakujem
Je to pecka 😍 treba skúsiť a potom zistíš či to ešte budeš chcieť
Rad by som sa ta niečo opýtal napíš mi
Človek by sa aj do trojky pridal, len nájsť ten pár čo by mal o to záujem.
A taka bisex ttojka?? Bola uz vyskusana?
Treba skúsiť ? Len niekoho na to nájsť.
Da sa vsetko,ak je clovek takym veciam otvoreny
Ahojte aj by som skúsil trojku. Keby sa dalo dajte vedieť rád sa pripojim
Aj ja by som to rad skusil😀😀😀😀😀
Veronikawewe dúfam že si budeš riadne leštiť bakulu pri čitaní tohto fóra, ktoré si založil
Áno trojka MMŽ ale aj ŽMŽ je vždy vzrušujúca.
da sa tu najst vobec prijemny par na 3ku?
Mňa by zaujímalo že prečo niektoré patrí chu napríklad trojku alebo že muž sa pozerá na svoju ako si to užíva s druhým a niektoré páry vôbec Oto nemajú záujem alebo majú????
Tak to už áno, musel si veľmi dlho rozmýšľať kým si to tu napísal. Veľká gratulácia 🤣
Určite áno napíš mi ak chces kvalitu
Velmi rad sa pridam k paru na peknu trojku
Ja mám práveže už radšej len trojky ako len v páre
Rad sa pridam do akejkolvek trojky alebo ja na grupaky gangbangy. Ak ma nikto zaujem piste spravu
Bratislava v piatok večer???? kto chce trtkat poslusneho subika???? kto sa pridá????? Ku dvom aktívom.