Jste rádi singles?

Jste rádi sami?

Je to o tom spojení. Spojení všeho. Pokud by do sebe vše zapadalo a vydrželo to, pak sám rád nejsem. Pokud ale jsou mezi mnou a někým neustálé neshody a rozpory, tak pak radši sám jsem. Easy 🤷‍♂️
Občas. Někdy mě chytne melancholická nálada. Pak si vzpomenu na těch posledních 20 let a rychle mě to přejde. Neměla jsem touhy se párovat ani v pubertě, ale dohnala mě touha mít děti. Abych to chtěla změnit, musela bych se sakra zamilovat. Což si myslím, že nehrozí. Ale nikdy neříkej nikdy.
Ano, byl jsem dvakrát ženat, z toho s jednou jsem už 12let vdovec. Nechápu proč jsem se pak seznamoval s paní s níž jsem to vydržel 4roky , než jsem ji naložil a vysadil tam kde ji tehdy nabral. Poslední roky to byla šikana a převýchova seniora. Zničené víkendy , přesto že brát ode mě prachy to ji nevadilo. Platit si nechala skoro vše. Nejen společné aktivity, byly pro ni jen její vnoučata a moje rodina nezájem. Od té doby mě žádná profi kurvička nestála ani zlomek toho, co ona 56letá dáma a k tomu pohoda a krása a vděk. Nikdy jsem si tak nevychutnával svobodný život jako nyní. Nechápu to fňukání, že "nechci být sám, sama", kolikrát za jakou cenu. To snad platí pro nesamostatné jedince, co neumí uvařit ani čaj. Hezké vztahy a přátele můžeš mít i jako singl , naopak máš na to vše více času.
NezneLizani
NezneLizani Inactif il y a 2 an
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Pod to bych se podepsal. No jo co máme, máme, ale sám bych být nechtěl.
Ja treba ne...nerikam, ze s manzelkou je to jednoduche, ale to same asi si rika ona...ale kdyz nam tece do bot, tak jsme tady jeden pro druheho...za me ma mit clovek manzelku, deti, postavit barak atd...ale je to kazdeho volba
Od 2 třídy základní školy až doposud a to je mi 40 let, vystřídáno asi 8 partnerek.

Sám jsem byl za celý život 3 měsíce a byla to šílená jízda. Tolik peněz a chlastu mi proteklo rukama a hrdlem, že bych to dlouho na tomto světě nevydržel. Proto jsem rád, že to byly pouze ty 3 měsíce.
Takže jsem rád, že mám hromadu povinnosti, děti, ženu, práci....
A jsem rád, že singl nejsem. Je pravda, že si občas lezeme na nervy, sexu je jak šafránu, ale i přesto bych neměnil. Je to má volba být v páru.....
N_o_b_o_d_y
N_o_b_o_d_y Inactif il y a 2 an
Jak říkával kamarád:

Babu to si pořiď, nevidím jediný důvod proč by si se měl mít zrovna ty dobře. *3*
Mám se nadměrně dobře. Asi bych si měl najít partnerku 🤣
....ano.....ale většinou se to tím dost zkomplikuje 🤣
Raději svobodná než mít vedle sebe někoho, kdo tam být nemá ..
Je to o tobě, zjistit kdo jsi, co ti vyhovuje a co jsou priority a na ně se zaměřit.. v něčem musí každý člověk ustoupit ale jít na sílu, to určitě ne a jistě sis všiml i tady, jak to může dopadnout..

Mé vztahy jsem měla vždy v pohodě, od sexu, domácnosti, můj přítel vždy dostal volnost jak na víkend za koníčkem nebo s kamarády se bavit, bez stíhacích procesů, všichni na mě byly v pohodě ale jedna věc tam vždy zasáhla a to bylo to, že žádné velké cíle, seberozvoj apod.
Takže vím, že vedle mě musí stát ambiciozní neznuděná osoba co bude mít taky svůj směr pracovní třeba nebo v koníčku se zdolávat..
Knihu a film "Už je tady zas!" doporučuju...
Jo, ty moudra by nám mohly chybět. To je postižení 😂
..... člověk aby se bál otevřít ledničku
Tu raději neotvírej, mohla by to být tvá smrt 🤣
Já tam teda roztažený nohy nevidím a admini evidentně mají rádi moji kundu, když bez ní nemůžou schválit žádnou moji galerii 🤦
Jo a proto schvalují galerii i chlapům se rtěnkou a kůlem v zadku..

Začni trošku se sebou mentálně něco dělat.
😃 Viděla jsem tu krásné galerie, kde muži nemají vidět vše, je to smyslné a erotické.. ty tam jsi jen jak vorvaň po diskotéce
A to buď ráda, že jsi mne neviděla před +40 kg 🤣
Neřeším kila ale to jak se fotíš
Aha, proto odkazuješ na vorvaně... Kapacito... (modifié)
Promiň, prostě si najmu profi fotografa. Ve stoje je to ještě horší mimochodem 🤣🤣🤣🤣🤣 ale pobavila jsi
Nekdo nohy pro potechu, nekdo celisti pro penize.
Tak pozor na zrcadla, jinak se uchechtáš k smrti *14*
Spíš jim vadilo, že hulíš kolibříky ty seberozvoji
A další ťapina obhajující si své řemeslo, se ozvala 🤣 holky sobě (modifié)
Kdyz ja nedelam jen tohle :P.. delam i neco jineho.

To ze delam k tomu sex za penize, tak me nedela spatnou. To same aj Oralnipani. Holt nekdo ty muze uspokojit musi. A ty penizky k tomu, jsou jen maly bonus. A pro Oralnipani sup do podnikani.

Btw single nejsem a ani bych byt nechtela. Byt sama je o nicem. Aspon pro me :) (modifié)
Ve fórech se vyskutuješ dost, tak sis mohla všimnout, že nenávistnou paní nedělá pro nikoho špatnou provozování prostitutce, ale moralizování a šíření nenávisti.
Jasný no, vzteká se tu, tvrdí jak vydělává dost ale jde útokem proti lidem co si vypomáhají..
Ona celkově má problém se sebou.. se podívej jak nemá argument použije hned sprostý slova..
Další jen kopíruje psaní a vkládá, zbytek používá sprostá slova a útočí.. tam si obrázek uděláš..

Chytrý člověk je nebere vážně.. ono co s nima.. jen kecy, většina se s nikým ani nesejde (modifié)
A ty zase tak arogantní a sobecká, že budu raději ta hloupá 👍 a pořád na tom budu líp
To si buď, protože to co si napsala jako reakci na normální názor na vztahy a svobodný život..

Tohle už opravdu normální člověk fakt neudělá..
Vztahy? Ale prosimtě....ono tě to tvoje huleni kolibříků jednou dožene, tím jsem si jistá.
Já tě chápu, 45 let .. život o ničem, zájem jako ve 20 o tebe nebude, galerie s roztaženyma nohama.. budoucnost nejistá kromě útočení na lidi..

Nedivím se, že ti vadím.. 😉 takže se bav, nic víc než lajky a slova stejně v životě nemáš.. šanci si dostala a kde jsi?
A taky budeš mít 45, tedy pokud nechcipnes na nějakou hezkou nemoc. A paradoxně je o mně teď větší zájem, než když mi bylo 20. To víš, některé ženy zrají jako víno 👍
Chtějí jen něco zkusit, ono až uvidí tu tvojí mentalitu, péro jim zvadne.. za mě nejsi nic moc.. takže spíše jen na vysypání ale žij si v tom .. 😊
Za mě nejsem nic moc 👍 tím mne fakt neurazis. Ale líbí se mi, jak morálně klesnes, když už nemáš čím argumentovat, tak se navezeš do vzhledu. Hustý
Kde jsem? Jo holka, rozhodně nedělám kurvu, ale solidně si vydělám i bez huleni kolibříků. Divné že?
Já mám taky dobrý příjem.. tady si jen pomáhám s dalším výdajem aby byl ještě větší a pak si tě příjdu koupit 😃😃
Tak, pokud u toho nemluví, a treba ani nepíše , tak by měla hulit non-stop 😉. Prospělo by to místní kultuře 😂
Tak pokud to bude větší než co máš ty.. co by ne 😃
Já bych ráda byla, ale nějak mi to nevychází. :⁠-⁠))))))))))