Odebrání profilové fotky

Proč byla odebrána

Ráda bych věděla proč mi administrátor odebírá fotku, kterou si nahrají jako profilové foto. Kdo určuje co tam smí a nesmí být. Jako profilové foto už jsem viděla ledasco.
Ano, také by mě zajímalo, z jakého důvodu mi byla odebrána fotka, ano kreslená… A potkávám stovky profilů s podobnými fotkami !!! Tomu se říká metr… tak buď tu bude někdo, kdo to bude kontrolovat a nebude to mít nikdo. Nebo neni důvod , aby tyto profilovky nebyly povoleny.
Dobrý den, vyjádřím se spíš obecně, než abych vysvětloval konkrétní nastalou situaci. Profilovky v drtivé většině schvalujeme - pokud nikomu neškodí a nikoho nepoškozují. K jejich smazání dochází zpravidla na základě nahlášení jiných uživatelů, které např. fotografie nějak uráží, popř. když se přihlásí o autorská práva. Pokud byste v kterémkoliv okamžiku nevěděla, z jakého důvodu vám byl obsah omezen nebo smazán, obraťte se prosím na podporu v sekci Kontakt (amateri.com/cs/kontakt/) nebo na info@amateri.com. 🙏
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Já mám krásnou profilovou fotku, je na ní modrý panáček a ještě mi to nikdo nesmazal, že to nejsem já.
Taky mi byla smazána profilovka - kreslený obrázek milenců 🤦‍♀️ Vůbec nevím proč. Obrázky tu lidi mají běžně. Nevím jaká jsou tu pravidla a nejde mi to vygooglit. Nemáte někdo pls odkaz, kde to je vypsané ohledně těch profilovek?🙏 Budu jim psát, protože profilovku mít chci, ale na tomhle serveru fakt ne sebe (a podvody samozřejmě nedělám), takže zbývají ty obrázky.... a nechci jich hledat a nahrávat desítky s tím, že mi to budou vše mazat, jak u blbejch na dvorku🤦‍♀️
Přesně právě teď mi byla odebrána AI fotka dívčiny s knihou.
Černou kočku ale mít přitom můžu.
Takže trochu dost na palici 🙄
Ahoj - mně odebrali z profilové fotky obrázek kresleného vtipu - vysvětlení ?

Staženo z internetu , porušení autorských práv .
Dobrý den, často dochází k odebrání profilové fotografie na základě nahlášení - je možné, že se o práva přihlásil právě autor takového obrázku. Obecně se nicméně snažíme maximum profilovek povolit a ponechat.
Mně to nevadí, autorská práva respektuji. Jen mne to nenapadlo 😀
Je pravda, že když už admin něco smaže, měl by obratem napsat odůvodnění proč to bylo smazáno. Taky jsem se tak přetahoval a až asi po 3 znova nahrání mi byl sdělen nějaký důvod.
Dobrý den, vaše negativní zkušenost nás mrzí. Pokud byste v budoucnu nedohledal důvod, pro který byl váš obsah omezen nebo smazán, kontaktujte nás prosím přes Kontakt (amateri.com/cs/kontakt/) nebo na info@amateri.com. 🙏
SmartFeather
SmartFeather Inactif il y a 2 an
tak napiš dotaz přimo na adminy. Do přílohy dej tu fotku a zeptej se, proč byla odebrána adminem?
Fajn takže kontakt na ty adminy??? Rada bych to vyřídila rovnou tady.
Dobrý den, píši vám soukromou zprávu.
Přesně…já už tu také nechala jedné holce smazat profilovku, protože použila mé foto, a pak jednomu týpkovi jsem tu řekla, ať nepoužívá naše fotky. On mi psal na tenhle můj profil, ale jako svou profilovku použil foto z našeho párového profilu. No a tenhle týpek mne tu oblažoval kecy, jak točí péčko a jestli nemám zájem o spolupráci, tak jsem řekla, že zájem nemám. A když jsem napsala: “pěkná profilovka”, tak mi na to odpověděl, že je to právě z natáčení péčka. Tak jsem mu řekla, že pěkně kecá, že je to mé foto z našeho párového profilu a ať to kouká rychle odstranit. Tak se omluvil a odstranil to.
taky mi byla smazana fotka, kde byla jen tematika a nic osobniho, osoby atd....zrusil jsem opakovane platby za vipko a dlabu je zivit, stejne je to podle seznamek atd jiz spise kuplirsky web nez smyslnost amateru co bejvavalo
Mně nemažou nic, jak je to možné? Protože se chovám slušně, nedělám podvody, a neporušují pravidla, a s adminama problémy nemám!
Jakoze obrazek vanilkove zmrzky s napisem vanilla is for ice cream smazana adminem po 10 vterinach od nahrani ma znamenat,ze se na ni nekdo pozna? Predtim jsem ji tu mel 2 roky 🤷🤷
V tom případě chápu, ačkoliv když jsem se dívala co kdo má, divím se, že cenzura nepracuje důsledněji
Když si vyfotíš ségru na nudapláži a dáš si to jako profilovku, tak s tím ani cenzura nic neudělá, to by jedině musela nahlásit adminům ta ségra a dokázat že to je ona. Chápeš ?

Mně se to tady stalo, že si jeden trouba ofotil mojí profilovku a dal si jí do svého profilu. Ten profil tu furt je, ale už se uklidnil, asi začal pravidelně užívat prášky, tak dal pokoj. (modifié)