Ahoj, příští týden ve středu mám cestu do Prahy, tak bych rád zašel do sauny David. Na co se mám těšit?
🌈 Ahoj, zveme Tě na další exkluzivní Gay Swingers party 🌈
Sobota 25.1. od 21:00 – vášeň, relaxace a zábava v 3. patrovém apartmánu s Wellness vířivkou a saunou!
🥂 Welcome drink
🎁 Malý praktický dárek
🍹 Neomezený alkohol
🍴 Občerstvení
✨Diskrétní a přátelská atmosféra
💵 Cena: 3500 Kč - platba v hotovosti na místě.
Potvrď účast a získej přesnou adresu.
Těšíme se na Tebe! Saunička 🤪
Sobota 25.1. od 21:00 – vášeň, relaxace a zábava v 3. patrovém apartmánu s Wellness vířivkou a saunou!
🥂 Welcome drink
🎁 Malý praktický dárek
🍹 Neomezený alkohol
🍴 Občerstvení
✨Diskrétní a přátelská atmosféra
💵 Cena: 3500 Kč - platba v hotovosti na místě.
Potvrď účast a získej přesnou adresu.
Těšíme se na Tebe! Saunička 🤪
byl jsem v Davidovi, libilo se mi tam, ale mel jsem strach se tam oprit o stenu nebo sahnout na kliku, posadit se v saune jsem ani nezkousel.
V kazde mistnosti nekdo s vystrcenou zadnici a cekal na nechraneny zasun.
Prostredi pekne, sauny dobre, bat se muzes jen toho, ze tam potkas kamarada a ten to stejnak nebude vypravet.
Prosimte, mysli na zdravi, zloutenka a kapavka ted Prahou lita vic nez chripka.
V kazde mistnosti nekdo s vystrcenou zadnici a cekal na nechraneny zasun.
Prostredi pekne, sauny dobre, bat se muzes jen toho, ze tam potkas kamarada a ten to stejnak nebude vypravet.
Prosimte, mysli na zdravi, zloutenka a kapavka ted Prahou lita vic nez chripka.
Nepujde dnes někdo někam do sauny? Nechci jit sam?
Ahoj, jsem na mesic sluzebne v Praze a rad bych zasel. Nechce se mi samotnemu, tak jestli tu neni nekdo kdo by zasel se mnou a ma treba i zkusenosti. Diky
Ahoj, někdo fajn na sobotu mezi 11 a 15 hod do sauny David?
Já Zajdu zítra na relax 🍆😀 hned v 11 😂
damske beztak sundas v satne hned za vstupem.
Je to sauna, ne swingers, lidi jsou v saune nahati.
A to je cely rozdil :-)
Je to sauna, ne swingers, lidi jsou v saune nahati.
A to je cely rozdil :-)
bejt virolog, okamzite to dam zavrit :-D
na swingers se nahodne zadnice prcaji s kondomem, ok.
Ale tady v te tme za hodinku jdu kolem trech zadnic bystrcenych k mrdani, nabizenych k anonymnimu vystrikani.
ctvrtina chlapu jsou arabi, turci a podobne.
matematicky vzato neni mozne dvakrat tam prcat a nechytit aids.
Krasne se posloucha, jak v mokre saune zazni to hluboke samci zavzdychani a hned na to o kus niz bublave zalknuti se, to mne bavi.
Co mne nebavi, je ta zeď, kterou okamzite udelaji ostatni panove, kdyz ten zvuk obklopi a zacnou si tim smerem honit curaky, jako kdyby tam snad neco videli.
No, priste mrknu zas jinam :-)
na swingers se nahodne zadnice prcaji s kondomem, ok.
Ale tady v te tme za hodinku jdu kolem trech zadnic bystrcenych k mrdani, nabizenych k anonymnimu vystrikani.
ctvrtina chlapu jsou arabi, turci a podobne.
matematicky vzato neni mozne dvakrat tam prcat a nechytit aids.
Krasne se posloucha, jak v mokre saune zazni to hluboke samci zavzdychani a hned na to o kus niz bublave zalknuti se, to mne bavi.
Co mne nebavi, je ta zeď, kterou okamzite udelaji ostatni panove, kdyz ten zvuk obklopi a zacnou si tim smerem honit curaky, jako kdyby tam snad neco videli.
No, priste mrknu zas jinam :-)
Je k smíchu, jak ten, který má v profilu napsáno "hetero" , si stěžuje, jak to chodí v G sauně.
no a?
,.,...,,.,.........,.......,.,.,............
,.,...,,.,.........,.......,.,.,............
Nejlepší je pivní sauna...
A ta je kde? ;-) Také bych dal pivní saunu
Ahoj, já chodím do gay sauny Bonbon ve Vršovicích, je menší, ale plně vybavená sauna, ale útulná a hygienicky čistá. Chodí tam muži převážně ve věku kolem padesáti a více let. Panuje tam příjemná atmosféra a vždy příjemná obsluha. Sexovat se tam dá vlastně všude, nejčastěji v páře. Jen na baru jsem to ještě neviděl. Pokud chceš soukromí, jsou tam zamykatelné kabinky. Pokud máš zájem, tak tě provedu.
Hledám něco, kam chodí starší. Z recenzí se Bonbon zdá asi nejlepší shoda.
Ale jestli je nějaká navštěvovanější starší věkovou skupinou, dejte prosím tip.
Ale jestli je nějaká navštěvovanější starší věkovou skupinou, dejte prosím tip.
Chodíš stále do sauny? Nikdy jsem tam nebyl a moc mne to láká.
Ahoj rad tam zajdu příští týden.byl jsem jen Labirytu
Já mám v úmyslu jít do Bonbonu tento čtvrtek ve tři. ( to je 25.04.24. )
Jdu do Bonbonu v úterý..je tam fajn
Takze predpokladam ze transku tam taky moc radi neuvidi asi ze?
Dneska jsem byl poprvé v gay sauně David. Ze začátku jsem byl trochu nervózní, ale zbytečně. Sauna je čistá, je tam bar a příjemná obsluha. Pokud nechcete, tak vás nikdo neosáhava, nesápe se pp vás apod. Opravdu příjemná zkušenost.
transka muze mit vzdycky kolem pasu rucnik a nikdo nic neuvidi.
Dekuji rada vyzkousim, sauna je super
no a... jak se v gaysaune pozna naha TS? Pindika mas, vidim na fotkach, v cem by mohl byt problem?
ja mám taky dotaz, je možné do takové sauny přijít s přítelkyní ? nebo je to striktní ?
V Bunkru bývají bisex čtvrtky, třeba se tam i něco děje.
Jsou to gay sauny, takže ženu tam už z logiky věci nepustí :) Určitě ale existuje spousta jiných míst, kam můžete zajít
Ahoj, chodíte ještě do té sauny Měl bych nějaký otázky :dd
Tak na to se mě už někdo ptal a já se chtěl zeptat personálu, ale nikdy k tomu nedošlo, taky mě to zajímá, ale silně pochybuji, že se to tamní gay komunitě bude zamlouvat, mě by se to náramně líbilo.
Bude zítra někdo sauna david? já 30, hledám někoho 20-40 max.
Ahoj byl nekdo v saune u Davida v patek 29.8.25? Pokecáme?

Gay sauna v Praze
potenciální, ale nesmělý návštěvník