Proč ne, kdysi jsem to s ženou dělal v kanclu na dece
bylo by fajn být tvým kolegou nebo přijet na jednání k tobě do firmy
Neříká se že co je v domě není pro mě? :) :) :)
Měl jsem podobný náhled... než mi, velmi dobrý, přítel ukázal jiný úhel pohledu, a to "co je v domě, to je hlavně pro mě"... Povídá mi: "viděl si někdy kohoutka, který si do svého kurníku pouští jiného kohoutka"? NE, ten domácí se vždycky stará o svoje slepičky...
Já měla sex taky na pracovišti, ale byla jsem trochu lízlá. Tak sem šla s ředitelem 😅
Proto posíláš ztažené foto z netu a blokuješ po provaření se? 😁
Paráda, bylo me 35, starší kolegyně mě ojela na večírku. Pak jsme prcali kde to šlo, hlavně v práci, pokaždé odcházela s vystříkanou kundou nebo zadkem.
Zřejmě ti to tady závidí ten tvůj pestrý a určitě krásný život.
Stále nechápem si chlap??? Ved píšeme normálne pytam sa otvorené tak čakám otvorenú odpoveď
Proč si ma blokla?? Bud si chlap alebo oprvdu nemáš ani pojem co je bdsm je mi ta ľúto ze ta suka ešte aj kuriér aj všetci peknu nedelu
Me v 18cti když sem nastoupil do první práce ,tak me tam po tejdnu osukala jedna 47leta panicka
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Podle mě má taková ženská problém se sebeúctou a vlastním sebevědomím nebo jak to říct. A já osobně bych se takové štítil.
Pracovala jsem gastronomii, v telekomunikacích, v poradenské firmě, pojišťovnictví a teď v bankovnictví.
Ano dost lidí a dost příležitosti.
Vše mělo něco do sebe. V gastru to bylo nějak nejsi a nejdivocejsi, v poradenské firmě to byl víceméně můj pracovní poměr 😁 a pojišťovnictví a banka zase zpestření práce i výplaty 😁😁😁
V gastru to bylo divoké, kolegové, zákazníci. A taky třeba majitelé. Příležitosti býka spousta hlavne když je chuť na sex. V poradenské firmě jsem byla asistentka. V překladu sekretářka na sex...
mě taky šéf pravidelně m*dá...
Ty vole dalsi verejna pracovnice. Kam se to ti amateri dostali.

Sex na pracovišti.
Jaký máte postoj k sexu na pracovišti