Nevim jak kdo

To záleží kdo co považuje za perverzní každý to má jinak i hranice
Jaké ty máš hranice u perverzního šukání?
neco mi asi uniklo, ale o cem ze je tahle diskuse? Jeslti chapu co je perverzni? Pro mne chlap s chlapem proste napr. libat 2 chlapy mi neni tolik prijemne jako 2 zenske, i kdyz ej to mozna tim,ze clovek doufa, ze by se mezi ty zenske mohl pripojit? Nebo tim, ze kdyz sme byly ve skole na intru chodil za nama do sprchy jeden kluk kteremu sme pak zlamali zebra a prsty, kdyz sme byly vetsi. Nebo proto, ze jednoho naseho ucitele obvinili, ze je na kluky, ale nikdy si k nam nic nedovolil, byl to nas kamarad, ale z toho obvineni se objesil.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Sorry, ale tohle rozhodne neni muj styl. Pokudvim kdyz sem zalozil vlakno definoval sem jasne co potrebuju vedet, to, ze lidi tam pak psali veci nesouvisejici s tematem neni uz v mych rukach.
Co je pro někoho moc jinému se líbí mé pritelkyni se líbilo že se líbí chlapy a dle jejich navrhu to bylo poznat jiná by nesnesla ani píď z toho 🙂
Ve vztahu " zlato mě by vzrušovalo kdybys to dělal s chlapem,, . Po rozvodu " jsem zjistila že je na chlapy tvl už jsem nemohla dál,, 🤣🤣🤣..
Je to tak , jedna "kamarádka,, vysvětlovala že považuje za perverz vlastně diskomfort, noo.. k zamyšlení.. Ty to umíš definovat za sebe?