sex wellnes ,sauna slovensko

sauna

Chodite sexovat do sauny alebo wellnes na slovensku ,nemusi to bit len sex ale aj predvadzanie partnerky ,drazdenie partnerky onanovanie.Pripadne zorganizovanie stretka v nejakej saune rad ukazem tu svoju .
Dobry den. Vedel by nam nikte poradit wellnes od KE po ZA kde sa da nie len pekle zohriat????
Saunový ráj, Podbánské. Nejlepší v ČR a SK
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ahoj,
a do sauny v BA by si nechcela ist?
Ahojte, nechysta sa niekto buducu stredu do Palmy? pozyvam ... napiste spravu ...
sauna Kosice napr. Optima? foto poslem
Kašlite na zimu ved je leto tak si treba uživat nudaplaze slnko vodu a nie uvažovat čo bude ked bude zima.
v Poprade v Aqua v šatniach , stredná kabínka pri stlp ma peknú dieru na sledovanie , občas keď prídeme tak sa spolu s priateľkou pozrieme čo sa deje vedľa a sem tam motyka výstrely minule si tam pekne užil niekto fajočku ... a my sme mali kvázi prvé miesta v hľadisku :)
ale to je cisto gay? ze? alebo sa robi aj nieco ine?
Swingers Club Relax v Poprade Vám ponúka super priestory na zábavu, relax a sex ...môžete prísť na akciu, alebo si rezervovať saunu s jacuzzou len ako skupinka ľudí ... všetko nájdete na www.swingersclubrelax.sk
Swingers Club Relax v Poprade Vám ponúka super priestory na zábavu, relax a sex ...môžete prísť na akciu, alebo si rezervovať saunu s jacuzzou len ako skupinka ľudí ... všetko nájdete na www.swingersclubrelax.sk
Radi nieco podnikneme vtrnave a okoli, uprednostnujeme mladych ludi..ak bude dobra nalada tak kocka sa predvedie..najlepsie mlade pariky do 25r
My chodievame do maleho wellness blizko hlavnej stanice v BA. Viac krát sme tam stretli podobný pár bez výmeny a nepravidelne sa tam stretávame. Ked chcete pridajte sa no podmienka je iba par alebo žena. Maximálne sa zmesti tusim 8-9 ludi.
Ahoj, kde presne pri stanici je ten wellnes v BA?
a co okolie poprad-tatry?kto poradi?
ahojte mlady intelientny chalan si hlada damu alebo slecnu z kosic na jesenne pravidelne saunovanie :) najde sa tu niekto s touto zalubou? :)
Nocne kupanie v patinciach. Bol tam uz nieaky parik alebo sa tam chysta? Ake to tam je?
Obcas tam na nocne kupanie s priatelkou chodime. Je to to iste ako cez den, akurat je tam vacsi klud, kedze tam nebyvaju deti. Je tam polosero, nebyva tam narvane, ale sexovat sa tam nechodi. Mozno tak v "jaskyni" v strede. Tam sa to da v pohode.
Skoda, ze v case nocneho kupania byva zatvorena sauna.
Do wellness SPQR v košiciach som začal chodiť asi tak pred 4 mesiacmi a chodím tam pravidelne niekedy s kamaratkou a niekedy aj sám, dá sa tam vsade pohybovať v nahote ako to mám rád nemusíte nosit plachty, ale možte.Užil som si tam sex vo virivke a taktiež aj v parnej saune vo večernych hodinach tam chodia takyti ludia čo si tam sem tam uživaju, raz sa mi stalo že som sa pridal k paru v parnej saune bolo to užasne a nezavezne plné vzrušenia takže tuto saunu určite odporučam ak by niekto mal zaujem ist spoločne dajte mi vediet
ahojky panove kdopak by si chtel uzis s 18letou selcnou staci zavolat a domluvit se 720 134 041 sem z pribrami
Ked sme z okolia možeme to niekedy dohodnut....oba pary
Je takýto nejaký wellnes plný prekvapení aj na Orave okolí
Koho môžem tajne a diskretne pozorovať ako sa robí, honí si a pod.na krytej plavárni v L.Mikuláši.napíš mi kedy, čas.dohodneme sa!
Ahoj

Sauna palma sa od nového roku zatvára, vieš o nejakej inej saune v Košiciach kde sa môžu stretávať milovníci sw komunity?
už som tam bol a bolo super fajka sukanie strekanie
Ahoj radi chodime na Nuda plaz ale bohuzial len v lete.porad nejaku saunu na slovensku kde to nieje take nabite.mame radi pohodu.
s priatelkou sme boli vo wellness v aquaparku v senci po 17.00 a vsetci tam boli nahi...sexovali sme vonku vo virivke a neboli sme tam sami, takze mozem odporucit
v sencu jsem už taky několikrát byl,ale nikdy ne vo welnes,jak to tam chodí??
Ľudia a čo tak východ ? v KE máme pekné sauny :)
Ahoj

Sauna palma sa od nového roku zatvára, vieš o nejakej inej saune v Košiciach, kde by sa mohli milovníci sw komunity stretávať?
Nejaka zienka zo zilinskeho kraja na saunovanie? Pis postou na moj nick
nejaky parik ktory sa chce odviazat v saune a hlada divaka pripadne viac????
Wellness v Patinciach je plny sexu. Nahota je tam bezna, v odpocivarni sa sexuje neustale.
Chodil som ak s priateľkou pravidelne, ale žiadny sex som tam nikdy nevidel okrem toho ktorý sme tam prevádzali my. Škoda.
lakava predstava taketo saunovanie
Na okolí sa da chditť do spol sauny napr piestany....
Mali by ste chut nieco take skusit?
Co takto NR? Viem o jednej saune kde takmer nik nechodi :)
a je vo vašom okolí niečo na vyslušanie?
ahojky. Mozno by sme sa mohli domluvit. Ziina, Cadca a okolie je mozne.
Popripade zorganizovanie na nejakom parkovisku.
nieco na okolí zorganizujte....mozno sa najde dost ludí my pojdeme aj tak
To sa na Slovensku važne nič nedeje .Všetko len v čechach.
Ahoj,v piatok má byť teplo, po dvanastej skočím na zelenu vodu.Uvidíme sám tam?
V poprade wellnes centrum, parne a sauny, cez tyzden po 18:00 tam uz nie je vela ludi. Staci sa zavriet do parne a da sa tam pekne sexualne drazdit. Par krat som to absolvovsl s mojou 23r.priatelkou. raz dokonca vo vyrivke. Ty odvaznejsi tam chodia nahy
Můžete někdo doporučit nějaké hezké wellness v Tatrách?