Manželka soukromou děvkou

Nevím do jakého téma to pesně zařadit. Sex s manželkou máme moc rádi. Poslední dobou jsem zjistil, že má ráda když jsem dominatní. Plní má přání - orál do konce, anál, nechá si strkat celou ruku do kundičky, má ráda když je přivázaná k posteli a je v mé moci. Mě to taky vzrušuje a moc. Chtěl bych zajít ještě dál. Chtěl bych jí přivázat k posteli, zavázat oči a při našich sexuálních hrátkách jí nechat ošukat jiným mužem. Měla by při tom zavázané oči, takže by vůbec neviděla, kdo to je. Zavolal bych ho k posteli a řekl mu, můžeš jí šukat do kuničky a nastříkej jí to tam, tak aby to slyšela. On by jí šukal a vystříkal se do ní. Pak by odešel. Ona by se nemohla bránit a musela by držet jako děvka. Já bych si od ní při tom nechal kouřit. Chci z ní udělat svojí děvku, která bude muset podržet jinýmu a nikdy nebude vědět kdo to byl a nikdy nebude vědět co se stane příště. Když jí tyhle fantazie vyprávím, tak jí to vzrušuje, ale neví jestli by to dokázala. Mě hrozně vzrušuje, že by tomu vlastně ani nedokázala zabránit.
Chtěl jsem se zeptat, zda někdo něco takového praktikuje. Zajímají mě hlavně zkušenosti a názory žen.
Moja priateľka to chce ale iba keď je veľmi vzrušena minulé sme hľadali večer na rychlo chlapa aj sa dvaja ohlasili a neprišiel nik zľakli sa .
Ja by som prišiel určite ... a veľmi rád.
Maj trpezlivosť. Treba skúšať. Je veľa chlapov, ktorí by na stretko prišli. Ja tiež dlho hľadám.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Nikde.Takovou nelze najit....
Musis si ji vychovat.
A trva to dlouho a musis byt trpelivy... ;-)
Ty jo, představa je to hezká, to ne, že ne, taky mám ráda, když mě můj muž ovládá, ale to jen proto, že mu důvěřuju. Pokud bych mu k tomuhle vyloženě nedala snad i písemný souhlas a on tohle udělal, tak s ním skončím, teda asi hned po tom, co bych ho zažalovala :-D
super predstavy. tiez by som to bral so svojou. a potom takto vystriekanu osukat a...