Masaž muže od muže

jsem hetero ale láká má to zkusit

Ahoj, asi tady na toto téma už něco bude, ale chtěl bych zkusit zjistit nějaké aktuální info. Jsem hetero, ale láká mě vyzkoušet něco s mužem. Občas si to představuje a dost mě to vzrušuje. Zatím ale nemám odvahu se potkat s někým cizím pouze za účelem sexu. Napadlo mě vyzkoušet nějakou masáž od muže. Nevíte někdo zda v Praze neexistuje nějaký klasický maser, který při vzájemných sympatiích sáhne i dolu a případně zakončí masáž vyvrcholením? Chtěl bych takto vyzkoušet co to se mnou udělá a jak se mi to bude líbit.
Mám to podobně. Můžu a zajímá mne v tomto jediné. Cítit ho chvíli v puse. Ideálně když si ho nahoníš a pak se mi vzadu v puse vystříkáš. Opětování ani nic jiného nelze. Prostě se jen vycákat na mandle, já spolknu a ahoj. Třeba nekdy příště znovu.
Matyascarda
Matyascarda Inactif il y a 1 an
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Tak to máme stejný ale já už na tý masáží byl . Musí ti sednou masér. Být ti sympatický a říct mu co přesně by jsi chtěl. Mě to bylo ze začátku příjemný ,ale pak se mi to celý zprotivilo a byl jsem rád že to skončilo. Ale být to někdo jiný a nekoukat na hodinky furt tak by to bylo super .
A to bylasaz normální nebo erotická? Nicméně, v obou případech je koukání na hodinky dost trapné.
Byla to masáž erotická.pokus k sobě pustit stejné pohlaví
a ještě jsem nedodal, že chápu, pokud někdo zná maséra, který je občas ochotný udělat více, tak že sem asi nepošle veřejně o koho se jedná. Takže budu rád i za soukromou zprávu ;)
Hele koukni na inzeráty on nabízí služby a zrovna myšák to tam nabízí veřejně