Za mě větší prsa jen moje to vůbec nechtěla tak jsem to později zkusil s kamaradkou
Ahoj moje byla těhotná dvakrát a v obou případech byla nadržená víc než v normálním stavu. Já osobně jsem si to užíval tělo těhotné ženy je krásné nalitá prsa kundicka je jakoby nateklá. Za mě top
Když byla žena těhotná tak to bylo skvělé, vždy měla chuť na sex který více prožívala a bylo vše bez zábran.
vyhodpustit je takova tresnicka na dortu, ja jedine ceho se bojim jakou polohu zvolit aby ji to neublizilo, resp. zazil sem to defacto jen s byvalou.
To uz by mi prislo vice rajcovnejsi milovat se s tehotnou kojici zenou.
a, nemuze otehotnet podruhe, kdyz to do ni pustis :D.
Ne v urcitem mesici ma uz pochvu dle me pomalu se pripravujici na dite, takze umi obzvlaste i kvuli castemu curani svirat posevni svaly.
To, ze to do ni muzes
To uz by mi prislo vice rajcovnejsi milovat se s tehotnou kojici zenou.
a, nemuze otehotnet podruhe, kdyz to do ni pustis :D.
Ne v urcitem mesici ma uz pochvu dle me pomalu se pripravujici na dite, takze umi obzvlaste i kvuli castemu curani svirat posevni svaly.
To, ze to do ni muzes
Mne nejvíc to, že je vzrusivejsi a citlivější. Udělá se snadno a rychle.
Baví mě i jiný tvar ženské, hladit bricho, prirazet na něj...
Rád dávám, takže jako dárky, tak i rozkoš.
Baví mě i jiný tvar ženské, hladit bricho, prirazet na něj...
Rád dávám, takže jako dárky, tak i rozkoš.
Já mám zkušenost jen jednu, ale dlouhodobou. Její partner, to neměl rád, tak si našla milence - mě. A bylo to super. Hrozně mě přitahovala vzhledem, bříško, prsa a její nadřazenost. Navíc to, že můžu v klidu bez a ještě k tomu s cizí. Za mě super a těhotné ženy se mi prostě líbí
Za me v tehotenstvi nejlepsi sex...moc rad na to vzpominam.
Přesně tak za mě taky něj sex s těhotnou. Moje si to užíval moc
Větší nalité prsa, dvorce a tmavší bradavky. Je to něco nevšedního, zajímavého, zvlášť pokud má i žena větší zájem. Někomu i to bříško sluší. Mně se to jednu dobu hodně líbilo, postupem času to opadlo do normálu.
soihlasim stebou cos napsal a libi se mi to furt a kdyz ma v prsou mleko a jak se ji zmeni i kunda to je něco
.... já to bral vždy jako příjemný bonus k dalším min. osumnacti letům závazků.... když už tak už 😄
Předem se omlouvám všem matkám a ženám, ale je to moje 13 komnata, prostě to na mě
působí naprosto asexuálně. V životě jsem to nějak dal, měl jsem vztah k tomu, že budu mít dítě, ale jít prcat cizí těhotnou je šílená představa.
.
působí naprosto asexuálně. V životě jsem to nějak dal, měl jsem vztah k tomu, že budu mít dítě, ale jít prcat cizí těhotnou je šílená představa.
.
👍🏻👍🏻👍🏻
....tak jsem to přesně myslel.....jen svoji píchavku....tam jsem to bral jako bonus
....jj.... rozmáhá se nám tu takový nešvar..... nechápu co k tomu tu existenci vede maznout celé vlákno.....asi něčí mikroego nesnese jiný názor.....tak hodně zdaru
Mě tu bylo také smazáno celé vlákno o koupání bez plavek v jedné lokalitě u Pardubic, a také vůbec nevím proč

Tehotna a sex
Tehitenstvi a pritazlivost
Co vám prijde sexy na těhotné zene? Zajima mě názor mužů i zen. Co vás na tom přitahuje mít sex s těhotnou? L.