Ano. Proč by ne. A nevím proč to tak mám :)
Po takové kamarádce toužím, prostě můj sen.
Bisexualita není pro ženy přitažlivá..
Zkuste se optat ženy veřejně zda by chtěla muže co měl něco s mužem..
Většina odpovídá ze slušnosti ale my ženy se známe 😉
Zkuste se optat ženy veřejně zda by chtěla muže co měl něco s mužem..
Většina odpovídá ze slušnosti ale my ženy se známe 😉
Děkujeme tiskové mluvčí všech žen
Neboj.. já přejdu z amaterů do reality.. tam se budu bavit víc 😃
Tady s lidmi jen relaxuji
Tady s lidmi jen relaxuji
Tady ti ty nevhodné komentáře mažou, tak by mne docela zajímalo, jaká bude reakce okolí na tvé názory v realitě.
A jak se přechází z amatérů do reality ? Dostáváš vycházky a nebo tě už pustí ? (modifié)
A jak se přechází z amatérů do reality ? Dostáváš vycházky a nebo tě už pustí ? (modifié)
Nakonec se časem dozvíme, že orpani je lesba
La publication a été effacée par l'utilisateur.
To jsou argumenty jak když vaří Babica 😃
No a i přesto stále relevantnější, než když argumentaci předstíráš ty...
To je na mě to nádherné, že já si na vás smlsnu kdykoliv s argumenty.. jste totiž dost zasekaný na takovou slovní zásobu a hru se slovy natož s myšlením do budoucna o co vlastně jde..
Jen mě občas prostě nebavíte a je mi jedno co si myslíte jako třeba teď 😉😋
Jen mě občas prostě nebavíte a je mi jedno co si myslíte jako třeba teď 😉😋
Až se budeš chystat do své země zaslíbené, Ruska, klidně ti přispěju na jednosměrnou letenku :D
Jenže to my nepoznáme, protože jsi tu nikdy žádný argument nepředložila. Vždycky jen svoje pocity a když někdo (třeba i já) předložil argumenty a doložil relevantní zdroje, tak jsi dělala jakože nic.
Jen idioti si myslí, že jsou chytří a ty to o sobě dokonce i tvrdíš. Ale Dunnigův-Krugerův efekt je docela dobře popsaný, takže ano, všechny tu válcuješ svou inteligencí a argumenty

(modifié)
Jen idioti si myslí, že jsou chytří a ty to o sobě dokonce i tvrdíš. Ale Dunnigův-Krugerův efekt je docela dobře popsaný, takže ano, všechny tu válcuješ svou inteligencí a argumenty
(modifié)
Orální paní se zvedá žaludek z představ o ženách..
Respektuji je jako ženy ale erotika ani náhodou
Respektuji je jako ženy ale erotika ani náhodou
A kde je teď ta tvoje orální paní ?
Ona si šla lehnout a ty to za ní píšeš ?
Maminka zapomněla vypnout počítač ? (modifié)
Ona si šla lehnout a ty to za ní píšeš ?
Maminka zapomněla vypnout počítač ? (modifié)
Orální paní je pro mě legenda 😃 proto se ráda oslovím 😃
Píše týpek z chatu Bisexuálové.. 😃
Však jo a co jako…?
gay chat tady není, škoda byl bych i tam
Tak o tom nepochybuji .. 😃
Jsi přeci Alfasamec 😃
Jsi přeci Alfasamec 😃
Tak to bede ještě dlouho trvat, než tě pustí.
Škoda že ti to zase smažou, mám screen, protože tohle fakt stojí za to.
Mě to nevadí.. důležité je, že se to řešit bude v našem státě..
A aspoň víme kdo to hlásí 😃
Důkaz byl i zavrhnutí manželství a adopcí..kdyby to tak stát uznával, povolí to ne? 😉 (modifié)
A aspoň víme kdo to hlásí 😃
Důkaz byl i zavrhnutí manželství a adopcí..kdyby to tak stát uznával, povolí to ne? 😉 (modifié)
Už mě neotravuj, nebudu s tebou diskutovat o tom jaké mají zákony v rusku a jaké jsou tady.
Prý neotravuj.. tak na mě nereáguj.. 😉
Reagoval jsem na tvé smazané komentáře, ale na tvé nacistické, fašistické, homofobní, xenofobní a komoušský názory reagovat nebudu, s tím se jdi fakt bodnout !
Mě záleží na generacích ne na lidech co si dělají co chtějí bez řešení následků..
Děti se mají učit, studovat a plnit cíle.. tvořit rodiny a množit se, inovovat a starat se o stát..
Ne řešit co jsou, s kým to mají dělat a zbytek života v depresích, že nejsou přijatý..
Já je podpořím a bude nás více a názory na webu mě nezajímají.. (modifié)
Děti se mají učit, studovat a plnit cíle.. tvořit rodiny a množit se, inovovat a starat se o stát..
Ne řešit co jsou, s kým to mají dělat a zbytek života v depresích, že nejsou přijatý..
Já je podpořím a bude nás více a názory na webu mě nezajímají.. (modifié)
Hele ! Už se na to fakt vyser, tohle už není prdel, to co tady píšeš je podpora fašistického režimu, někdo si to tady přečte, někam to pošle a udělaj tady z toho prokremelský web a celý to tu zavřou.
A to jen kvůli tobě.
A to jen kvůli tobě.
My se nebavíme o žádných budoucích generacích, já tě upozorňuji, aby jsi se krotila v tom co tu ventiluješ za názory.
Ventiluji to, co je správné..
Podpora budoucích generací a tradic našeho státu..
To co se děje není součástí našeho státu a narušuje to strukturu.. jak říkám, řešit se to bude, tak neměj obavy o mě.
Já držím palce budoucím generacím ať mají prostor žít normálně heterosexuálně .. případně by se mohlo zavádět více psychologů a terapií.. 😊
Podpora budoucích generací a tradic našeho státu..
To co se děje není součástí našeho státu a narušuje to strukturu.. jak říkám, řešit se to bude, tak neměj obavy o mě.
Já držím palce budoucím generacím ať mají prostor žít normálně heterosexuálně .. případně by se mohlo zavádět více psychologů a terapií.. 😊
Takže jestli to chápu správně, tak dle vás, pokud se homosexualita zakáže zákonem, gayové a lesby se hromadně vzdají své orientace a založí spokojené rodiny muž, žena a kopa dětí?
V Rusku to mají zákonem o propagaci...prostě to nesmí nikde být..jen za zavřenými dveřmi.. žádné vlajky apod. Pod pokutama za propagace.. 25 tisíc pro civil, 250 tisíc pro podnikatele.. žádné weby, žádné gaybary .. ať si to dělají někde, kde to nenarušuje tradici
Mají tam zásah i na pohlaví různé už delikvence apod. (modifié)
Mají tam zásah i na pohlaví různé už delikvence apod. (modifié)
Šlápotám dávají kolik?
Líbí se mi jak se lidi ohrazují kecama proti ženám co umí vydělávat ale že ty tu ukazuješ ocas tisícům lidem tak to už jsi borec co ? 😃 to si ani já nedovolím roztahovat nohy .. scházím se jen pokud se muž chová slušně a jen když se mi chce párkrát za měsíc.. ty jsi tu k čemu kromě ukazování péra?
Nebýt těch financí tak tu ani jednu neuvidíš 😉 mě by to taky nenapadlo jít zadarmo mezi takovou smečku.. (modifié)
Nebýt těch financí tak tu ani jednu neuvidíš 😉 mě by to taky nenapadlo jít zadarmo mezi takovou smečku.. (modifié)
Já se za své péro nestydím, kurvama pohrdám.
Jak to mají v Rusku s prostitucí víš ?
Jistě.. však to se taky ladí.. už to není jako dříve.. i hazard se brzdí.. mají nějaké povolení do roku 2025 někdo 2026 a pak se mění zákon.. ( u nás Hazard se brzdí)
(modifié)
To je téma na to co tu je třeba ať je to tu lepší..
Víš jak je to krásné když se bavíš jen s heteráky? To je jiný svět.. luxus
Víš jak je to krásné když se bavíš jen s heteráky? To je jiný svět.. luxus
Koukám, že s každým dnem narážíš na nové dno. Všichni světoví kokoti se odkazovali na blaho budoucích generací...
Tak ještě jednou, jak to mají v Rusku s prostitucí víš ?
Pořád tam jsou a od roku 2023 tam je jen opad zájemců ohledně mobilizace..
Já jsem v klidu, existují jiné možnosti a já si financuji budoucí práci..
Pokud příjde zákon, budu ho respektovat.
Já jsem v klidu, existují jiné možnosti a já si financuji budoucí práci..
Pokud příjde zákon, budu ho respektovat.
na 90 % ne , já patřím k těm 10 % co jo ,ale co jsem se ptala kamarádek , žádná by to nesnesla takového mít
a podělíš se co tebe na tom vzrušuje?

vzrušují ženy Bi muži
vzrušují ženy Bi muži a takové hrátky