Muži rádi mr.ají do zadečku. Ale musí se s tím začít brzo, dokud jsou ty tkáně elastické a snadno se přizpůsobí. Po krátkým tréninku to pak jde snadno a hilka si to moc užívá - trochu to bolí, trochu hladí a hodně vzrušuje.
Co to meleš? To spíš vypadá, že píšeš kokotiny, které se TOBĚ líbí a přitom honíš.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Sem singl ,tak ,že chybí ...chtělo by to nějakou šikovnou ženu ,z ústeckého kraje...jako kamarádku,na vše..
Mám to taky tak, bohužel.
U nás se měsíc nešukalo, což je po x letech suverénně nejdéle. Co s tím?
Cette publication a été supprimée.
Ale číst asi neumíš, tohle patří do inzerátů a ne do fóra.
Jo to je prostě klasika jak u žen tak u mužů 😀 je to taková hra a až ty nebudes chtít tak on zase strašně ano 😀😀😀
Bohužel já to mám obráceně , a je mladší o 4 roky , a sex mi tak chybí až to bolí ,proč to tak je , někdo chce skoro furt a někomu stačí třeba jednou týdně.
Jsem na tom stejně. rozdíl je ten, že ta moje nechce ani jednou do měsíce
Jaká je příčina ? Řekla to ?
Prostě to pej nepotřebuje
To není příčina ,to je výmluva. Když nepotřebuje je tam nějaký spouštěč , psychicky, fizicky . Prostě tak se nestává nic .
To chce mladého který může pořád
Jako ze nechce vůbec? Ani jinou polohu ani jine místo, ani jinou ženu?
Hele mi se to normalne taky stalo. Clovek si ve vztahu postupne par veci uvedomi a ta chut postupne preroste v nechut, a pak si najednou uvedomis, ze vsechny holky, se kterejma se vzajemne pritahujete, maji podobny dusevni nastaveni... a tak na ne prestanes mit chut taky :/
(modifié)
Ahojky vidím že je něco v nepořádku klidně můžeme společně probrat všechny typy cest a rád pomůžu
My to máme naopak, já chci a ona ne 😀
Umně je to naopak🫣🫣🫣😔
Ta moje uz nechce a chuť? Je často.
Jak to nemá zájem nebo má jiný chlapy
Každý to má jinak. Ne že by jsem nechtěl, ale moje by to mohla mít pořád, je to dračice.
Spousta mužů, včetně mně, Ti určitě závidí 👍
U nas to slo do kytek kdyz byvala zacla brat AD, nic ji to nerikalo, poznal sem ze se do toho nuti, takze sem to pak odmital i ja. Jak rikam musej chtit 2 hlavy a 2 tela, jakmile jedna z techto velicin nefunguje, tak je to na ...
Ono to je individuální. Bývalá velké kozy, ale v posteli skoro bez heknuti a jak mrtvola. Jasně, člověk se vyřadil, ale je to pak jak s nafukovací pannou. Po určitém čase i bez líbání. Člověk se s tím nějak tak smířil, než potkal jinou s úplně jiným přístupem. V předešlém vztahu to ani moc nechtěla, takové to rychle přetrpéní. Pak to mezi námi zajiskřilo a byla to jízda. Ona hlavně neznala z předešlých zkušeností, opravdu dlouhé líbání, hračky, hraní, otevřené mluvení o sexu, posílání si vzájemných fotek, erotické chaty, sex se světlem. Pak najdeš v ní co sama nevěděla, jen to najít, brknout na tu správnou strunu. Dnes, ta by mohla pořád, když není, tak hned připomínání, hraní si v posteli, sex do všech dírek, udělá se několikrát jak z kundičky tak z análku, má ráda silné uměláky a fakt to umí skvěle. To se nevychloubám, to je realita. Takovou jsem vždy chtěl a asi mám štěstí že i našel. Takže zkus najít v ní to její nepoznané, zkoušet nové věci, nové způsoby, jak to má ráda, zkusit co jí dělá dobře co ještě nezkusila. Je to těžké tahle poradit.
Ještě jedna zkušenost. Moje je tak moc spokojená, co mi říká, že je pak neuvěřitelně žárlivá a vidí všude konkurenci a pěkně si mě hlídá, protože nechce přijít o to své. Já samozřejmě také ne, je opravdu skvělá, i když zpočátku neznala a byla jakoby nepolíbená a to je fakt hodně krásná ženská, takže nebrala co bylo.
Protože jako chlap nemám reálné srovnání, tak jsem se bral jako průměr, nic extra. Ale pak když slyšíš, tak tohle jsem ještě s jiným chlapem nezažila, nezkusila, to by mě nikdy nenapadlo tohle zkusit, to mi bylo proti srstí ale je to fajn, o tom jsem nikdy nemluvila, nikdy jsem se s chlapem o tom nebavila, tak tě to potěší. Pak poznáš, jak to ty holky myslí, že chlapi si udělají to své a na ženu prdí a ona není dodělána. Mně šíleně bere jen to, když tu ženu jakýchkoliv způsobem děláš, hraješ si s ní, až by mě mohly upadnout ruce, jazyk a nevím co vše.
Jo hold každý jsme jiný a jen najít v sobě to svoje. Ale to se najde když člověk zkouší.
Ještě jedna zkušenost. Moje je tak moc spokojená, co mi říká, že je pak neuvěřitelně žárlivá a vidí všude konkurenci a pěkně si mě hlídá, protože nechce přijít o to své. Já samozřejmě také ne, je opravdu skvělá, i když zpočátku neznala a byla jakoby nepolíbená a to je fakt hodně krásná ženská, takže nebrala co bylo.
Protože jako chlap nemám reálné srovnání, tak jsem se bral jako průměr, nic extra. Ale pak když slyšíš, tak tohle jsem ještě s jiným chlapem nezažila, nezkusila, to by mě nikdy nenapadlo tohle zkusit, to mi bylo proti srstí ale je to fajn, o tom jsem nikdy nemluvila, nikdy jsem se s chlapem o tom nebavila, tak tě to potěší. Pak poznáš, jak to ty holky myslí, že chlapi si udělají to své a na ženu prdí a ona není dodělána. Mně šíleně bere jen to, když tu ženu jakýchkoliv způsobem děláš, hraješ si s ní, až by mě mohly upadnout ruce, jazyk a nevím co vše.
Jo hold každý jsme jiný a jen najít v sobě to svoje. Ale to se najde když člověk zkouší.
Urcite super pristup akorat jak napsal nekdo prede mnou musi byt na to dva. Ta moje o pul 9 vecer zaleze do postele a konec. K tomu doma 2 dospivajici deti a vysledek... no stedry den byva casteji...
Konečně borec, který se nebojí to napsat natvrdo 
My chuť máme.....mnohem větší, než vy. Stojíš, jako milenec za hovno. Věř mi, že si tuhle stránku potřeby, naplňuje bez tebe.
My chuť máme.....mnohem větší, než vy. Stojíš, jako milenec za hovno. Věř mi, že si tuhle stránku potřeby, naplňuje bez tebe.
Hustě napsané a i když to čtu rajcujeme to wau
a nezavoláš na pomoc
Manželka nechce vůbec již několik měsíců, nemůžu se jí již ani dotknout, nemůžu ji ani vidět nahou v koupelně .Ne nejsem špindíra,sprosťák, nefakčenko, vyhulenec,alkoholik,....v tom to není - nechápu to.Zatím to toleruji ale je mi to líto a léta běží....
Nejlepší je se zeptat. Něco se změnilo, ale co ví jen ona. Držím palce
Tak to musíš řešit má to nějaký důvod. Pokud to nechce řešit jdi o dům dál.
podobně postižených nás bude asi spousty-co manželka pověsila erotiku na hřebík....měly by od toho být tyto stránky najít někoho-ale???.....opak je pravdou
(modifié)
Co ty si tady stěžuješ. Viz tvé video staré 3 roky, kde se marně snažíš nacpat těch tvých 10cm gumové šulina do tvé milé.
Doufám, že mrdá s pořádným nabijákem, který se nevyžral a udržuje se ve formě.
Doufám, že mrdá s pořádným nabijákem, který se nevyžral a udržuje se ve formě.
No nemyslí ,že nemůžou být všichni chlapy obdařeni stejnými ptáky jak ty chceš??Některé ženě nevyhovuje velký a některé malí...ale vždy se dá něco vymyslet pokud se mají rádi
Ty jsi nějaká ostrá, chlápek si tu tak nějak postěžuje a zveřejní nějaké svoje intimnosti a ty ho setřeš, že má malý péro. Děvenko vlastnictví kundy ještě neopravňje k tomu chovat se jako kráva v profilu máš spoustu požadavku tvé dosažitelnost, takže si to svoje ego štrejchni sama.
Další fňukal, co navíc vystavuje ženu bez její spoluúčasti na jeho lovu, ve svém profilu.
Je to marné, hlupák zůstane hlupákem. Nevšiml jsem si , že jsem si doplnil profil o nějaké lovení, takže děkuji za upozornění.
ne ta moje nechce a ja chci
U nás naopak.-)Všude je to jinak
Dobrý večer , klidně zaskočím za manžela když nechce
U nás je to obráceně. Já chuť mám každý den, ale žena tak jednou do měsíce. Zkouším co se dá a už čtvrtým rokem je to fakt krize.
Jsem na tom stejně. Našel jsem si milenku, kterou jsem několikrát týdně ukojil, moc se nám to líbilo, ale začala mě moc uhánět, tak si zase musím pomoct sám, protože protějšek prostě nechce.
To jsme na tom opravdu podobně. Já taky měl a uháněla mě, tak jsem raději opustil, pze zas záleží na rodině. Dál hledám, ale těžké najít ženu co by se chtěla jednou za čas sejít bez závazků.
U mě to je naopak. Ta má nechce a já bych chtěl pořád
U nás je to naopak už ji nepritahuji a mám si najít milenku no.
Tak u nás bych řekla, že chutě jsou stále větší a větší. Jen to chtělo vystoupit z komfortní zóny a začít experimentovat a nebát se o tom komunikovat.
A já myslel že zrovna ty někoho už jako milence máš
Ahoj ty máš chlapa který tě tobě mrda každý den v noci
Máme to stejně. Já na to mám skoro pořád chuť a on ne. Takže spolu spíme tak dvakrát do měsíce 😃 a to jsme ještě mladí. Mě je 24 a přítelovi 28😃
Já klidně každý den 😅🤌🏼
To vážně není moc, vzhledem k věku
Tak až zase nebude chtít prostě se psem a já se přijdu podívat co to vlastně nechce myslím si že by jsme si to užili víš jak on s tebou nejspíš já to s tebou nebaví
To není možné, jak to že ja potkávám jen samé ženy co nechtějí 😂😂
Vzhledem k věku to fakt málo...
Tak ve vašem věku jsem šukala jak králík ráno večer pořad ….dnes jsem rada jednou za týden o 15 déle
Musíš prostě mladé sukat
To tedy jste...frekvence styků by měla být větší..resp. častě
jší
jší
Mě je 32 a sexovat můžu pořád a výdrž ta stojí za to... Nechápu ty chlapy o kterých tady píšete...jsou to chlapy?
Na tak nízkou frekvenci milování jste vážně moc mladí....
Ahoj tobě chybí sex vyď a tvůj přítel nechce tobě šukat viť
Tak u nás to je přesně obráceně.
Stát se to může. Je dobré hledat nové podněty a inspiraci :) případně sex ve více lidech.. nebo někdy stačí aby vás přitom někdo sledoval a už je tam nový podnět..
Kosice teraz ku mne😄😄😄😄😄😍😍😍nech su kľudná
Kateřino a čím to je, že vás manžel už nechce? Dle profilové fotky udělal špatné rozhodnutí. Jak jste svou chuť zahnala? Ptám se pro kamaráda z Ústí
Já bych chtěl a žena moc nechce...
Ahoj proč ty nechce tvoje žena sex
Asi je utahaná, od naší maléholčičky?
Já pěkný a je pěkná tvoje žena
Jo. To mi neco pripomina :) Mam to podobne. Akorat u nas to ani predtim nebyl zadny zazrak
U nas je to obracene....nema chut vubec na nic.....
U nás je to zajímavější... ženě to stačí klidně jen jednou za 14 dní . Furt to není tak zajímavé dokud neřekla ,že by chtěla zkusit někoho jiného čistě jen na sex. Na otázku jak chce zvládnout 2 když nezvládne ani mě hledala odpovědi :D Pochopil bych kdyby byl nějaký problém, že se neudělá ,nebo jsem nesplnil vše co si řekne a na očích jí vidím.
Ahoj u nás je to naopak 😭😭😭já můžu často a moja ne tak musím sukat i jinde.Jak se říká nedáš ty ,!! Dá jiná !!
U nás je to taky obráceně ,přítelkyně nechce ,protože je to pro ní prý ztráta času a nemá na to chuť. Kolikrát si říkám ,jestli není něco špatně se mnou ,ale s mojí sexuální minulostí (kterou hodnotím víc než dobře) a s tím jak se snažím ve všem ,nejen v sexu ,tak to nechápu.
Bohužel u nás je to naopak ... Žena nechce..
Ono to je hlavne o tom, ze clovek je od zakladu pohodlny a bere partnera/ku po nejakem case za samozrejmost. Jakmile jsou na svete deti a koupeny byt ci dum tak je splneno a snaha uplne pryc. Odmenime se obcasnym zasunem jinde, vyfotime a pochlubime se na amaterech.
My to máme tak že můžu každý den i klidně několikrát.Zadne výmluvy akorát když nemá chuť tak se prostě neudělá. Trošku to zamrzí mají z toho mít užitek oba. Tak to oplacim masáží, nebo si ji snažím co nejvíce hýčkat ať je co nejvíce spokojená. Samozřejmě když má své dny tak to opravdu ne fuj.
To máš těžko mám doma mladou tu moc nechci a kámošku 54 let a tu bych brousil porad
Uzavřel jsem tuto kapitolu ve smyslu: "Než se domáhat špatného sexu, to raději nic." Teď už třetí měsíc čekám co bude, a ono asi nic. Tak na sobě makám a čekám zda náhodou nepotkám vhodný protikus, který to doma má podobně.
No mam to doma stejne cekam. Prave najizdim na druhy mesic proste sem se rozhodl ze nebudu iniciativni a necham to na ni kdyz porad tvrdi jak to chce uz dva mesice nic nepotrebuje nicmene od zacatku tohodle roku je to divny sexu je jako safranu kdyz je stoji za nic a tak stale dal.
Dosel sem taky k myslence ze proste na sobe trosku vice maknu a podivam se nekde jinde.
Dosel sem taky k myslence ze proste na sobe trosku vice maknu a podivam se nekde jinde.
Ahoj také to mám podobné, totální nezájem o společně doteky z její strany, o sex si vůbec ani neřekne.. iniciativa pouze ode mě… tak si ji snažím aspoň udělat jazykem … to má orgasmy…ale, že by to oplatila ona orálkem..tak to je již pouze sen.. pak ho do ni zasunu a leží jak mrtvola … hlavně se rychle uďělej ať mohu jít spát… tak už to mám 3 roky …. přemýšlím nad změnou , protože to tě už nebaví,
Já sex neměl už minimálně 10 měsíců. Už se ani nedoprošuju. Jinak u vás jak přes kopírák u nás.
A Tobě tedy neposílá videa do práce ? Co to máš na profilu.. za legendu? :))
Chci šukat, moje nechce. Potrebuju to, je mi 23. Olomoucký kraj. Klidně napiš sz.
U nás je to naopak, ale od známých vím že nejsme jediný většina páru to tak má . Samozřejmě by bylo lepší kdyby to měli oba stejně , myslím si že i ten vstah by byl jinačí
Jj u nás je to taky naopak já bych chtěl ona ne.
Ty prostě zlobíš, přiznej si to 😃
Chlap je zvíře ale zlobí se
Chlap je zvíře ale zlobí se
Hezký den, tak hledej .. já mám ráda muže pro sebe ne pro XX dalších..
Tak někdy chci já. Někdy chce on. Někdy ani jeden.
Někdy to chce prostě trochu zpestřit..
Někdy to chce prostě trochu zpestřit..
Jestli. Už tě nechce a ty máš chutě mohl bych ty stim u mě na baráku za Plzni Jestli bys souhlasila
Není sex doma , najde se jinde. Jednoduché 😉😉😉
Tak jestli budeš hledat, tak jsem tady. Taky to doma nemám
No dovolím si nesouhlasit zas až tak jednoduché to zrovna není.
Pokud je to dlouhodobý stav, tak co jiného
Ahooojky,mohu pomoci rad ?
Pokud napíšeš
Pokud napíšeš
Keby si tak mal pravdu. Ale nevera je prima
Zas tak jednoduché to neni,pokud se na tom nedohodne,jedině vyměnit a to taky neni jen tak
Mam super zenu,chce tak 2tydne,ja vickrat,ale jeste se me nikdy nestalo pokud ona nemela chut,ze by me nevyhonila treba.Naky takovi ty keci,ze ju boli hlava a tak......nikdy.
Ahoj tak to je Dar to bych také bral
Šťastný to muž, kterého nebolí ze ženy hlava
takhle kdyz byvala mela este jen 120 kilo tak to slo, ale jak pak bohuzel pribrala a to castecne i pomoci prasku tak to uz prestalo jit. Rambo sem nebyl na sobe sem ji neudrzel, musel sem to odmakat sam. Pak bylo jednodussi, si to radej udelat sam navic kdyz clovek videl, ze se do toho nuti. A to sem se pokousel o tom s ni mluvit.
Prej ještě jen 120 kilo....tvl kolik měla Teda protom? Jako i 120 zní už dost desivě
dostala se pomalu k dvoustovce. Ted si nasla 160. kiloveho pasika.
Nerikam ja nejsem taky kdovijak stihlej, ale..
Ted nevim jestli si mam vycitat ze sem byl vernej ci ne.
Nerikam ja nejsem taky kdovijak stihlej, ale..
Ted nevim jestli si mam vycitat ze sem byl vernej ci ne.
200 je pasivní sebevražda. To už není o nějaké dietě ale o psychologovi a vztahu k vlastnímu životu a tělu.
Taky to máme obráceně. Je to trochu podezřelé. Chlap který nechce sex :-) Otázka zda ten trouba nedělá nějaké blbosti bokem. Ale tím tě nechci znervozňovat. Nebo zatím může být zdravotní problém o kterém ti nemusí chtít říct. A nebo nějaký psychický blok. Měl jsem v minulosti partnerku a bylo veeeelmi těžké přivést ji k orgasmu. Začal jsem mi t postupně strach že se mi to zase nepovede. Ona sice říkala, že to má těžké. Ale začalo mě to časem dost ubíjet a byl to jeden z důvodů proč to nevyšlo.
Tohle jsem asi úplně nepobrala. Jako že partnerka nemá orgasmus je jeden z důvodů rozchodu?
Ano. Klidně přiznám že to byl spíš můj problém než její. Říkala že jsem byl zatím jediný který to s ní uměl tak že se mi to čas od času povedlo přivést ji k němu. Ale i tak to i přes veškeré sebe přesvědčování dost zacloumalo mým sebevědomím. Taky mě to trápilo. Chtěl jsem ji dát maximum. Ale připadalo mi, že ji víc nedokážu dát. Také mě trápilo to, že ji vždy nemohu "oplatit" to co mi dávala ona. Vždy se jí podařilo mě udělat. Ale mě se to podařilo jen velmi zřídka. Nešlo jen o ten nesoulad. Ale miloval jsem a stále miluju u partnerky tu chvíli kdy ji dostanu. A to jsem tam neměl. Bylo tam tenkrát i víc jiných nesouladu v osobním životě. Ale když na to koukám zpětné i tahle věc k tomu rozchodu přispěla. Doteď jsme přátelé.
U nas je to tak 60/40. Ale kdyz ma manzelka chute, tak to stoji za to.
Asi tak jak u nás, když se rozjede je to paráda, ale jinak
Tomu nerozumím... Mladí lidé, toto máte řešit až později ne??
Káčko nesmutni to nejak vymyslíme rád budu tvým milencem tedy mám li tě simpatie nějaké a chceš💋
Mame to obracene 🤷 taky nic moc
V 90 procentech případů je to obráceně milá paní
A chceš s tím nějak pomoct jsem když tak z Ústí nad Labem
Ani ne děkuji mám kamaráda s vyhodama

Chybí sex doma
Já