Ta vůně zaschlé štávicky je magicka,mokra frnda prostě není tak omamná.Nesmi v nich byt moč,jinak je to hroznej smrad
Můj manžel ano ..jen mu je nechávám na polštáři,...
Krásně ho to vybičuje k lepšímu výkonu..a rozhodně se za to nestydím...
Krásně ho to vybičuje k lepšímu výkonu..a rozhodně se za to nestydím...
Moje paní je Mega čistotná a když jsem se jí zeptal jestli ji nevadí že ji očuchávám kalhotky, tak ji to nevadilo a každé ráno mi je nechává v koupelně na zemi. Přiznám se že mě vzrusují že jsou její, ale nikdy jsem z nich nic necítil jen vůní.
To je krasa, aj mna naschval kamaratka zabuda, uzivajte si.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Já bych si honil rádci před tou slečnou co měla ty kalhotky
Ne vždy s tvým názorem souhlasím, ale teďka ano, stejné jako ten nechutný člověk co chce vylízávat kondomy.
Tak základ je asi se po velké potřebě jít umýt do sprchy ne? Pokud by měly ty kalhotky na zadku hnědý flek, taky mě nebudou zajímat. Ovšem tedy mravokárné výroky od někoho, kdo provádí orální sex za peníze nepadají stejně na váhu. Je to spíš výkřik do tmy od někoho, kdo má na hlavě mnohem větší máslo.
Ostatním slušně odpovídajícím uživatelům nicméně děkuji za komenty. (modifié)
Ostatním slušně odpovídajícím uživatelům nicméně děkuji za komenty. (modifié)
Cette publication a été supprimée.
No ze ty beres do huby taky kdovico z trenek
Ježíšikriste :-D :-D :-D :-D :-D :-D
to bylo na tvoji zprávu .
S politováním konstatuji, že tvá inteligence je ještě na nižší úrovni, než jsem čekal. Ti tví klienti samozřejmě taky navštěvují priváty a bordeláky všeho druhu, jen ti to neřeknou. Ty si ve své naivitě představuješ, že nemůžeš nic chytit, když provádíš někomu jen orální sex. Není to pravda, v ústní dutině a v krku, je stejná sliznice jako všude jinde a pohlavní i jinou chorobu můžeš chytit stejně, jako bys roztahovala nohy bez ochrany kde komu. A teď už stačilo, zavři svá nevymáchaná ústa, sexuální pracovnice a běž někam někoho přeblafnout, místo toho, aby jsi blafala zde, kde o tebe nikdo nestojí. Až si budu chtít povídat se štětkou, zvolím nějakou s vyší inteligencí, nejspíš tu na WC.
Cette publication a été supprimée.
To je fakt chucpe, když se někdo kdo za prachy cucá semeno z cizích pyjů směje někomu, kdo pro radost cucá semeno z cizích kondomů...
Jen mezi vámi fakt nevidím rozdíl, vyjma toho, že ten hloupý moralizuje
Jen mezi vámi fakt nevidím rozdíl, vyjma toho, že ten hloupý moralizuje
Já si nějakou dobu říkal, že nikdo přece není takové hovado aby vzal cizí gumu někde ze země a vyžral to. Ale asi se přestávám divit čemukoliv :-D
Jj, a nejen doma. Jakmile se ocitnu někde v koupelně s prádelním košem, projedu ho. :-)
Ano mna tiez velmi ma to vzrusuje, hlavne pouzite..
Ahoj doma ne ale mám kamarádku dobrou a u nich jo
Mna tiez ked su pouzite a zaskvrnenene od kundicky.❤️
Vyloženě honit s nimi to nedělám, ale použité kalhotky se mi taky líbí.

Honění s kalhotkami.
Taky rádi honíte doma s použitými kalhotkami?