Nije to ništa loše..obožavaš ju očito.. a ako misliš da bi joj bilo zanimljivo da ju netko nastavi jebati nakon tebe sa tvrdim kurcem ponudi joj opciju pomoćnika..
Treba vam još jedan potentni dečko..
Mislim da hoćemo i vi ste upravu
Kamagru dernes 1/4 (bar je meni dosta) i rođo stoji na max sigurno sat, svrsis normalno al ne spusta se i ako se spusti brzo ozivi
Pijem tablete za masnoću tlak i srce nebi to koristio
Slažem se s tim ja nemam problema sa srcem ali ni ne zelim imati pa izbjegavam probao iz znatizelje
Mislim da je rizično uzimati sredstva za potencijalne ako piješ tablete za tlak I srce
Naravno mislim da je rizično uzimat i ako nemas problema
Kamgra probao ali cim svrsim odmah padne nije da erekcije traje
E pa meni je bilo malo drugacije svrsim ono nije bilo sad prebrzo 15ak min i onda lagano lizanje 5 min i kao nov mozda i jaci samo sto onda nisam mogao svrsit vise tako da je potrajalo...a bilo je slucaja di mi doslovjo treba min pauza popijem vode malo i udri
Tako je i kod mene. Budem gotov odmah
Bilo bi lijepo damu napuniti.. razmislite o još jednom muškarcu..
Jel ju puniš spermom ili kako??
Da moze se u nju slobodno.
Nisam nikada probao jebat nakon što ju drugi napuni spermom
Nisam ni ja . Vjerojatno je dobro
Odlicno je,vise nego dobro....jebeno je podmazana onda i osjećaj je odlican, klizi, mljacka
Provao,odlično je ona jos napaljenija
Da vjerujem da je super osjećaj
Pogotovo ako je puno sjemena prepostavljam
Za vašu gospođu treba mladi potentni pastuh, sve bi došlo na svoje..
Jeste pokušali s trećom osobom? Imam iskustva sa parom poput vas..
Nismo jos pokušali jer nije bas lako naći razumnu i iskrenu osobu.
Hm, našao sam se u ovom tvom textu, slično tako je i kod mene 😊
Toliko te jako pali da ne možeš izdržati dugo?
Uvedite mladog potentnog dečka u igru..
Imam iskustva sa parom poput vas.. nakon što on svrši za minutu..ja bih ju nastavio jebati..i baš smo svi troje uživali u tome.. isto i kad bi bila sama sa mnom,dođe doma izjebana i on minutu ne može izdržati , svrši kao lud..
Lijepo ste ovo napisali i mislim da je to uredu i jako uzbudljivo
Zbog toga vec godina jos jedna osoba u krevetu dodatno, pa se lagano igrate u troje
Slažem se potpuno.. treba uvesti potentnog dečka u igru..
Neka ti ga dobro popusi za pocetak drugi put ces duze trajat ili ako je vjesta moze i odgodit ti svrsavanje po nekoliko puta

Prebrzo svršavanje
Uđem u nju i dođe mi svršit nakon 2 minute
I šta napravit, svršit ko zec i sebe zadovoljit ili izmišljat razne taktike usporavanja, okretanja, lijeganja na leđa, pravljenja pauza...??
Znam, reći ćete svrši i nek ti ga pušenjem opet digne pa nastavi, ali to već nije isto kao onaj osjećaj kad joj ga prvi put staviš i na sedmom si nebu...