La publication a été effacée par l'utilisateur.
Urážky si začal ty, ty mozzarella. Ci je podľa teba normálne ľuďom hovoriť buzerant?
normalne je ludom hovorit dezolat? no kto zacal prvy jaaaj prepac on moze som zabudol on ani neexistuje ....pekny vikend (samozrejme vlada atd musi byt spomenuta)
(modifié)
Dnešná vláda je čistá tragikomédia rovnako ako bola aj za matoviča ba možno aj horšie ale tak nenarobíme nič. Ľudia to tak očividne chcú a pokým nepomrú tak to tak bude. Treba veriť v zázrak
A to uvidia este ludia ake Rusko 2 tu cochvila nastane po zvláštnom "atentate",pozakazuju pochody,ovladnu televiziie,sudcov maju,...fakt vsetko im ide.
keby hluposť kvitla , tak si sama ruža
Tak späť k téme :D včerajší Pride bol vynikajúci, v dave bolo 350 tisíc ľudí, skvelá atmosféra, všadeprítomná tolerancia a sloboda (kúsok pri mne stála rodinka s deťmi a prišli k nim dvaja chalani s maskami psov a dali im tetovačky na ruky a lízatka, deti sa úplne tešili a neriešili, že majú masku psa na tvári)
Námestie pred radnicou sa zmenilo na obrovský tanečný parket :) moje video:
https://youtu.be/Usnj8rjg2gQ
Námestie pred radnicou sa zmenilo na obrovský tanečný parket :) moje video:
https://youtu.be/Usnj8rjg2gQ
Nechápem kde tu niečo rieši s pedofiliou. Máš schizofréniu? Bludy?
To vôbec nesúhlasím. Nie som ani najmenej podporovateľ matovica ale tato mafiánska junta sa nedá ani porovnať. Matovic bol neschopný ale nie mafián.
Väčšina volí súčasnú koalíciu len z nenávisti ktorú v nich vybudovali voči opozícii.
Na podobných českých a napr rakuskych fórach, komunitách je respekt k lgbti komunite uplne uplne iny. Tam kazdy riesi vzrusenie a hlavne na to na co sú tieto podobne weby urcene.
Ale tu aj v inych vlaknach sa vela uzivatekov navaza do gayov. Nieco fakt neuveritelne. Najsmiešnejšie je ze par ked robi perveznosti na Zlatych pieskoch alebo na prameni to je ok. Ale ked to robia gayovia uz maju krvavé oči . Fakt par km za hranicami uplne iny svet ako na tomto zaostalom Slovensku
Ale tu aj v inych vlaknach sa vela uzivatekov navaza do gayov. Nieco fakt neuveritelne. Najsmiešnejšie je ze par ked robi perveznosti na Zlatych pieskoch alebo na prameni to je ok. Ale ked to robia gayovia uz maju krvavé oči . Fakt par km za hranicami uplne iny svet ako na tomto zaostalom Slovensku
Nemám nič proti gayom, sama som bisexualna a medzi gaymi mám veľmi veľa kamarátov - všetko sú to veľmi inteligentní, vzdelaní, talentovaní ľudia, s ktorými sa dá debatovať o všetkom, ľudia s rozhladom s ktorými sa vieme porozprávať o hocicom a rešpektujeme navzájom svoje názory.
To, čo si tu predviedol ty...neostáva mi na to povedať iné, len to že im robíš hanbu a si jednou z príčin prečo ich ľudia súdia
To, čo si tu predviedol ty...neostáva mi na to povedať iné, len to že im robíš hanbu a si jednou z príčin prečo ich ľudia súdia
To sú nezmysli co píšeš. Každý kto podporuje túto vládu je kolaborant.
@sheerin
Rozumny koment a s nadhľadom.
Vystihla si to úplne presne. O tom je tolerancia.
Rozumny koment a s nadhľadom.
Vystihla si to úplne presne. O tom je tolerancia.

LGBTI PRIDE Vieden 8.6.
LGBTI PRIDE Vieden
Na zaostalom cernoknaznickom Slovensku a hlavne potom ako ho ovladla tato ruska vláda vdaka dezolatom asi niečo už nemysliteľné.
Ide niekto?