Nahá turistika, bicyklovanie

nahá turistika. bicyklovanie, kúpanie BA

Čaute
Chodí niekto niekde v BA a okolí na nahú turistiku, prípadne na bicykel, kúpať sa na jazerá Rusovce, ZP, Čunovo al inde v okolí? Ja osobne som pár krát bicykloval nahý na tzv Sysľovských poliach pod Petržalkou, pokým som nezistil že je to chránené územie pre vtáky a hrozí pokuta od ochranárov. ´dalej som viackrát išiel nahý na bicykli v rakúsku po poliach pri obci Markthof. A samozrejme často navštevujem nudapláže tu v BA.
Sice nejazdievam nahy na bajku, ale ak by si rad spojil bajk s nahym kupanim, rad sa pridam ✌️
By ma zaujímalo, kto tu dáva stále tie 👎🏻 nezaujala téma, idem ďalej, nie?
Nudu mám rád, poznám len tu Čuňovskú. Na bajku jazdím aj po Karpatoch, priznávam, že nahý zatiaľ nie, ale prečo nevyskúšať
Vyskúšaj. Vrelo doporučujem. Je to príjemný zážitok
A nejaka cyklistka alebo par cyklo....potulky. k rieke Morave, Devin, AT? *4*
To sú bežné jazdy, ktoré so žienkou absolvujeme 😃😋
Ja veľmi často jazdím na bicykli nahý. Je to super pocit. Lokalita kde sa to dá čo mám "odskúšané" je okolie starého vajnorského letiska. Už od Rače tam vedie poľná cestička. Občas tam niekoho stretnem (bežcov, psíčkarky, .. ) ale stále pohodička ... pozdravím, a občas prehodíme aj pár viet. A tiež som si dal aj pár adrenalínových jázd. Napr. pár krát tú cyklo cestu z Vajnor smerom na Svätý Jur.
Sportova zienka abo parik na biky von? Devinske jazero...okolie. kuky kuk *4*
chodíme nahotit aj na celý víkend ideme na čunder a tam sme nahý celý víkend máme aj albumy tu ,
radi spoznáme párik na spoločný takýto čunder
relayer
relayer Inactif il y a 2 an
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Spojiť cyklistiku s nuda kúpaním to je super, po niekoľkohodinovej jazde sa nahý hodiť do vody ale bicyklovať nahý? To mi moc nejde dokopy. A hlavne nič príjemné pre zadok.