Kupodivu mi chodí kladné ohlasy. Ano, potěší to. Nicméně také je mi milejší stručnější ohlas, bez zbytečných sladkých řečiček. Zpravidla už to působí falešným dojmem
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Vadí bez ohledu na obsah vzkazu a proto je blokuji. Uznávám komentáře pod obsah ale spamování vzkazníku ne.
Doporučuji chválit osobně, na ulici, mně taková lichotka vždycky zvedne náladu, vykouzlí úsměv a potěší. Jedna taková vydá za 1000 tady a ještě vidíte, koho vlastně chválíte.
Doporučuji chválit osobně, na ulici, mně taková lichotka vždycky zvedne náladu, vykouzlí úsměv a potěší. Jedna taková vydá za 1000 tady a ještě vidíte, koho vlastně chválíte.
Díky za názor! Samozřejmě, často se neudržím a chválím i osobně, ale většinou je mi pak opětován pohled jak na úchyla. :)
Díky za reakci. Je hezké reagovat a poděkovat, nestává se to ale často. Nicméně samozřejmě mi do oka padnou především ženy s galerkami a ty budou mít určitě zaspamované vzkazy, takže se ani nedivím.
Tady bych jen podotkl, a i s tim souhlasim. Ze vetsina muzu, asi i vcetne mne je trosku ostychava si vymazlit profil. Pro mne neni vymazleni profilu si tam prsknout fotku ptaka a na galerky jsem trosku stydlin.
Takze mas pravdu, muj profil je mizernej a i pres chvaleni se reakce dockavam zridka prave kvuli profilu :)
Takze mas pravdu, muj profil je mizernej a i pres chvaleni se reakce dockavam zridka prave kvuli profilu :)
Tak to neni o Tvem ostychu ne:D ale ze proste nechces si dat par min a vyplnit profil aby to nejako vypadalo a treba i zaujalo :D
Tak jsem sice od přírody celkem exhibo (v reálu), ale na internetu raději bývám opatrný. Ostych je jen výmluva :) Není to o tom, že tomu nic dát nechci, naopak. Nicméně raději poskytnu více informací ve zprávách, než takto přímo v profilu. Každopádně díky za reakci :)
Vadí, protože většina chválí, jen aby si usnadnili cestu k zasunue. Takže většina prostě jen lže.
Tak chválím co se mi líbí, tak asi přirozeně člověk myslí na to, že by si dal. To nerozporuju
Nejsem diplomat a kvůli zásunu?jak kdo...jen díra je málo
Jsou tady lovci skalpů 🥴 a jim stačí jen ta díra
bohužel,ale co člověk nadělá nic,jen to chce trpělivost a čas
(modifié)
Mně je to šumák 🤣 na chválu reaguji negativně a posílám mazače medu kolem huby zdatně do hajzlu. Je to nejúčinnější způsob, jak nenaletet
…nejúčinnější způsob, jak nenaletet…
Tak tomu říkám bezpečný sex 😂
Tak tomu říkám bezpečný sex 😂
Nevím jak ty, ale já sex k životu nepotřebuju. Takže ano je to svým způsobem bezpečný sex, protože žádný není. A než mít sex na howno, tak si ho raději odpustim.
Mno právě proto se ptám a jsem zvědavé kolik je takových jako Ty.
Nevadí, naopak, potěší. Jak v komentářích, tak ve vzkazech.
Přesně tak pochvala vždy potěší.
když,je co chválit,tak vždycky mile rád

Dámy, vadí či nevadí?
Když Vám píšeme vzkazy a chválíme
Tedy pokud Vám to obecně vadí, tak se omlouvám, ale býváte tak sexy, že mi to často nedá.
Jak to tedy vidíte dámy?