Co je placené slečně fuj? falešné morální zábrany? V mém věku nechápu proč by mladá s dědkem šukala zdarma? Navíc je mezi námi jasno, žádné falešné domněnky, absolutní jasno, nikdo na tebe netlačí a cena je jasná. To tzv vztah to je plno výčitek, snaha tě předělat podle svých zájmů, manipulace, lži a stálo mě to neskonale větší prachy nakonec. ještě že placené ženy byly a jsou. dřívější civilizace je uctívali, neb věděli jak jsou důležité pro radost ze života. Na důchod jsem prodal chalupu abych na holky měl prachy. Tzv. přítelkyně by mě o ně dávno skásla.
Čau, za mě jdi to toho. Měl jsem už takhle dost holek, ani ne proto že by jsem to potřeboval ale spíš asi jen z nudy. Ke všem jsem se choval mile a ony ke mě. Chvíli jsme šukali chvíli vedle sebe nazí v posteli leželi a chvíli zase šukali. U každé mi přišlo jako kdyby jsem byl s kamarádkou ( až na ten kondom😁) jen jestli ti mužů poradit prvně ji napiš co přesně chceš a jestli je s tím v pohodě, aby jsi pak nebyl zklamaný. Pak mi napiš jak jsi dopadl 😁😁
Já jsem po pár zkušenostech zjistil, že to není nic pro mě. Potřebuji, aby to bylo alespoň z touhy, chtíče z obou stran. Tak třeba na něco přijdeš.
Projdi se v práglu šouparkem (ješte to existuje?) a uvidíš, jestli to šou opravdu chceš, nebo ne. Některé kusy se ti v reálném pohybu, diskuzi o službě a ceně rychle vyloučí. Některé naopak překvapí. Nic neplánuj, ale buď připraven, kdyby to náhodou klaplo. Uvidíš sám. Hlavně si z toho nedělej hlavu a chovej se bezpečně.
Jestli to chceš ,tak to udělej a jestli ne tak to nedělej. Jaký pak litování někdy . Stůj si za svým rozhodnutím jako chlap a ne jako ukňouraná buzna. Prostě jsem chtěl ,tak jsem to udělal. Až budeš starej a zhebat ,tak pak teprve budeš litovat ,co jsi všechno mohl zkusit . Jenže už bude pozdě
Nechápu v čem je problém, nemáme moře, tak zaplatíme a jedem tam, protože po tom toužíme. Třeba je spousta věcí, které ti žádná ženská neudělala a nebo jsi to po nich ani neměl odvahu to žádat. Můžeš si koupit černou, žlutou, tlustou, tenkou a zaplatíš si právo pak odejít. Jiná věc je ovšem, jestli k sexu potřebuješ citovou vazbu, pak ti není pomoci.
Taky mam chut si nejakou zaplatit, uz dlouho. Zkusit neco nepoznaneho, treba trojku. Ale prijde mi to takove divne. Taky si nejsem jisty.
Zkus to na pojišťovnu...
La publication a été effacée par l'utilisateur.

Zaplatit si ženu?
Ano či ne