Prozkoumávám svoji bisexualitu...
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Pro mě taky, stan je postavený za plotem zaměstnavatelé, a to proto abych se nezdržoval v dopravním prostředku nebo probůh chůzí do zaměstnání.
Tak to já pro jistotu spím v kanceláři abych nezaspal 😀😀😀
Fitko, kolo, plavání a občas vodka soda limeta 

Jsem tu asi cca na 80 let, atak dělám vše co mě baví a zatím nemám jediný důvod proč se v něčem omezovat
jj, mimo chlastání a prcání šicího stroje děláš ještě něco😃?
(modifié)
Já to ani moc neřeší, všechno to tak vyplývá automaticky ze životních návyků a nemyslím si, že bych něco zanedbal. Je mi fajn.
Jak píšeš, člověk se hlídá celkově a dlouhodobě, vyvážená strava, pohyb atd. Dávám si odstup od tučných jídel
ale občas si guláš, svíčkovou nebo knedlo vepřo zelo dám.
ale občas si guláš, svíčkovou nebo knedlo vepřo zelo dám.
Mně se strašně líbí, jak si tady s tou blbkou vytíráš prdel. Já to nedokázal.
To bylo jen pošťuchování 😀😀😀 30 znaků
Tak v dnešní době se ví že,,kouření škodí zdraví,,
A po její místní komunikaci už víme že i toto kouření, bohužel úplně ale nevíme po jaké dávce to začíná být zdraví škodlivé
A po její místní komunikaci už víme že i toto kouření, bohužel úplně ale nevíme po jaké dávce to začíná být zdraví škodlivé
Tak ona to polyká, tak jestli ti lidé konzumují něco nezdravého, zkaženého a nevhodného, tak se to tím traktem dostává do těla a musí se to projevit.
Je docela možné, že bublik85 tě zná, na 95 procent ------ (registrace 20.8.) a pokud ne tak byl ochuzen o tvoji komunikaci (oralnipani) zde na foru. Doporučuju si ji přečíst.
Problém evidentně není;
jednoduše lidé ve fóru, kde se rozhodnete "bavit", přestanou přispívat, neb to bude pořád dokola kolovrátek a to už po těch mnoha měsících "vyšších cílů" a "morálních hodnot" a "jediného správného", "normálního" a "však on sem někdo přijde udělat pořádek a vezme to pevně do ruky" evidentně nikoho moc nebaví.
Tak fajn sólo zábavu
jednoduše lidé ve fóru, kde se rozhodnete "bavit", přestanou přispívat, neb to bude pořád dokola kolovrátek a to už po těch mnoha měsících "vyšších cílů" a "morálních hodnot" a "jediného správného", "normálního" a "však on sem někdo přijde udělat pořádek a vezme to pevně do ruky" evidentně nikoho moc nebaví.
Tak fajn sólo zábavu
To je náhoda.Dva dny tu byl klid, zřejmě to bylo proto, že si nepsala 😄
jj, náhodička ale pochopila si dobře😁 Mě jen tak nevyhodíš😃
jj, náhodička ale pochopila si dobře😁 Mě jen tak nevyhodíš😃
Neprovokuji, píšu jen proto, že si rozjela další téma. Místo toho aby si měla radost že jsme 3 kteří komunikují. Je mi to líto.
Může se stát, že člověk udělá překlep, ale mě/mně se učí už v 5. třídě, takže doufám, že neustále omílaná mentální kapacita stačila na dokončení prvního stupně ZŠ ...
Naprosto, provokuji tě, protože tě mám rád.

Co pro sebe děláte ?
Kdo z vás věnuje sobě čas?