Erotické pomůcký na veřejnosti

Co na to říkáte?

Minulý týden jsem se ještě asi letos naposled stavěl vykoupat na Jesenici, ke mě na plácek přiššel po zeptání zda tu mám volno chlápek, po tom co se svléknul jsem si všiml, že má kovovový kroužek okolo koulí a po té co šel do vody jěště anální šperk. I když nejsem úplně na chlapy stál mi z tak, že jsem si musel jít zaplavat :-). Vzrušila mě asi i představa, že bych taky takhle na nudu, nebo třeba do sauny přišel. Co na to říkáte ?
Analni pomucky mi uz prijdou na verejnosti moc. U zeny bych to povazoval jeste za prijemnou provokaci, u muze bych spis umrel smichy kdyby vidim trpitivy kaminek mezi pulkami :)

Krouzky na penis nosim rad, kovove, take ty co se davaji za koule a drzi i bez erekce. To se potom da nosit jako intimni ozdoba treba i do sauny. A ne, nepali to kdyz se to cele dotyka tela :)

Kto z vas nosi krouzky do sauny?

Obcas nosim i glans ring - taky ten krouzek za zaludem, ale zas nechci pusobit, ze jsem vykradl zelezarstvi :) (modifié)
Měla jsem anální šperk ve wellness v Nemecku a nikdo se nesmal, samozrejme ne kovovy ale silikonovy. Spis to bylo jednodussi se seznamit a dat s lidmi do hovoru, muzi i zenami. Ono to je za hranicemi tak trochu jine oproti CR.
Taky nosím kroužek, někdy na koule, někdy na kořen.
Nepálí, aspoň tedy piercing ne. Občas cítíš řetízek na krku, když není chvilku na těle.
Ten mne vždy málem sežral a brýle také
Jo, věřím. Ty brýle budou asi brutální, to bych tam tedy nenosil 😅. Ale věci na těle jsou v cajku, to se neohřeje vyzkoušeno pravidelně
Když já bez nich neviděla na krok:*3* bych tam někoho zasedla
No, což by ale určitě udělalo radost 🙂....
Každý se žhaví jinak .Někdo u PC, někdo v křaku s pérem v ruce, někdo v latexu. Mě stačí pohled na hezkou ženu. Asi jsem v tomto moderním duhovém světě o čtyřiceti pohlavích divný. Budu se muset rozvést a vzít si za manželku televizi, ledničku nebo mikrovlnou troubu....
To jako nosí chlapi takové ty třpytivé šperky?
Jako mě se to docela taky líbí, ale vidět tak typka, umřu smichy :))
🤣 si děláš prdel, ale když plavu s piercingem v ocasu, tak mě to taky napadlo 🙈
Nejsem rybář, vím kulový, tak se mi hodilo hlavou, jestli se na třpytky nechytaji treba štiky 🤔🤣🤣
Lepší anální šperk, než šperky v análu...
Normálka . V čem je problém ? Kroužek jako ozdobu nosím na nudu a špunt tam má hodně lidí
Nejsi na chlapy ale vzrušilo tě to ? Tak jsi asi právě zjistil že jsi na chlapy .......