Kontrola správnosti profilů

K zamyšlení

Pěkný den, je možné tu nějak lépe ověřovat profily? Dosavadní systém očividně nefunguje. Přeci není možné, a lby většina "červených" profilů byla podvod. A párové na tom nejsou o mnoho lépe. Podle mě to dost čitelné sráží úroveň amatérů. Vím, že by to asi naráželo na spoustu překážek, ale spousta problémů by se naopak vyřešila. Jak je to vůbec s možným postihem takových podvodníků?
Milý uživateli, dovolím si jménem provozovatele Amateri.com a týmu administrátorů reagovat na váš příspěvek. Problematika podvodných profilů je záležitostí těžko řešitelnou nejen na Amateri.com, ale v podstatě na jakémkoliv jiném obdobně fungujícím komunitním portálu, a to z důvodu anonymity internetu: nikdy nelze mít stoprocentní jistotu v tom, kdo sedí za obrazovkou. Zároveň prozatím neplánujeme podmiňovat registraci všech profilů jejich ID ověřením, neboť věříme, že by to výrazně snížilo zákaznickou zkušenost a pohodlí při působení v naší komunitě. Mnoho uživatelů si z pochopitelných důvodů zkrátka přeje v anonymitě zůstat.

Z naší strany se nicméně snažíme procento těchto tzv. podvodných profilů minimalizovat, a to například spam kontrolou (povinný telefon a e-mail při registraci), u profilů ověřených dokladem nebo BankID jsme zpřísnili požadavky na jejich přijatelnost a nově také konzultujeme platnost a existenci dokladů u Ministerstva vnitra, jedná-li se o doklady vydané ČR. Rovněž také proaktivně vyřizujeme nahlášení směřující právě proti těmto problematickým profilům, a ty, ve kterých došlo k trestné činnosti, dále předáváme příslušnému orgánu.

Souvisejícím nešvarem jsou, nutno konstatovat, uživatelé, kteří, jak na straně poptávky, tak na straně nabídky, obchází kreditový systém, jehož základním posláním je chránit všechny zúčastněné strany, a zasílají si mezi sebou navzájem peníze na účet. Logicky takovou činnost nemůžeme kontrolovat, neboť se děje mimo naši gesci a možnost dohledu.

Podvodné profily jsou, stejně jako například tzv. černí pasažéři v městské dopravě, záležitostí, která za současných podmínek a technických možností pravděpodobně v dohledné době nebude zcela vymýcena. Pozitivní zprávou nicméně je, že z celkového počtu uživatelů Amateri.com lze za "problematické" či podvodné označit přibližně asi 0,03 %.

Pokud chcete mít jistotu, že osoba, se kterou komunikujete, je skutečně tím, za koho se vydává, doporučuji spojovat se pouze s těmi uživateli, kteří mají plné ověření, tj. jsou ověřeni prostřednictvím dokladu totožnosti nebo BankID. I vám toto ověření mohu doporučit, neboť i z druhé strany se s vámi uživatelé budou chtít spíše spojit.

Děkujeme, že jste s námi. Máte-li případně konkrétní nápady, jak bychom mohli komunitu amatérů vylepšit, napište nám na info@amateri.com.
A jak definuješ podvod? Je tvoje příjmení "vcelkuprijemny"? Pokud ne, cítíš se jako podvodník, že tu pod tím jménem vystupuješ? S jinejma spektama profilu to máš úplně stejný.
Tohle není registr obyvatel, kde by jsi potřeboval reálné informace, ani aukro, kde by jsi potřeboval mít jistotu, že ti přijde zboží.
Já jsem třeba ráda, že ověřování neni, nebo alepson při založení mého profilu, nebylo potřeba. Beru to jen jako virtuální realitu, nemám potřebu nikomu dokazovat, co mám nebo nemám mezi nohama.
Chci upozornit na nick 19801982 jehož žena nemá ani ponětí že její muž zneužíva její fotky ke komunikaci v níž se vydává za ženu. Aemy16 mi posílala fotky v SZ z jejich galerii. Ty samé co v komunikaci s nickem Aemy16 měla v galerii Nell1983. Nemohu ani upozornit všechny uživatele komentéřem pod galeriemi 19801982. Po odhalení podvodníka Aemy16 a Nell1983 jsem chtěl zasáhnout ale zablokovali mi komentovat galerie u nicku 19801983. Místo toho jsem byl nařčen já že jsem podvodník pod mou galerií.
A kam by pak jako chodili lojzové co rádi platí karlům *4*
Mohou si založit vlastní socku. Třeba praseni běží na peepSo pluginu pro WordPress. Zaplatíš si hosting 80 korun měsíčně, nainstaluješ a rejžuješ hned jakmile si nastavíš účet, kam se má platit za VIP. Akorát je asi problém s legislativou... Nebyl by problém ani tak s klonem amatérů, jako zajistit ty píčoviny kolem dat uživatelů...
(modifié)
To není seznamka. Lidi tu mají jen svoji virtuální vitrínu na vystavování se a dopamin zdarma...
No konečně odpověď, která má smysl. Ano, vidím to podobně, ačkoliv to málokdo chápe
A k čemu to potřebuješ ? Co máš v plánu ?
Jmenuje se to tady: “ amatéři, nejlepší místo pro vaše erotické fotografie a videa. “
Jestli se chceš seznamovat s reálnými lidmmi, tak jdi na nějakou seznamku, kde si můžeš ty lidi ověřit třeba tím, že si zavoláte. To že tu má někdo profil alter ego, ještě neznamená že je podvodník, třeba jen má nějaké problémy a vydává se za někoho jiného.
Chceš ty lidi trestat ?
Jak ?
Pokutou ?
Veřejným lynčem ?
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ale co je přes limit ?
Že někoho vzrušuje dělat ze sebe anonymně ženskou a psát si jako žena, nebo když muže vzrušuje ukazovat na fotkách svojí manželku a třeba se i za ní vydávat a dělat ze sebe couru ?
A nebo nechat si nadávat do buzerantů, i to lidi vzrušuje, co je na tom ?
Proč ti to vadí ? Co řešíš ? Co chceš s těmi lidmi dělat, že ti vadí, že nejsou skuteční a že se vydávají za někoho jiného ? Ty se s nimi chceš sejít ? Tak se scházej s jinými lidmi na jiném webu.
Většina lidí se tady domnívá, že když tu má někdo profil, tak hledá prcání s kýmkoliv a kdekoliv a že je jeho povinností dát každému kdo si o to napíše a když ho pak každý odmítá, tak je přesvědčen, že to tu je samý podvodník, to je přece blbost.
No většinou se za červeným profilem ukrývá podvodník a tahá od chlapů peníze. To je asi ten největší průšvih tady. Nazazit na normální ženu je tady skoro nemožné
A pak ty nebožáky zmatený musí přijít zachránit a spasit legenda.... :)))
Určitě by to nějak šlo, ale jak říkaš, má to spoustu překážek a musel by to chtít někdo řešit. Ale dokud stránka vydělává a prosperuje, tak se to moc zlepšovat nebude. Amatéri mají jednou velkou výhodu. Nemá konkurenci. Takže ikdyž tady na to lidi budou nadávat, stejně zůstanou.