Saunia Ostrava Futurum

Nejen saunování 🤘😉

Ahoj, navštěvujete sunovy svět Sunia ve futuru? S ženou máme v plánu začít pravidelně chodit, Bo se nám to tam moc líbí... Teda zatím podle fotek. V neděli bude první návštěva. 😎
Talio
Talio Inactif il y a 1 an
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Hledam zenu, co byla dnes ve středu 18.12. v saunii ve Futuru.. poznávací znamení, já v páře s kuličkou ledu.
PS: moc vzrušující a sexy..a rozuměli bychom si... občas..
Nekdo za chvili do relax 365 poruba ?
Dneska někdo večer do saunie Futurum nebo Avion?
Já byl dnes a super zážitek, před jednou dámou jsem exhiboval v tropické a potom i v odpočívárně a evidentně se ji to líbilo, jelikož mě sama oslovila, bohužel pak někdo vešel dovnitř a bylo po srandě.
Chodivam pátky dopoledne...byla málo lidí. Už jsem se tam párkráte dobře udělal. Třeba v páře nebo v herbal..ale i tropické a dalších (to už je o infarkt :-) ). Hledam nějakou ženu, pár, co by šli se mnou..a nevadila jí, jim, má matrubace..případě dle domluvy i více... já hetero..ale přítomný muž s ženou mi nevadí..o samotné muže nezájem. Hezký den.
Jsem zvědavý kolik žen nebo párů se ti ozve...
Poznavat saunu podle fotek asi úplně není ono, byla jsem ve Futuru 2x a v pohodě. Na Zelený čtvrtek se skvělým saunovým ceremoniálem.
Budeš zas kdy v sauně rad se potkam
Ahoj. Saunia je super. Ve Futuru lepší než v Shopinu. Tak snad se potkáme a budete tam trochu exhiboovat...
Relax není špatný, ale vadí to stálé převlékání z/do plavek... kdyby to bylo celé jako bezplavková zóna, bylo by to TOP. Ale takhle tam zajdeme možná tak jednou za rok...
Ano myslel jsem Clarion. Na Pustkovci to znám jako Sauna365, tam občas také zajdeme, máme to nejblíže, je tam i vířivka a venkovní posezení nebo ležení vzadu je na sněhu super 👍
Ahoj, my chodíme pravidelně, třeba na sebe v neděli narazíme, v kolik jdete?
Ahoj chodíte jen v neděli?Mohl bych se přidat?
Mám raději Avion,protože mám ráda saunove ceremoniály a ty jsou za mě i kamaráda lepší v Avionu.Jinak ještě občas relax-days,ale tam nám vadí chování ostatních-hlučnį,neohleduplni a nikdo ho m nic neřekne V Avionu se vše dodržuje ,jak má .
Ahojte, dneska večer se někdo chystá do Saunie? Že bychom se potkali :)
Pujdete zas kdy přidam se. Laka men sauna
Já se tam jdu dnes k večeru podívat ;)
Cette publication a été supprimée.
Cette publication a été supprimée.