Fitko Ústí

Chodí?

Chodí někdo do nějakého fitka v Ústí? Nejlépe někdo Bi...
1) jake je dle vás zde nejlepší
2) honíte někdo ve sprše po fitku?
Jo dobrý fitko v Ústí mě taky zajima, občas tam bývám a objevil jsem zatím jen jedno, který bylo ještě v tu dobu otevřený...
Jo, občas si to udělám ve sprše po fitku, ale doma, nebudu tím přece nikoho otravovat. Nikdo na to zvedavej není na takovém místě.
Párkrát sem měl po, vlastně i před 🤭 saunou takový choutky, prostě jak je člověk uvolněn pak ve sprše a ta teplá voda.. dělá to někdy divy. Dělal sem to tak trochu i z legrace, takovej menší exhibicionismus, samozřejmě vše s rozumem! A až v pánskéjch šatnách. Ale zatím sem teda nedospěl vrcholu nikdy takhle. Nějak sem prostě vnitřně nechtěl. Ale nějakým to hraní probíhá noo. To né že né. Někdy i člověka někdo trošku vzruší tam a pak si na něj jen hrábnu, třeba i za normálním účelem, než něco erotickýho, a už to jede na vrch trošku. Prostě různý situace občas noo. Pro exhibouše mýho typu (normálního člověka co má prostě rád tělesný rozkoše a vše co k tomu patří) vrele tyto wellness podniky doručuji. Jako zdravotní odpočinek plus tyto kolikrát velmi inspirativní situace vřele doporučuji 😉. Snad neva delší text. Je to tak prostě z patra no, jak se říká ☺️
Vlastně ještě jeden postřeh, přímo související. V soukromém fitku, kde jsem byl sám, to na mne přišlo vpodstate hned ještě před svlečení(moje první návštěva tehdy) takže asi tak..😉měl sem co dělat aby místo cvičení nebylo něco jinýho😁 nakonec se ale poctivě relativně cvičilo a to se nekonalo. Ale prostě samota, klid, nahota, prostory, sprcha.. myslím že asi hlavně z mladejch nejsem sám, co tam tohle dělají😉 myslím si. Beztak to přímo takhle někteří i schválně používají. Konec konců po poctivém cvičení nevidím důvod proč by si člověk nemohl pak pod sprchou ulevit😉 kór když je tam ve dvou. To si vůbec nedokážu představit.. to bych rozhodně moc nenacvičil😁😁😁 doufám že nejsem jedinej kdo to tak má no
Jojo, to máme úplně stejně 😁
Jo, jen si vytočte veřejnost.. 😃
To je ten správný směr jak to pak řešit, dobrý nápad...👍

Už vidím tu nadšenost majitelů podniků jak se jim sníží návštěvnost veřejnosti až zjistí, že si tam řádí LGBT komunita (modifié)
Vážená oralnipaní můžete prosím udělat něco pro amateri.com? Jděte prosím někam hodně daleko kde není internet aby jste nemohla na vše co se zde napíše debilně reagovat. Děkuji.
Pro amateri.com dělám to, že reáguji na debilní dotazy, protože by to tu za chvilku vypadalo jak v pavilonu opic.
Lidi musí mít hranice a dělat si věci doma né někde, kde se pohybují lidé, je to pěkný humus.
Jenže ty Vaše příspěvky na vše co se zde napíše jsou téměř vždy ubohé a úplně mimo. A také velko podnikatelka v poskytování erotických služeb nebudete zcela určitě ta pravá na určování dobra a zla.
Kvůli tomu, že se jako svobodná sejdu s mužem na úrovni a užijeme si fajn čas nemůžu nic říci? A ty tu děláš co?
Urážíš se nad tím, že mám problém s tím, že někdo nemá respekt k veřejnosti a chová se jak opice.
Pokud chceš argumentovat, tak k věci ne, že někdo dělá to co dalších 95% lidí.
Ty totiž žádný argument proti mě nemáš jako všichni ostatní.. jen služba a to je jen 20% z celého mého měsíce. 80% je můj život .. co tam máš dále? (modifié)
Schazejte se třeba s kozlem,ale ty vaše moudra stojí za to,já bych vám klidně zaplatil,ale jenom za to,že už ty vaše ....... Cokoliv,tady nebude psát a plevelit,každé vlákno u vás neplatí 3 díry stačí u vás prostě není mozek a jestli do těch děr opravdu někdo něco strká,pán Bůh sním a zlem pryč
Co na tom nechápeš "kapacito"?
Jako člověk provozující sex za peníze - prostituci, nemáš relevanci, abys mohla sama moralizovat.
Já žádný sex neposkytuji a naopak si užívám muže z různých oboru když si můžeme povídat o systémech v rámci businessu a budoucího nasazení..

Morálka u mě? Jste tu nacpaný všichni.. Já občas udělám oblíbenou praktiku a dokážu z toho ještě něco vytřískat..ty tu děláš kromě prohánění loktu co? nemáš proti mě nic.. 😃😃

Prázdný profil, plno keců, není třeba brát vás brát vážně i ty další.. to jsou názory jak za Svatýho Jardy (modifié)
Rád bych se pochlubil s dnešní zprávou od této oralnipani:

Posílit manželství, že ta, kterou si miloval šuká s jinýma? to by bylo těžce na rozvod... tohle by normální chlap vyhodil z baráku Hezký den

A hned následuje zablokování komunikace 😄

Když to nechápeš tak radši nepiš 😄
Vážená Oralnipani, Vy že žádný sex neposkytujete? A co ten Váš inzerát?

Co kdybych si před tebe klekla, mezi ta tvá úžasná stehna,chytla toho tvrdýho ptáka a olízla ho od kořene nahoru, nasála žalud a začala po něm mlsně slintat dokud by si ho neměl mokrý a přemístila se ke koulím?
Líbí se mi když to dělám najednou rukou i pusinkou nebo jen honím, u toho lížu koule a poslouchám jak se ti to líbí, cítím tvé ruce jak mi jezdí po vlasech, obličeji i po kozách, vím, že je chceš držet a pomačkat...
Nebo si to dáme venku? abych byla přesně před tvým pérem a před výstřikem ti ho dala do ruky aby si hezky namířil a pěkně mi zcákal obličej .. miluji jak je to krásně horké a teče mi to sperma po obličeji..

Pojď si pohrát, moc ráda tě polknu nebo si můžeš stříknout kam budeš chtít..
Mám jemnou pusinku, kouřím ho chtěně a po výstřiku ho budu ještě jemně pusinkou přejíždět dokud úplně to zvířátko neusne..
Pokud na mě budeš finančně hodný, dám ti pauzu a předvedu ti, že to zvládám i víckrát a piš si, že nebudu pořád brzdit a vytahovat ho z pusy ..

Veškeré informace jsou na profilu, schůzka bez řešení času od 7000,-
případně možnost dárku k práci bez hotovosti ... i to mi udělá radost

Takže jste jen obyčejná prostitutka
Přeji mraky spokojených zákazníků*2**2**2*

Co to tady žuchleš ❗️❗️❗️
…. Stačí si přečíst popisek na Tvém profilu a sama sebe prezentuješ za finanční odměnu❗️❗️❗️Neotravuj zdejší komunitu a běž si radši zase lehnout 👌
Navážíš se do někoho kvůli prázdnému profilu a sama tam nemáš také nic.Kážeš zde o morálce a přitom kouříš muže za peníze.Píšeš že žádný sex neposkytuješ a vzápětí se jinde hlubíš že jsi lákadlo amatérů a platíš za inzerát.Uvádíš jak tě muži podporují a souhlasí s tvými názory,ale nikdy nikdo tu nic na tvou podporu nenapsal.A jediné,co umíš napsat do všech vláken bez ohledu na dané téma je nějaká kombinace slov systém a business.Zřejmě si jejich používáním připadáš důležitá.Jsme sami,komu se tvé komentáře zdají zmatené bez hlavy a paty,mnohdy nedávající smysl?
Ne, oni používají tebe. Ty je vycucneš a stáhneš o prachy, což je prostituce. *14*

Kdykoliv jsi měla předložit argument, napsala jsi akorát pocity, když jsem ti dokládal zdroje a výrazy a ta ses radši odmlčela.

Kdykoliv napíšu o Freundovi (Kurt), začneš mlít o Freudovi (Sigmund) a máš tak vymeteno, že si dovolíš zpochybňovat jejich práci.

Komický je že dřív ses odkazovala na to, jak se něco nikdy a nikde nedělo (což prokazatelně není pravda). "To tu nikdy nebylo, to nedělá žádný jiný živočich" a když jsi dostala rychtu, tak jsi otočila "nejsme zvířata" a "to už je dávno a překonané", ale odkaz kdo to překonal a jaký je konsensus kapacit v oboru jsi nikdy nedoložila.

Takže semka dolož aspoň jeden argument.
Ožralý mužici z východu argumentem nejsou.
paní orální je konsenzus*6*, proto nepotřebuje dokládat názory nebo se přiklánět k názoru někoho jiného.
To je fakt*25* který nezměníš.
Možná je něco jako Chuck Norris.
Kolik vyhulila chujů? Všechny! 💪
Orální sex není sex!
Co je orální sex?
Systém kapacity, jak semka dostat prachy z hejla. *14* (modifié)
Koukám Oralnípaní že Vás tu má dost lidí plné zuby.
Pokud se hroutíš z nedostatku lajků máš problém ty, ne já.. já mám své názory a odmítám se chovat jak ovce .. takže si jdi se stádem..
Odmítáš se chovat jako ovce, ale semka se chodíš chovat jako skot... *14*
ale no tak pánové.
Nebudťe na paní orální zlý.
Že P. ORÁLNÍ odpovídá na něco jiného, nebo si plete témata a odpovídá stále stejnými slovy, to je zde stále.
Paní se točí v kruhu, jen neví jestli je na začátku nebo v polovině kruhu, proto jsou občas její odpovědi zmatené a nevyjadřují se k tématu, ale paní orální dávají smysl. (modifié)
Píšeš něco o stádu a přitom z heteraka který si užívá s ženou dráždění prostaty konečníkem děláš homosexuála,, ty to vážně už nekuř,,
na tuhle osobu asi nemá cenu jakkoliv reagovat, osobně si myslím, že to je AI vytvořená zdejšími adminy a to hodně špatně, nějaký sociální experiment, :) protože něco tak blbého snad ani nemůže existovat...prostě chyba v matrixu :)...nu co systémy, moji lidé, kapacity vládnou v orál světu :)