Semeno na tvar

S partnerkou sme spolu 13 rokov. Mame syna. Ma 40 rokov a je ozaj dobra sukacka pekna. Taky typ ze kazdy by ju omrdal myslim. A ked sa na nu pozrie clovek tak ona si pyta ostriekat tvar riadne. Ozaj je pekna. No nikdy jej to byvaly nerobil a ma haluze z toho . Brani sa tomu. Sukame na ostro vzdy a striekam do nej co je uzasne. No ako jej to spravit?

samozrejme aj na tvar to mala rada len v oku to nemala rada trosku problém :) a ešte sa nechala aj vyfotiť :)
moja priateľka to mala rada aj to v pohode a s úsmevom prehltla a nebála sa stým pochváliť kolegom v prací ved to mala každý pracovný deň cez obednú prestávku. : )
co na to zeny? aky problem? ja pre zenu urobim v tomto hoci co, pre jej (nase) potesenie...
Keď to žena nechce sama nepresvecis ju.Max to spraví nasilu a to strave ten efekt.Ked to ona chce príde s tým sama ty ju nijako nedonutis
Ja sa z rozprávania s kamoškami stretávam často s tým, že to ich chlapci chcú ale ženám nevyhovuje vôňa alebo chuť ich spermii, pritom napr. s inými partnermi s tým nemali problém. Je to veľmi individuálne
Musis skusat a pomaly posuvat zazitky. Ked som zacal s mojou zenou, tak si este ani veveričku neholila. Postupne sa zacala holit, po case zacala aj fajcit, aj eroticke pradlo a konecne aj hracky. Je fakt, ze do pusy som jej este nestriekal, ale urcite sa aj tam dostaneme. Ale na tvar som uz striekal. Je to o tom ako ju motivujes, kolko orgazmov jej spravis. A to mozem povedat, ze taku konzervativnu zenu ako mam ja ma malokto.
Ako by si opisoval moju manželku je to skoro rovnaké ale čo sa týka výstreku do úst a na tvár sa to neudialo nikdy a boli aj upozornenia, pokiaľ mi to urobíš viac fajku nezaziješ, potom sa treba zamyslieť či zažiť raz výstrek kde chcem alebo prísť o to príjemné
Ale aj tie vyhrazky treba brat s rezervou. U nas bola prva fajka po dlhych rokoch. Najskor iba v sprche lebo zena mala pocit, ze bez tečúcej vody to neda. A potom aj v posteli. A verim tomu ze casom jej postriekam aj ten ksichtík. Len ich treba spravne motivovat a hlavne robit tym nasim polovickam orgazmy. Po orgazme je moja zena najpristupnejsia niektorym veciam.
Cette publication a été supprimée.
Prečo by si to mala dať urobiť ? Ja som s manželkou 35 rokov a výstrek na tvár alebo do úst ešte nikdy nemala, výstrek až tak vzhľadovo a konzistenciou vábne nevyzerá a je veľa žien čo si to na tvár alebo do úst nedá urobiť
Niektoré sa jednoducho boja o účes, či make-up.
tie niektoré chodia späť s účesom a makeupom? 😂😉