vydrž

zdravim.... chtěl bych poradit... s přitelkini si uživame užasny a krasny sex, ale nikdy nevdržim dlouho... max tak 5 minut a pak se hned udělam... chci aby si to přitelkině taky užila... nevite co pomaha na vydrž???
Ja vam zavidim...
Prijde mi to jak v tom vtipu, kdy se clovek dobyva na zamceny zachod s tim, ze ma prujem. Zevnitr se ozve, ze to mu ten druhy zavidi.
Ja svou zenu miluji, moc me vzrusuje, ale ani s videem se mi vetsinou nepodari se udelat pri sexu nebo koureni. Vzdy se musim dodelat rukou sam. I po nekolika dnech abstinence. A ted co s tim. A co je horsi?
Ahojte, chcel by som sa opytat niekoho kto s tym ma tiez skusenosti co pomaha na predcasnu ejakulaciu. Zijem s priatelkou vyse 1,5 roka a stale trpim predcasnou ejakulaciou. Teda aby som to upresnil, pokial ide o oralny sex, tak je to vsetko v poriadku, no ak ide o normalny sex tak vacsinou to netrva dlho a uz na mna pride vyvrcholenie, neviem kvoli comu, s predchadzajucou partnerkou to trvalo o dost dlhsie takze nechapem co sa deje, prosim ak viete nejake cviky, alebo pomocky napiste ci uz sem, alebo do sprav, dakujem.
mozno ma partnerka uzsiu susku...pozri si na nete kogelove cviky, tie by ti mohli pomoct, potom sa naucit dychat pri tom a ak chces ist hlbsie, tak tao alebo tantra. informacii je milion
Hej hej mam pocit, ze ma uzsiu, prave preto sa uz informujem o tom co by mohlo pomoct, o kogelovych cvikov som uz pocul tak to vyskusam, viem ze sa nedostavi ucinok za tyzden, ale stoji mi to za to, diky moc za radu a aj to dychanie by som mal asi nacvicit
Ja ked pouzivam kondom, tak to trva hodne dlho. Akonahle je to bez neho, tak je to 50/50. Co mne pomaha, castejsi sex, trosku alkoholu a hlavne nemysliet na to, ze zas to pride skor.
jak tu rikaji ostatni trenovat trenovat atrenot , mit sex casteji treba kazdy den nebo rano vecer a hlavne psichyka, ja mel tenhle problem taky stacilo 5min a byl jsem hotov pak jsme dali sex po druhe vydrz byla delsi atd atd..
JEstli chceš aby si to přítelkyně užila, tak začni nejdřív s ní, až bude těsně před, příjde řada na tebe.
Vyměním tvých 5 min za mojí hodinu a půl. :-(
Ahoj měl jsem obdobný problém. Nic nezabíralo. Trochu snad znecitlivující gely jenže to jsem potom musel oželet orální hrátky. Nově zkouším tabletky power tabs a je to super. Péro stojí a po první akci, která je už i tak delší mohu ještě jednou a to dřív vůbec nepřipadalo v úvahu.
Chci ty tabletky.Povertaps.Ozvi se.J
Co pomáhá? Tréning a zase tréning. Ještě můžete zkusit více poloh některá tě dráždí více, nějaká méně a i tím se to nechá prodloužit.
Přesně tak. A pak taky pomáhá na to moc nemyslet.