no s cervenym nickem ro nemusis resit -- kam vlezes, mas vstup zadarmo nebo za pakatel a muzes tak udelat screening vsech clubu ve meste.
Ahoj jedu ted v patek praha bunkr kdyby sed chtela pridat nebo nejaka jina zena je tam akce mesice. A tam to zije
S tebou určitě pojede každá hned jak si to přečte.
Ahoj, jsme od Varů a máš pravdu, tady chcípl pes, bohužel v Plzni taky, i když tam ještě předloni klub byl.
My jezdíme do Prahy, Fantasy, dříve i do Desire. Když ti nevadí divočina, tak i Bunkr je prý dobrý. Tuto sobotu jedeme zrovna do Fantasy.
My jezdíme do Prahy, Fantasy, dříve i do Desire. Když ti nevadí divočina, tak i Bunkr je prý dobrý. Tuto sobotu jedeme zrovna do Fantasy.
Já si právě taky pamatuji, že v Plzni byl klub, pak sem tam byla nějaká akce různě po Plzni ale teď vůbec.
Asi to bude Praha no, na Desire a Fantasy jsem četla fajn recenze. Ale prý to není moc pro nás, baculky takže to ještě zvážím, přeci jen jet do Prahy abych tam jen seděla, se mi nechce 😁
Bunkr je prý hodně divočina a hodně chlapů, což taky nevím jestli je výhra 😁
Já jsem jrozne vybíravá když tak koukám 😁
Asi to bude Praha no, na Desire a Fantasy jsem četla fajn recenze. Ale prý to není moc pro nás, baculky takže to ještě zvážím, přeci jen jet do Prahy abych tam jen seděla, se mi nechce 😁
Bunkr je prý hodně divočina a hodně chlapů, což taky nevím jestli je výhra 😁
Já jsem jrozne vybíravá když tak koukám 😁
Ahoj, párkrát jsme byli v Desire a pohoda i pro baculky.
(modifié)
Před koncem roku zde nabízeli swingers ve wellness Zlatý lev u Holýšova mezi Plzní a Domažlicemi. Wellness je nádherný, sauna, bazén a vířivka, sauny jsou i na pokojích. Možná se někdo ze zdejších členů swingers zúčastnil?

Swingers Vary/Plzeň/Praha
Ahoj, můžete mi prosím doporučit SW v okolí Varů, případně Plzeň, Praha.
Ve Varech chcíp pes tam si iluze nedělám, za jakýkoliv doporučení v Plzni nebo Praze budu ráda 🙂