To sice nevim, jak to probiha, ale Karel je poznat hned, kdyz jako cerveny nick zalozi kazdy den jiny profil a hned se tremi videi, jak si to dela. A zdejsi admini to kazdy den schvaluji a schvaluji a schvaluji...
Jednoduše, po přibližení k memu autu kde jsem já dáma zalezla se ozvalo, kurva chlap. Polský přízvuk a šel k te partě kde byl.
Cette publication a été supprimée.
Oba poslou nekterou z fotek, ktere dostali drive.
Pak umre babicka a ted to nejde, ozvu se pozdeji, az si te bloknu. :-D
Pak umre babicka a ted to nejde, ozvu se pozdeji, az si te bloknu. :-D
Těm Karlům pod červeným profilem VŮBEC nejde o osobní setkání. Potřebují jen vědět, že na druhé straně někdo je. Kdokoliv, kdo s ním vymění písmenka u kterých se dá pohonit. A nakonec je úplně jedno, zda je to žena- stará, mladá, tlustá, štíhlá, škaredá, hezká, vdaná, nezadaná, nebo klidně i chlap-puberťák, nebo starej strejda s malým pérem..... zkrátka kdokoliv, kdo se chytne na psaní.
Jako pokud by došlo k osobnímu setkání, tak bych to chtěl pozorovat. Ty protažené ksichty ... bych asi pukl smíchy.
Žena má výhodu, že "Karla" pozna po par větach..
Muži to trva déle ☺☺
Muži to trva déle ☺☺
To asi každý. Já bych na ně vedele zvolala " můžete si za to sami "
Ahoj - jak to , že ty máš jen jeden palec dolů a já 7 . A obě říkáme to samé .
V jakým vesmíru říkáte to samé?
V ženském vesmíru - muži mají jiný vesmír ☺☺☺☺
No v tom případě ano. Vesmír bez logiky teda. Ale v pořádku. Všichni jsou blázni. To ale pak vysvětluje ty palce.
Děkuju za vysvetlení ☺☺☺, ulevilo se mi ☺☺
Já ti tam hodím jeden nahoru, ať nejsi smutná :)
Dekuju ti za vcítění. ☺
Nemam pocit, ze bych nekomu ublizila, abych si ty palce zaslouzila ☺☺
Nemam pocit, ze bych nekomu ublizila, abych si ty palce zaslouzila ☺☺
Ale ano, byla jsi kritická :) To, že jsi měla pravdu na tom nic nemění :)
A vůbec, to že má někdo valašku, ještě neznamená že je karel, to je dogma jen nás starých :)
Může to být klidně Jarmila :)
A vůbec, to že má někdo valašku, ještě neznamená že je karel, to je dogma jen nás starých :)
Může to být klidně Jarmila :)
Takze vadí veta- "muži to trvá dele. "
Půjdu klecet ☺☺
Půjdu klecet ☺☺
Klečet je málo!
Jsme přeci na Amaterech.
Dostanete na holou!
Ale jen málo a něžně :o)
Jsme přeci na Amaterech.
Dostanete na holou!
Ale jen málo a něžně :o)
To se mi bude libit.
Konecně nekdo, kdo chápe srandu ☺☺
Konecně nekdo, kdo chápe srandu ☺☺
to bys měla, jen jestli umíš klečet správně, nebo jako pytel brambor :)
Mam průpravu z detstvi- nebylo co zakazat, tak se za zlobení klecelo ☺
Myslím, že chlapy sere, žes odhalila tu realitu a napsala veřejně, že ženský snadněji a rychleji odhalí ,,Karla,, co se vydává za ženu.
Ženskou vydávající se za chlapa podle psaného textu nepoznali muži ani ženy skoro rok. Nepřeceňovala bych schopnost poznat pohlaví podle psaného projevu, dokonce ani webce nevěřili.
Žena, co se vydává za chlapa- takových tu bude podstatně míň, než naopak a důvody má jistě jiné, než chlap vydávající se za ženu. A věřím, že taková bude rafinovanější. Nadrženej chlap píše věci, který by žena nenapsala, protože nad tím není schopen přemýšlet.

Když se potká Karel s Karlem
Jak myslíte že to probíhá, když se tu potká Karel s Karlem pod červenými nicky hrající ženu?
Skončí to jen výměnou fotek a potažením klobásky v domnění, že na druhé straně je žena. Nebo to dotáhnou až k osobnímu setkání.