Další zmizelá diskuze

Proč zmizela diskuze "Dokonalé rande"? Mě to celkem zajímalo. Jako admini jste jeblí nebo co? "chodím honit do lesa u Lán" je v pohodě? "Pánské sprchy" v pohodě? "Teta" je v pohodě? a o rande je to problém? Jste normální?

OK, omlouvám se adminům za obvinění, že diskuzi zrušili oni :-)
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ajo, škoda, já si všiml, že tam hned přibyl nějaký blbý komentář a pak jsem musel jít na barák. A člověk se večer vrátí, mrkne na amatéry a diskuze je pryč. Každopádně odhlasováno ;-)
Koukám, že zatím vede bud outdoor a zážitky nebo wellness a podobně. Akorát u toho wellnessu podezřívám hlasující, že spíš chcou vidět partnerku hned nahou a ještě z toho něco vyloudit. Třeba to tak není, ale místní amatérská kultura mi k tomu tak nějak sedí :-D
Cette publication a été supprimée.
......taky už mě to pěkně sere, píčoviny typu honňka kdesi v lesi......jóóó, ale něco normálního je hned fuč
....jako bonus jsou špatně propojené vlakna😄
Wow, ta nenávist z tebe úplně sálá. To závidíš? Kdo jiný teda ještě podle tebe nemůže zakládat témata? Lidi co mají rádi anál? Lidi co mají footfetish? Lidi co mají rádi BDSM? Nebo obecně lidi co mají sex? Nechceš napsat adminům seznam kritérií, které lidi musí splňovat aby mohli vytvořit téma?
Co jí mám závidět proboha? Až bude mít z ostudy kabát, až se prolatne, čím se živí?
Ty já třeba služby podobného stylu nevyužívám, přijde mi divné platit za sexuální věci, ale třeba bych změnil názor mít peníze a být sám. Každopádně tahle kritika mi přijde taková jak když staří lidi kritizujou tetování "ježiš co budeš dělat až budeš starý?" nebo swingers "ježiš co když tam potkáš někoho známého?" nebo cokoliv netradičního "ježiš co když se to o tobě dozví?". Neznám ji a nemám potřebu hájit ji osobně, ale tvůj přístup je dost omezený. Napadlo tě, že pokud má nějaký styl života, tak se třeba pohybuje v okruhu lidí, kterým na tom nepřijde nic špatného a berou ji jaká je? A proto nemusí mít potřebu stydět se před okolím?
"Já osobně bych se spíše styděla se dostat do stavu před padesátkou, ukazovat tu roztažené nohy na internetu a útočit na lidi, že se mají za něco stydět." ... Co na to mohu říct, než to, že JSI BLBKA. ... (A teď do mě...)
No on to její potomek stejně jednoho krásného dne odsere. Ale to už je její věc.
No přijde mi, že v tomhle jsi strašně sobecká a záleží ti pouze na tobě. Ale co to děcko? Nic?
Já furt uvažuju co by tomu děcku mělo vadit. Nebo kdy nebo co, ve školce, ve škole, v pubertě? Nebo co konkrétně myslíš? Teď nerýpu, upřímně se ptám. (modifié)
Upřímně, děti jsou hnusné a vždy si najdou něco, jak do druhého kopnout. Ty by ses jako děcko nestydel, kdyby na tebe spolužáci pořvávali, že tvoje matka je kurva?
jo tak, nooo, teď otázka kdy a jestli se to děcko vůbec dozví, žejo. Reálné jméno ani fotku tady nemá, pochybuju, že to s děckem bude probírat jako rodič. Jak to bude mít děcko se známýma matky těžko říct. Ale zajímalo by mě jestli to třeba nějak řeší matky, co zamlada dělaly priváty nebo tak (a není jich málo)
Pamatuji si, že vedle ve vesnici se v nej reportu objevili jedni manželé. Ve finále se museli odstěhovat. Posmivali se jim známí, rodina je odsoudila, děti by nejraději chodili kanalama. Nedomysleli svůj počin.
Lepší práci už zarizujes dlouho a pořád se ti to nedaří dotáhnout do zdárného finále. Někde děláš chybu.
Škoda slov *14**14**14**14**14**14**14**14**14**14**14**14**14* ale ten čas, kdy dáš pokoj od moralizovani, nastane . Budu tančit oslavne tance.
Jsem a proto bych se nikdy nesnížila k činnosti, co vykonáváš. Musela bych se sama před sebou stydět.
Taková škoda, že tady nejdou vkládat gify. Hned bych tu dal jacksona s popcornem :-D
Ty brďo, nevšimla jsem si, že bych tu teď měla nějaké fotky.
Já žádné fotky nevidím, přišel jsem o něco? :-D
V prádle pusinko, v prádle. Tělovém *22**22**22**22**22*
A dokonce bobr, no teda. Tak toho jsem nikdy neměla *22**22**22* zajímalo by mne, na čem jsi frčela
Jistěže. Karma na tebe určitě kurvicko. Pěkný večer
Ježíš to nepiš, naše hulička kolibříků nesnáší anal, buzny a další zvrhliky. Neblbni. Je to kurva morálka *22*
.... systém špatně propojil vlákna..... já psal k hlavnímu obsahu 😄😄😄