Orální sex až do konce s polyk

Mám přítelkyní, její orál je báječný. Jen když přicházím k vyvrcholení, tak přestane kouřit a dodělá mě rukou. Šlo by ji nějak přesvědčit, aby začala polykat? Hlavně ne nic nenásilného.
Děkuji za odpověď

A este jedna osobnejsia skusenost (holt som bi-zvedavec). Ked som mal chut experimentovat s cakajucimi penismi, prislo mi to strasne vzrusujuce ale tez som sa nevedel prve razy odhodlat a ked mi chlap hlasil ze bude, hned mi zacal blikat majacek...no a pak som mu vravel ze to chcem skusit ze ma to moc vzrusuje ta predstava semena v puse a polykania, ale ze nech mi nevravi ze bude striekat. A pak som ochutnal a chutnalo, nekdy som mal chut na jeden vystrek a trochu citit tu chut a zvysok sel nekde mimo a nekdy som si nehal nastrikat plnu pusu, nekdy vyplul a nekdy vse spapal. A kto ma nejake Sub sklony sa neha rad zinstruovat a posluchne...nekdy to bolo uplne do krku bez moznosti ucuknut, nekdy na tvar.
No je to pre mna hrozna predstava! Pre jednu ex to bolo tiez nepredstavitelne, ale vystrikala si ma aspon na kozicky alebo klidne aji na triko - coz mi prislo casom celkom kinky (cakance na obleceni). Par krat ked bolo pripita som jej cakol do pusy a robila sceny a pak sa raz za cas odvazila alebo to chcela vyskusat ale moc to neslo. Ma to proste uplne iny rozmer ked zenska miluje vasu mrdku...
Můžeme dát za pravdu všem ženám a dívkám, které z jakýchkoliv důvodů nekouří až do konce, ale v podstatě je tím celá tato činnost znehodnocená. Průběh vyvrcholení v ústech s dotykem jazyka a celé to okolo je naprosto odlišný od čehokoliv jiného. Postupné opadnutí vzrušení taktéž.
Jednou zažiješ a chceš pořád.
A pak její pohled do tvých očí a úsměv a ty víš, že ona ví.
Jak praví klasik, která nepolyká, nemiluje.
Zkoušel jsi jí třeba narvat péro až do krku, držet jí za pašesy a udělat se? Jen bacha na přívod vzduch do plic. Když jí začne modrat hlava, nech ji nadechnout. Jinak nevím, je dost násilné?
Hlavně netlač na pilu, až bude chtít tak tě spolkne
Já bych takovej život nechtěl, kde zrovna polykání při orálu je tak důležitý, ale každýmu, co jeho je.
Zkus vyzdvihnout nutriční hodnotu - sperma má vysoký obsah bílkovin.😉
Jo, možná u litru by to mělo nějaký význam
Že du zrovna kolem...

Víte jaký je rozdíl mezi tatarkou a spermatem?

Tatarka nelítá do huby rychlostí 34 km/h.
U nás žen je to prostě na etapy. Že začátku vztahu občas ano,ale opravdu jen pro jeho potěchu,po porodech jsem nechtěla vůbec a pak se "něco" zlomilo a polykam velmi ráda a s chutí. Nutno říci,že manželovo sperma vždy bylo dobré, je to spíš o tom ,jak to máme nastavené v sobě. Hlavní je netlačit na ni, moc to neokecavat a čekat. Také se dost často mění ženské chutě a třeba k tomu také dozraje, jako já.
To je snadný. Kopni ji do prdele a najdi takovou co to udělá. Já postupoval tímto způsobem a teď mám přítelkyni co kouří a polyká neustále.
Hmm smutný. Já to vyřešil tak že chodím na vykouření do Sabinovky. Pondělí, středa pátek kouří kluci, úterky a čtvrtky kouří holky. Chodím úterky a čtvrtky
Jedinecny282
Jedinecny282 Inactif il y a 12 mois
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Pod tím druhým nickem chodí do. Sabinovky když banány pálí kluci 😁😂
Se jen zapomel přelogovat. Věřím že má v záloze i červený nick ☝️
Hmm smutný. Já to vyřešil tak že chodím na vkouření do Sabinovky. Pondělí, středa pátek kouří kluci, úterky a čtvrtky kouří holky. Chodím úterky a čtvrtky
Jedinecny282
Sabinovka je v Sabinově ulici v praze. Proto se tomu říká Sabinovka. Ale pro chlapy mají vyhrazené jen středy a pátky a víkendy. Jinak tam nebudeš mít koho pokouřit *3*. Já sem bi tak chodím jak na pánské akce tak na dámské akce.
Jedinecny282
Platí je kolem 200 kč za vstup. Někdy 150. Nevím podle jakého klíče to mají. Ale mají tam čepovanou colu takže s panákem ideální osvežení za pár korun
Hele, jednoduchá odpověď...

Já bych sperma do huby taky nechtěl - takže za mne rozhodně pravidlo - NENUTÍM...
To já bych sice nenutil také, nicméně chci aby mě žena brala takového jaký jsem, tzn. se vším všudy... Pokud se mě bude štítit, silně pochybuji, že to má nějakou budoucnost.
Je něco jiného, štítit se člověka jako takového a nebo štítit se polknout jeho mrdku. V tom vidím zásadní rozdíl.
Hmmm, tak si představ situaci, že jí tam zaboříš jazyk narazíš na kundí maz, nebo ti stříkne a ty se odvrátíš s výrazem fuj a nebo si odběhneš do koupelny vypláchnout pusu. Co si pak ta holka má myslet, že se ti hnusí ?
Mě to problém nedělá a ani jsem to netvrdil. Ale někomu to problém dělat může. To, že žena má ráda svého muže celým svým srdcem ještě neznamená, že bude s chutí papat jeho mrdku.
ta má to polkne vždy... ale jak říkám - kdyby nechtěla - vůbec by mne to neuráželo...
Hlavně ne nic nenásilného? No ale mě napadá jen nenásilná komunikace, tak asi nepomůžu. Obecně když žena nemá sperma ráda, musíš se s tím smířit.
Zkus kabelku, nebo botičky a pokud to nezabere, tak to fakt neda 🤣 Proč to neproberes s ní? Třeba ti to dlouho trvá a už to nezvládá, nebo to fakt nechce... A pokud nechce, neuděláš nic...
zkouším sní o tom mluvit. Ale výsledek je vždy nejasný. Nikdy neřekla, že by se ji to přímo hnusí, ale zároveň mě i přijde, že by do toho šla. To je aspoň můj názor. Proto se ptám jak ji převědčit, jestli to tedy jde
Mně hltala sperma až když začala zahýbat. To pak neodmitala nic.
Měl jsem stejný problém jako máš ty a vím, že ty rády tady jsou, že nenutit a promluvit si. To plně souhlasím ale u mně zabralo se zeptat jestli jí to nechutná. Ono se totiž ukázalo přesně to co píše jeden příspěvek který zjevně neradí ale je pravdivý. Jediný důvod proč to nechtěla bylo to ,že se bála aby jí to nešlo na plíce. Prostě měla strach že to nestihne spolknou tak jsme začali tím, že si nastříkala na sebe a pak znova kouřila a to jí zachutnalo a už to neřeší
Jistě se tu záhy ukáže jedna paní, která ti dá tu jedinou správnou odpověď, ale podle mě bys zatím měl zjistit od přítelkyně, kde a v čem je zakopaný pes... Rozhodně nemá smysl ji do toho nutit, nebo ji nějak 'překvapovat' aniž bys věděl, že o to opravdu stoji, to by jen zapůsobilo opačné. Prostě, běž za ní, jinou místní 'radu' nezkoušej, nebo tě přestane kouřit úplně (modifié)