Ahoj. GPS 45.1153097 13.6075420
Cesta je tá trochu prašná, ale dobrá. My sme tam už síce neboli dlhšie ale na tom sa veľmi nemalo čo zmeniť.
Boli sme tam viac krát a nám sa tam páčilo. Treba to skúsiť a potom uvidíš.
Ale ešte jeden postreh. Jeden rok sme boli 2x. Od 8.7. a druhý krát od 8.8. a je rozdiel aj v tom, úplne iné osadenstvo. Ale super bol vždy.
Cesta je tá trochu prašná, ale dobrá. My sme tam už síce neboli dlhšie ale na tom sa veľmi nemalo čo zmeniť.
Boli sme tam viac krát a nám sa tam páčilo. Treba to skúsiť a potom uvidíš.
Ale ešte jeden postreh. Jeden rok sme boli 2x. Od 8.7. a druhý krát od 8.8. a je rozdiel aj v tom, úplne iné osadenstvo. Ale super bol vždy.
Punta Križ? Dá sa toho veľa vygoogliť. Cesta k pláži je úplne rovnaká ako ku mnohým iným HR plážam. Osadenstvo a dianie na pláži? Absolútna dominancia mužov, žien je tam naozaj len pár (takmer každá je tam s partnerom). Zažil som tam jeden pokojný príjemný večer, ostatné návštevy boli o tom istom. Plná pláž, veľmi zriedkavo si to nejaký pár užíval. Ak, tak ich obkľúčil hlúčik honičov (nič proti). Hodnotím to ako nejakú vstupnú bránu pre tých, ktorí sa hanbia ísť na nuda pláž z dôvodu že príde nejaká nevyžiadaná erekcia. Ale na obyč. nudapláži, možno paradoxne, to vie byť oveľa estetickejší zážitok. V okolí Rovnij ich je nespočet. Takže ako nuda lokalitu vyslovene odporúčam.
Ta plaz je v prdeli cesta otras radšej na pešo a tak ti poviem minulý rok som tam bol prvy krát a sodoma gomora Cecilko 😂🤣🤣🤣
Prečo sodoma gomora ? Opíš to tam.
Otrasna cesta, skoro som rozjebal auto a plaz uplna hroza, cisty grc. Nikdy viac. Skoda cesty.
a co tak Google použiť 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

SW pláž Rovinj
Ahoj všichni,byl by zde někdo ochotný dát GPS souřadnice na SW pláž Rovinj? Chystám se tam tento rok v červenci,ale nechci to tam někde dlouze hledat, děkuji za odpověď, krásný den všem 😉