Zašto je forum tako mrtav svi su ovdje zbog iste stvari ne vjerujem da se nama o cemu pisati.
Bas interesantno da clanovi vise nerazgovaraju tu na forumu vjerovatno razgovaraju na privatnim porukama
A i tako se većinom kriju muljatori iza profila pa neznaš kome više vjerovati a kome ne
Ili samo skrolaju i pare oči....
(modifié)
Ima li netko ikakvih iskustava s tantričkim seksom?
Želite li možda sudjelovati u novom forumu o nudizmu na Jadranu?
http://adriaticnudist.forumcroatian.com/
http://adriaticnudist.forumcroatian.com/
Jutro svima
Ajmo probat prekinut ovaj muk 😀
Ajmo probat prekinut ovaj muk 😀
Vecer.
Prekinio bi se muk i sto se tice pisanja, i konkretno susreta kada bi ovdje bilo vise ozbiljnih ljudi, prvenstveno mislim na žensku populaciju ali ni parovi ne zaostaju, samo se naslikavaju i kao nesto traze a ustvari nista ne zele samonse pokazuju valjda ih to pali da ih drugi gledaju na slikama i videima.
Prekinio bi se muk i sto se tice pisanja, i konkretno susreta kada bi ovdje bilo vise ozbiljnih ljudi, prvenstveno mislim na žensku populaciju ali ni parovi ne zaostaju, samo se naslikavaju i kao nesto traze a ustvari nista ne zele samonse pokazuju valjda ih to pali da ih drugi gledaju na slikama i videima.
Ok ako ih to pali, ali zašto se onda ne javljaju i komentiraju... Nisu svi za susret, normalno. Ali ajmo onda pisati...
To ih ne zanima, neda im se gubiti vrijeme, vole se pokazivati i nista vise
Starije žene koje vole mladiće javite se😊
Meni se posrećilo na ovoj stranici...valjda treba imat sriće ha ha ha...kad bi me ovako potrefilo na euro-jackpot...niko više sretniji od mene ha ha
Sve je to u redu i sve je za 5 ali nema općenito ozbiljnih ljudi ovdje ni za gangbang ni za bilo što ozbiljno osim tipkanja ovdje, naslikavanja i pokazivanja tih slika.
Mislim da to i nebi bilo teško organizirati, samo kad bi se neka dama čvrsto odlučila pretvoriti maštu u stvarnost...i da, mislim da više od petorice muškaraca u takvoj kombinaciji samo pretjerivanje i iživljavanje. I dvojica u dobroj formi sasvim solidno mogu zadovoljiti ženu.
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Podržavam ideju, vidim da su česi vrlo aktivni pa ugledajmo se na njih
✌️✌️ Slabo skroz niko opušten ali dobra ! :)
Muk i tišina
Nula bodova
Nula bodova
Zbilja sto se to događa sa nasim ljudima kad niko nista nema da napise na ovom forumu. A kako bi nam moglo biti lijepo da imamo (a imamo) o cemu komentirat. Pozdrav.
Ovo mi se svelo samo na gledanje i lajkanje slika...nema nikakve komunikacije...Zašto?
Super stranica, samo ovako nastavite... POZZZZ
nekako nam se čini da će još veći muk s ovim novim update-om biti... nikako nam se ne sviđa...
Iskreno, kad odemo na stranicu, nastojimo to maksimalno i iskoristiti, što znači da nam ponekad samo dopisivanje, a bez ikakvog cilja (osim da prođe vrijeme), nije nešto u čemu bi uživali. Osim ako nam je osoba s druge strane "zapela za oko". U tu svrhu smo i napisali što i koga tražimo, što automatski podrazumijeva i dopisivanje sa takvim osobama dolazi u obzir i ima svoju konačnu svrhu. Sve drugo je gubljenje vremena, jbg.
Dali ovdje na amaterima, postoji neko ko se voli dopisivati? Ne mislim samo na sex chat, nego i običan razgovor o sexu, stvarima vezanima uz sex. Dal je neko sreo nekog takvog ovdje na ovim stranicama?
ma zele dosta njih javnu komunikaciju, samo eto mozda su razočarani, kao ja recimo, poslao sam jako puno poruka ljudma ovde, spi pišu da bi ovo , da bi ono, a kada im se pristojno javiš i hoćeš komunikaciju započeti i probati nešto biše od tipkanja, e onda nema odgovora sa druge strane, pa se pitam zašto je netko ovde postavio neke svoje oglase ili napravio profil, ako ne zeli prvo neko upoznavanje preko dopisivanja prvo, pa posli i interakciju u živo, pa eto pomalo sam razočaran, ali imate pravo, trebalo bi na forumu pisati i viditi ko je zaista zainteresiran za susrete,a ko bi piskarao samo...
E bas to. Svi mi samo pricamo a nista od necega vise. Za mene je normalno da se prvo trebamo upoznati tu na chatu ili jos bolje na video chatu a onda uzivo zbog laznih profila ali tu onda sve stane.
That's a point! :-)
Muk...
Pa da opet muk..
A čuj nekog zadovolji i samo pisanje ovdje, neko traži nešto više.
Ništa se ne mora. Puno njih ovdje kao želi neki susret, a kad im se to predloži oni nestanu i nejavljaju se više na poruke. Dal su lažni profili ili šta već, neznam. Dovoljno je biti iskren i reći želim ovo ili ono i stvar rješena.
Ništa se ne mora. Puno njih ovdje kao želi neki susret, a kad im se to predloži oni nestanu i nejavljaju se više na poruke. Dal su lažni profili ili šta već, neznam. Dovoljno je biti iskren i reći želim ovo ili ono i stvar rješena.
Evo iskreno ja zelim susret ALI znaci prvo da se tu upoznamo, pa malo na video chat a tek onda zapravo. Vec u par navrata sam dobio poruke od nekih koji se nisu ni registrirali ovdje nego mi salju poruke sa maila i hoce da se nademo. Ja takve pozive ne smatram ozbiljnima i zato im se ne javljam.
prijatelji mislim da bi se trbali organizovati bolje! vidite li kako radi chat na slovackom a nas nikako!
da napravimo chat na srpskom ili hrvatskom!
da napravimo chat na srpskom ili hrvatskom!
prvi korak, po meni, je mail administratorima stranice za HR/BiH/SRB/SLO chat.
moze prijatelju! kako cemo?
Otvorio sa, Ex Yu Chat. Nije bilo teško.
Pogledaj na amateri.com.hr/?a=chat
Sad ostaje da o tome obavijestiš svoje prijatelje, oni svoje i tako dalje . . .
Pogledaj na amateri.com.hr/?a=chat
Sad ostaje da o tome obavijestiš svoje prijatelje, oni svoje i tako dalje . . .
Istina je ono KREPAT MA NE MOLAT ...ali neznam. nije mi jasno zašto se ženske osobe ne javljaju, ne komuniciraju, nema ih.
piši, kontaktiraj, pokušavaj . . . to je sve što znam
slazem se sa tobom!
Prebaci jezik na češki i pogledaj češki forum. Sve pršti od upisa. Ma ni na galerijama nije neka komunikacija. Sva stane u par riječi. "Dobra je" "Super ste" "Jebo bi je" i slične nesložene rečenice. Mislim da je forum prilika da se komunikacija proširi kao kad društvo umukne uvijek se nađe jedan koji će pokrenuti priču. :-)
Pa zapocnite konverzaciju,9a da vidimo koliko daleko ce to otici
Imaš gore dvije otvorene teme Swingeri i Sexualni rekordi. Čisto da se pokrene forum. A možeš i dodati svoju temu ako hoćeš.
Općenito mi smo narod od k...
Gdje god se ulogiram sve pršti od izazova, a kad malo priupitaš žene one su ulogirane samo da im vrijeme na poslu prođe, ni a od neke akcije.
Gdje god se ulogiram sve pršti od izazova, a kad malo priupitaš žene one su ulogirane samo da im vrijeme na poslu prođe, ni a od neke akcije.
Nažalost žene nisu od akcije :(
Vidi ovako. . .
sve bi trebalo pisati na profilu osobe/para što traže ili što žele. Nije neophodno da oboje kontaktiraju (bilo bi super da jest) ali je bitno da oboje u paru znaju što se događa i piše.
sve bi trebalo pisati na profilu osobe/para što traže ili što žele. Nije neophodno da oboje kontaktiraju (bilo bi super da jest) ali je bitno da oboje u paru znaju što se događa i piše.
Govorim o situacijama na cmooku, flertiku, pa i na amaterima, žene napišu da žele susrete, razmjenu fotki webcam, a na kraju počnu sa izmotavanjima, joj pa nisam ja tako mislila, ili ja sam udana, tu sam samo da se malo zezam, itd. itd
Vjerovatno ide bolje kad si u paru. Iako je istina da po onome što sam do sada vidio muška starna je ta koja "drži uzde".
Ah, svejedno, razočaran sam.
A jebiga.Nego zar ko tebe nije poznata ona uzrečica "Krepat, ma ne molat" Pa drži se ovog NE MOLAT!!

Muk na forumu