pecka, preferuju MMZ. to je to co je primarni zajem na amaterech a da se mluvit ze je to dostupny.
- kdyz je to i se sendwicem, nebo 2v1 tak je to prijemny bonus vylkych kluku a velkych holek.
ZZM ( taky zajimavy, ale jen pro vyvoleny coz ja nejsem a pro me jen mimo uzemi EU) v cesku jen sexualnim charisma a mit stesti v klubu. (modifié)
- kdyz je to i se sendwicem, nebo 2v1 tak je to prijemny bonus vylkych kluku a velkych holek.
ZZM ( taky zajimavy, ale jen pro vyvoleny coz ja nejsem a pro me jen mimo uzemi EU) v cesku jen sexualnim charisma a mit stesti v klubu. (modifié)
na vztah ne, ale na sex urcite ano, hledam aktualne dve stihlejsi blondynky na real...
Tak přeji hodně štěstí v hledání. 😄👍
Jsme dva BI -hledáme ženu do trojky. Kdybys měla zájem, ozvi se
Určitě jo máme zkušenosti. MMŽ i ŽŽM a dokonce MMMŽ
Jednou jsem zažil sex se dvěma ženami a to bylo pěkné. Kouřily mne a střídaly se a já je postupně prstil a nebo mnul bradavky.
Za nás určitě ano, sex ve třech, nebo čtyřech je super a máme to čas od času rádi :)
Ale je důležité, aby si všichni sedli. A dodržovat dohodnutá pravidla. Vyhovovat si ve všem je někdy těžké ve dvou, natož tak ve více lidech :D
Aktuálně nikoho nemáme. Tak kdyby měl nějaký pár zájem? :))
Ale je důležité, aby si všichni sedli. A dodržovat dohodnutá pravidla. Vyhovovat si ve všem je někdy těžké ve dvou, natož tak ve více lidech :D
Aktuálně nikoho nemáme. Tak kdyby měl nějaký pár zájem? :))
Jednoznačně ano... ale bez análu atp.
Za to , vše naostro
Za to , vše naostro
Ano sex s převahou mužů super
Za mě také krása jen docházejí lidi.
Tak nějak...
Anál ne!! Ale vidět vytékat semeno od druhého muže z mé přítelkyně,manželky , to je neskutečný rajc a vzrušení ! Kdo to nezkusil tak nepochopí...
nebo vidět na své partnerce jak jí začínají vibrovat nohy pod druhým mužem před orgasmem je také super. (modifié)
Anál ne!! Ale vidět vytékat semeno od druhého muže z mé přítelkyně,manželky , to je neskutečný rajc a vzrušení ! Kdo to nezkusil tak nepochopí...
nebo vidět na své partnerce jak jí začínají vibrovat nohy pod druhým mužem před orgasmem je také super. (modifié)
Sex ve třech. Tedy já se dvěma muži? To jednoznačně ano! Akorát varuji je mi více jak 60
Ahoj našla jsi? Věk je jen číslo, důležité je na kolik se člověk cítí!Nezašla by jsi někde v okolí na nuda?
Taková šikovná si to dovede maximálně užít-a tak to má být!!
Věková zralost je hezká.
Aničko :) tebe bych si dal hned sam . I klidne ve vic . Ale jsi daleko :/
Ale měl jsi tam jsem tě 4 roky držel na nohy. Ume jsi obzivil staral sem se. Spali spolu v zimě venku. Kurvil ses. Do vztahu sis donesl 70 letou babu ve trice. Kurvil ses zahibal jsi horší jak baba. Šlapka. Nic ty nepřejí. Zliho ale tvůj. Třes tě čeká. A nemine. Podědil jsi a mě nechal. Fuj. Ty špíno. Nikdy v životě bych se k tobě nevrátil a přeji ty aby jsi měl. Horší život takovýho kluka. Jako jsem byl já. Už mít nikdy v životě mít nebudeš. Z dobrým srdcem a umisli. Dokonce věrný. Ale tam budeš mít šlapky kurví ume ať máš peníze. Stejně ume jsi ubožák odpad. Prome už nezijes už dávno jsi skončil v pekle. Zbohom socko
Česky by to nešlo?
Rozhodně ano, správná legrace v sexu začíná od třech vejš.
Problém je, že lidi jednak nikdy nebyli moc poly, spíš jen trochu nevěrní.
A teď, po válce s covidem, jsou i daleko víc samotáři a single, daleko méně se chtějí nějak sdružovat, kamarádit, spolčovat se, stačí jen ta společná skupiona na discordu a i ping-pong radši budou hrát přes appku.
Takže starý problém, kde najít někoho, kdo nebude za zády šeptat o rozvodu, je teď ještě horší.
Lidi jsou daleko ostražitější vůči riziku, že si do života vpustí někoho dalšího a nedejbože dva další, kteří by s nimi chtěli trávit nějaký čas.
Spoelčnost se trochu změnila a tohle nebylo jednoduché už před tím. Jo anonymů, kteří nikdy neslyšeli o sexuálně přenosných nemocech a ani je to nezajímá, těch je spousta, ale kdo by si je chtěl vpustit do života, že?
Problém je, že lidi jednak nikdy nebyli moc poly, spíš jen trochu nevěrní.
A teď, po válce s covidem, jsou i daleko víc samotáři a single, daleko méně se chtějí nějak sdružovat, kamarádit, spolčovat se, stačí jen ta společná skupiona na discordu a i ping-pong radši budou hrát přes appku.
Takže starý problém, kde najít někoho, kdo nebude za zády šeptat o rozvodu, je teď ještě horší.
Lidi jsou daleko ostražitější vůči riziku, že si do života vpustí někoho dalšího a nedejbože dva další, kteří by s nimi chtěli trávit nějaký čas.
Spoelčnost se trochu změnila a tohle nebylo jednoduché už před tím. Jo anonymů, kteří nikdy neslyšeli o sexuálně přenosných nemocech a ani je to nezajímá, těch je spousta, ale kdo by si je chtěl vpustit do života, že?
Nevím, jestli bych dokázal dělit se o svoji partnerku. Ale myslím že pokud by ona byla BI tak snad to by šlo , samozřejmě že můžu k nim se připojit.🤣
Našli jsme zde před lety super muže, který ví přesně jak se chovat. Vídáme se dlouhodobě jednou za cca 2 měsíce a je to super. Kvalitnější zážitek než na swingers, kde jde mužům většinou jen o to se rychle udělat a jít domů.
S žárlením není absolutně problém, díky tomu, že máme vztah ve stylu stag&vixen. Ale pro páry bez tohoto kinku to je asi mnohem složitější téma.
S žárlením není absolutně problém, díky tomu, že máme vztah ve stylu stag&vixen. Ale pro páry bez tohoto kinku to je asi mnohem složitější téma.
Co to znamená stag a vixen? slyším to poprvé...
Obecně řečeno, vzrušení z toho vidět svou partnerku s někým jiným. Jsou tam pak rozdíly cuckolding/kandaulismus/stag&vixen, ale na to jsou zaměřená jiná vlákna ve fóru
Děkuji za odpověď.........
Já jsem měl několik trojek MMŽ a za mě super. Co to dělá s ženami je skvělé
Za nás ano…. Jen pečlivě vybírat kdo je ten třetí….
AHoj no moje zkušenost je taková že hodně mužů žárli když ta jeho šuká s jinými. Jsou zde také muži kterým se nepostaví nebo ho mají malého nebo velkého nebo se rychle vystříkají a ona si chce užit dlouhou lízací předehru a vagináílní sex nebo orgasmus. Teprve púrožitý orgasmus činí ženu krásnou a žádoucí.
Já s tím osobní zkušenost mám dvakrát a úžasnou. Byly to skvělé chvíle a užili jsme si to všichni.
Už mám nějaké zkušenosti s páry. Všechny tyto páry si navzájem natolik důvěřovaly, že si vzájemně přály a dopřávaly sex s jinou osobou a sdílely jejich touhu, nadrženost a orgasmy. Znám páry, kde on se udělá, jakmile si ona nabodne na moje péro.. Jiní muži rádi leží pod svými ženami v poloze 69 a sledují, jak penis cizího muže proniká do ženiny kundičky. Jiní zas u toho být nechtěji a další zase rádi šmírují a pak je tam ještě většina mužů, kteří jsou u toho aktivní a s milencem se na ženu střídaji.
Rozhodně ano rád pujcuji manželku jinému je to krásný pohled ji vidět jak si to uziva
Já jsem to vždy moc neuznávala,připadalo mi,že ten jeden je tam na víc,ale nyní mám dva kluky na sex,a je to úžasné,tak se tomu nebráním
je to boží, jen chápu, že asi ne kdejaký chlap to unese:)
A máte nějakou radu 20 letem vztahu když žena po přechodu absolutně vypla
Když to chtějí oba, jsou jasně určená pravidla, tak je to ok. Problém je, aby si všichni tři skutečně sedli.
Ahoj máš pravdu musí si všichni sednout
Sex ve třech i více je fajn. Jen škoda, že většina můžu jsou jen pisálkové :-)! Tedy o Bi muže nestojím.
Za nás je to fajn,ale musí si všichni sednout to je pravda 🙂
Čau já ano pokud chceš naučit ale pochybuju že se už oděné odsrsnis🤣
Jak už jsem psala v jiném, tématem shodném vlákně, s partnerem ne. Čest výjimkám. Protože v partnerských vztazích platí, že společný sex je ten jediný správný a nejlepší...
Jinak jsem slyšela hezké pravidlo, že každá žena po třiceti by měla trojku zažít.... :))
Jinak jsem slyšela hezké pravidlo, že každá žena po třiceti by měla trojku zažít.... :))
Já si myslím že život je krátký a je potřeba ho pořádně užívat a vyzkoušet všechno doma jsem to ženě navrhoval nechtěl jsem být sobec a nabízel MMŽ aby měla dvojnásobek prožitku zatím bez úspěchu ....bez lásky to prý nedokáže
Tak bacha az jednou svoli ;-)
Mám stejný názor,ale i stejný problém že žena nechce jiného. Vím že měla nějaké milence,tak někdy vypráví co a jak bylo a u toho mě dělá rukou,taky celkem pěkný zážitek
Ale jo zážitek to to úbec nemusí být špatný 🙂 chtěl jsem jí to dopřát jak tady bylo zmíněno žena po 30 by měla vyzkoušet....nechám to plynout a třeba změní názor
Ahoj asi opravdu záleží si hned na začátku dobře vybrat a hlavně vše si dohodnout
Naprostý jednoznačný souhlas…….
Za nás určitě ano...ale najít někoho normálního je docela těžké, ale dá se to. Jinak vzrušení pro všechny.
Podstatná je hlavně komunikace předtím. A to hlavně mezi partnery. Pokud partnery mezi sebou jistotu nemají, tak i komunikace s případně třetí osobou to nezachrání. Doporučuji si vykomunikovat také možné zrušení celé akci jakmile se jeden z učástníků nebude cítit ve své kůži.
Pokud to chtějí oba bez nátlaku jednoho z nich tak proč ne.
Přesně jak píšeš.Základ je komunikace a důvěra.
Rád bych zkusil, ale žena nechce. Může to být určitě fajn zpestření a jestli máš polovičku, která by do toho šla, tak neváhej. Přinejhorším to poprvé bude i naposledy.
Ahojky já měl dobrou zkušenost a zopakoval bych to hned znova.
Jo ,když se sejdou normální lidé ,tak super ale s blbci to nejde .Měli jsme pár setkání ,ale pitomci .I s páry to samé když byla dobra žena tsk muž byl mentál a naopak .
Mě to baví nejvíc jako fantazie. S exmanželkou jsme to dotáhli párkrát až do realizace, ale vždycky mi to pak spíš vadilo (hlavně po prvním udělání nebo po akci s odstupem dní). Celkově vzato to našemu vztahu spíš uškodilo. Ale do nezávazných vztahů super zábava.
Ahoj určitě ano, sex ve více je překrásný a rozkoš se násobí. Není snadné najít správné partnery.
Za nás ano. Je to nádherné vzrušení a všichni jsme náramně spokojení
tezce se to sestavuje, ale kdyz se to povede, je to uzasny a zazrak.

Sex ve třech ano/ne
Vzali byste si do vztahu třetího na sex? 😜