Jižní Morava - naturismus

Místa, zkušenosti...

Ahoj dneska kousek od Brna Dvorská v přírodě nahoceni, přidá se pár nebo žena cca kolem oběda
Kdo se staví za námi na 100procent
Ahoj, můžu až 17., 18., 19.4. od rána do 14:00.
Caute v Ostrozske z 2.strany jezer je jičh tam vicero na intimco a nahoteni :)
Tak co už se na Ostrožskou chodí? Zítra bych se tam rád podíval.
No rád bych se rám jel někdy podívat
Meli jsme na mysli neco pobliz Ujerskeho Hradiste, Veseli nad Moravou, Hodonin, Kyjov atd...;)
Ahoj. Kdysi se dalo v pohode v Hodoníne u elektrarny. A údaj i Adamov ale to už je na SK.
Já jezdím na Šterkač u Veselí nad Moravou se koupat a opalovat se nahý.. Je to tam super. 704353061
Ahoj taky chci zajet na ostrozskou na kole👍
Poslal jsem do SZ nějaké fotky, čistota vody.
Ahoj, chystáme se v létě na výlet a zajímalo by nás, kam sebou můžeme plácnout u vody jen tak bez plavek a užívat si sluníčka.... Děkujeme za tipy :P
Ahoj,super výlet je na štěrkovnu u Kroměříže.Pro naturisty doporučuji.
To si zapisuji, tam jsme ještě na výletě nebyli.👍
Ano,štěrkovna u Hulína,to je přesné.
Ahoj, já jezdím do Pasohlávek ATC Merkur, i když by bylo pěkný vás potkat , i přes to nedoporučuji . Je tam hodně špatná voda , abych napsal pravdu , nevím o horší vodě než je malá laguna u nuda pláže a to už teď
Brněnská přehrada je taky fajn nebo lom v Líšni
Jednoznačně Ostrožská Nová Ves
ahoj..a co novomlýnské nádrže?
Ahoj, ano Pasohlavky. Par zminek zde na AM take je. Dekujeme za tip ;)
Za mě je Top Hrádek u Pardubic, Velké Dářko a Vlkovske pískovny.
Ahoj za nas Pasohlavky jsou silene. Britalni kemp u nudi a smradlava spinava voda. To uz lepsi aquapark Moravia vedle.
Fakt? Tak dekujeme za recenzi ;) Moravia pry super, ale spise s detmi. My chceme nekam do klidu, do prirody, kde se nahati rozvalime a nebudeme muset nic resit
Ta Moravia je kde? Je tam i nějaký Autokemp kde by se dalo zajet s karavanem?
Ano, vyhledej si to na netu. Jmenuje se kemp Merkur.
Díky. Merkur znám, jen jsem nevěděl že to je Moravia 😁
Čau, na Brněnské přehradě je to docela fajn, je tam i stánek s občerstvením. Nebo zkuste Poděbrady na Olomoucku, dále Náklo. Ale tam jsem nebyl, takže nemůžu posoudit.
Ahoj, díky moc za tipy, ale pro nás moc daleko
Na Nákle není klasická nuda pláž, ta je jen na Poděbradech.
Ahoj, v Ostrožské Nové Vsi jsou štěrkové jezera a je tam i nuda
Kde je na Ostrožské nudapláž prosím Tě?? Ja tam byl loňi a marně ji hledal .. jsou tam spíš místa na opalovačku bez … ale nudapláž jsem tam nenašel … klidně screen do SZ … díky 🤝
Čau,je tam u toho velkýho jezera,,ale je oplocená a není na ní vyslovně napsáno jste na nudapláži,,potom je tam jedna nudapláž ale soukromá má ji nejakej místní nuda spolek,,,me tam s ženou za nima pustili,ale jina tam "vetřelce" nechtějí.
Každopádně je všude okolo tolik zákoutí,kde se plave bez plavenk,že ofiko nuda pláž nemusíš řesit,,,pokud ti tada nejde o očumování místních dam a slečen😄
Ahoj, presne jak pises ;) Pred tydnem jsme tam byli a je to presne tak. S tim rozdilem, ze nas na tu soukromou, kde to ma spolek vyznacene, nepustili. Ale pan nam poradil at jdeme cca 300 m dal, kde je byvala jejich plaz (oplocena, jak ty pises) a tom to jiz bylo bez problemu. Jinak co jsme nahlidli na tu soukromou, tak moc hezky upravene a je videt, ze se tam o to opravdu staraji.
Jojo,my tam budem za tyden na 7dni na dovči tak si budem také užívat čistou vodu,slunce a supwr bahé koupání😎😜
Ahoj. My budeme nedaleko těch jezer na dovolené také. Rádi bychom tam zažili nějaké sexuální dobrodružství. Najdeme tu někoho?
Zavidime... My jsme tam byli necely tyden a jen jeden den bylo slunecno na koupani, zbytek nam proprsel :/ Tak drzime palce at to mate lepsi a vyjde vam to *15*
Já ji spíš hledal, protože jsem jel okolo a byl tam poprvé.. tak abych nenarušil tamní možná jiné morální návyky ohledně koupání a opalování BEZ 🤣.. osobně jsem příznivcem větší volnosti, takže nudapláž úplně nepotřebuju a že jsem ji nenašel mi ani nevadilo✅ Ostrožská je v tomto vážně skvělá, těch míst je vážně hromada a jen lituju toho, že tam třeba nebydlím 🤷‍♂️ Díky za příspěvek 🫵🤝
My tam jezdime s ženou cca deset let,tak 5x za leto,a vždy si užijem koupání bez,krásné vody, slunce ,a sexu,
Je to tam ráj,s nádhernýma skrytýma zakoutíma jako stvořenejma ke "zlobení"😉
Taky tam mámnsve zákoutí. Jednou se k nám přidal pár a jednou jsem se sám přidal.k páru.
A chodíte klasicky jak se koupe,,či na ten druhej jak jsou chatky se tam je také elkémnožství "rákosovích " cestiček a zákoutí😜
Většinou na ten druhý, hák jsou chatky. Na "ctverec" Jen výjimečně a loni jsem tam byl pouze sám. S kamarádkou chodíme na Těžební