G/Bi grupaky

Napiste kde a kedy sa konaju grupaky pre muzov. Bude to prehladnejsie ako zoznamka.

Stretko úlety alebo niečo Košice , Košice okolie Moldava ? Ja 27r 183 99. Nie veľmi skúsený ale rád sa zúčastním
Kosice. My dvaja. Hladame zenaca na stretká.
ahoj,ja zadaný ženáč, láka má skúsiť niečo z M+M,,
Váš opis predstava? Napíšte mi do správy. Ja zadaný so ženou
AndroidTT
AndroidTT Inactif il y a 8 mois
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Ja bisex 37r versatil ktorý by rád bol pre skupinu aspoň 3 a viac k dispozícii na gangbang.. som skôr pasívnej si rád fajčim väčšie Vtáky som so ZV .. v prípade záujmu píšte .. viem
Pricestovať v rámci SK vlakom
27.11 vecer apartman Košice. Hladam 2x aktiv seriozneho diskret sympataka na urovni s chutou na pansku trojku. Ty vekom 40+, penis 18+, vyska 180+. Ja diskret bisex 35r, 190 cm vysoky bottom
Ja pasiv rad by som zazil grupak alebo podobnu akciu
Zajtra (22.0) najdem nejakeho aktiva do trojky s mladym obdarenym fesakom ?
- deepthroat
- facefuck
- double penetration
-hardfuck
Priestor mame
Cas od 20:00 a vyssie
Ty max 35 rokov.
Vo štvrtok 18.9 organizujem grupák a mám ešte 1 voľné miesto. 4 akt plus ja ako pasív. Vek do 30 rokov. Kľudne napíš a dám viac informácií.
- Hlboká fajka, tvrdý mrd, double penetration, výstrek do úst/na tvár/na dieru,
Ja pripravený, odepilovaný, úplne hladký a mega nadržaný.
V prípade preferencie môžeš byť v kukle, ktoré budú pripravené.
kreten12345
kreten12345 Inactif il y a 10 mois
Niekto k jednému akt a pas dnes Zvolen 19:30 mám miesto
Kosice - Apartman - koncom augusta. Hladam "aktiv" sympatakov. Pre viac info pozri moj profil-inzerat (sprava)
Pridame sa? *4*
Apartman sa nachadza kdev Košiciach?
Pre blizsie info, pokec.. sprava ,) zvyknem si prenajat apartman na alvinczyho
kreten12345
kreten12345 Inactif il y a 11 mois
Chcel by som byť pasiv v gay grupaku
super, vďaka za vlákno. Rád ponúknem na grupák svojho poslušného pasívneho zmrda...
Nájdu sa tu Dominantný páni ktorý bi sa chceli pridať na gang Bang k môjmu pánovi?????
Tato tema tu uz je!!! Treba sa pozerat riadne
Pridaj este 7 vykricnikov pan profesor. Ta tema je 7 mesiacov mrtva. Kludne toto vlaknomignruj
V nedelu, hladam aktivov 3-5 na grupak na sukromnom byte v ba. Ty len akt do 40 rokov. Viac info sprava
Hladam aktivov do 40r na guppen stretnutia na sukromnom byte. Partia 5-6 ludi, jeden pasiv.
Co robim ?
- hlboka fajka / Deepthroat / Gagging/Facefuck
- Anal, tvrdy sex
- Vystrek na tvar/telo/zadok (nie do
zadku ale na zadok).
- bukkake, double penetration
Bez zbytocnych obkecavaciek, akcia v pritmi, bude pravidelne kazdu sobotu/bedelu.
Najblizsie stretnutie v nedelu 20.4, zatial sme traja..
Kludne napis do spravy :)
Ak chces anonymne, kukla pripravena, kondomy, obcerstvenie tiez :)
Kde sa koná akcia? Lebo by som mal záujem, som mladý bisex štíhlej postavy
Ahoj, uatial iba v BA, cast nove medto/ruzinov. Dalsia bude v sobotu, poslem ti dezsily
Dá sa také niečo zorganizovať v gay saune?????
Nedelna akcia dopadla nam moje ocakavania. Pisalo asi 40 ludi, chcelo prist 15, nakoniec som bol ja a traja aktivovi vo veku 19-34, co povazujem za maly zazrak a zaciatok pravidelnej akcie, na 1-2 tyzdennej baze. Fotky sme nerobili, ale dnes/zajtra pridam poviedku s podrobnym opisom. Buduci vikend snad budete aspon 4-5, chcem skusit svoje linity hh.
áno a ráno vstanem po polúcii :D však? Dohodnúť sa tu s niekým je ako hrať sms súťaž na rádiu expres
Gay-maser, nic si z toho nerob. Vieme dobre ako to tu chodi a ze henten tu len vypisuje svoje fantazmagorie.
Bol som na tej akcii, a bol to zatiaľ moj najlepší zážitok, čo sa sexu týka. Idem určite aj túto sobotu, teda ak sa bude dať a konať. Sám som neveril, že to bude. Takže tak.