Amaterky.sk 1

Ahojte, keďže doma nemám svoje chute naplnené, normálnú milenku si nájsť je ťažké, premýšľam nad návštevou dámy z amateriek.sk.

NIkdy som nevyužil ani bordel, ani si za sex neplatil, neviem si predstaviť tam proste prísť a kvôli ochrane svojho zdravia si neužiť tú ženu poriadne a to jažýčkové, lízanie, fajka bez gumy.....Ako prebieha taká návšteva amatérky? Plus zbožňujem chodidlá, ako sú na tom tie ženy s týmto?

Nie som žiadny ťuťko, aj viem, že dobre vyzerám len by som chcel vedieť či by som z toho niečo mal a nie je to škoda prachov.....

ďakujem pekne :)

Caute chlapi. Nahodou nema niekto z vas skusenosti s Marikou? Momentálne pôsobi v Prešove, no sem tam je aj v Martine. Marika(42) #17341
Trosku ber ohlad na zenu, co mas doma. Z takej zumpy nikdy nevies, co donesies. Radsej si najdi nejaku, co sa tym nezivi ako bolo spominane
Chlapci zlaty.radšej tie peniaze rozbi niekde v bare a skus štastie u dievčat ktore sa tym neživia.ako proti gustu žiaden dišputat ale už ste tak zleniveli a zpohodlneli že neviete ani babu zbaliť?
ak si slobodny zbalis lusknutim prsta sle sk si zenaty …. maloktora normalna baba chce zenateho. vacsinou chcu plnohodnotny vztah. Cize ak chce iba sex a este aj vyzorovo babu ktora Ti vyhovuje tak ano je to problem zbalit
https://zafo-forum.sk/forum/index.php

Tu je novo vytvorené fórum, kde píšu chalani skúsenosti s radodajkami:) Môžeš prelúskať. Niekedy bolo aj na stráne Amaterky.sk ale už je zrušené. To bola doslova studnica skúseností :) (modifié)
ak ti ide o kvalitu tak urcite su to vyhodene peniaze pretoze mlade baby co aspon nejako vyzeraju si to chodia len odtrpiet a je jedno ci si stary kamionista alebo mlady fesak necakaj ze sa budu snazit, ak ti ide iba o to zazit tie praktiky ktore si tu opisal a je ti jedno kolko to stoji tak vies tam najst za priplatok aj bez gumy, lizanie, bozkavanie, striekanie kam chces, nohy, ruky, kozy... co si len povies
Ďakujem, našiel som tam aj také, kde za príplatok aj bez gumy, ale to znamená, že takto bez gumy obšťastnila plno chlapov a tam už je to zdravotné riziko :D
komu vadi ze zena mala vela chlapov asi nechodi na privat 🤷‍♂️
To chápem a to mi absolútne nevadí, koľko ich mala...spomenul som to len zo zdravotného hľadiska, keďže taká nevie kto v akom zdravot.stave k nej príde a vybaví...Ale ďakujem za odpoveď :)
a ako by si si predstavoval zaruku u baby s ktorou ides za peniaze? kurvy nie su alza ze ak sa ti nepaci alebo nieco chytis pojdes to reklamovat a vratia ti peniaze :DDD