Ísť do toho, alebo nie.

Poradíte mi, lebo neviem sa rozhodnú, teda urobiť správny krok. S jednou dámou s práce si píšeme, sem tam bozky, obchytavanie a už plánujeme sex. Lenže dozvedel som sa, že daná dáma to v rámci práce mala už s viacerými a dokonca naposledy s kolegom priamo v kancelárii. Dokonca si myslím, že som len náhrada, aby ho možno naštvala. Ísť za tým tedq a byť v rečiach a problémoch vo firme, alebo to neriesit? Podotýkam, že by to bola u mňa bokovka (keby som slobodný tak neriešim)

Isto by som do toho nešiel. Pokiaľ sa medzi kolegami vie o nej kedy s ktorým, ktorými bola je len kúsok od toho aby sa po tvojom stretnutí s ňou dozvedela o tom tvoja manželka
Určite ju daj... Nemáš čo stratiť, dáš gumu a dobre ju správ budeš mat pravidelný sex a uspokojenie počas pracovného času... Paráda.
Ak ke kocka sexi , nevahaj a pretiahni ju. Ak bude spokojna , tak to bude casto
kľudne ju pojeb. s kolegami budes mat vela spoločných tém o liečení pohlavných chorôb.
Vykašlite sa na to. Nájdite si prácu v exteriéri, kde vás nebudú prepadávať divoké myšlienky. Čím viac práce, tým menej rozmýšľania s vajcami.
Ked vahas kasli na bokovku. Mas to tak blbe doma, ze to musis hladat inde?