Malo ste si dosadili, uvedite nešto novo, možda da probate sa još jednim dečkom..
Razgovarati i razgovarati..pokušati nove stvari uvoditi..možda i neke ovdje igre i upoznavanja..
Pise zena.... 23 godine skupa, prvih 5 g veze jebali se 5 puta na dan, kad je doslo dite smanjili na 3.... ja san jedna od onih zena koje nikad glava ne boli za seks....dapace cak me prestane bolit jer endorfini ispusteni tokom seksa imaju ljekovita svojstva i redoviti seks smanjuje rizik od oboljenja intimnog podrucja..... ja da tako kao tvoja zena odbijan seks po kom misljenju ili nije dovoljno dobar, ili joj je neko drugi napet, ili je jednostavno spolno zakinuta u yom smisli da uziva u svakom trenu. Naime muž i ja volilo rekreativno uzimat opijate pa se i dansanas makon toliko holding prasimo jo da nan je ipet 20... samo jedinq razlika je šta se izblesiramo 3 dana, jebemo di stignemo, volimo nas sekusalni odmoa jer je nakon 23g jos uvik savrsen, i mada smo yu da upoznamo neki par vec godinama nismo se jos odvazili s nekim družit, opcit jer nan je predobro i samima, ne znam kako i na koji nacin bi nan moglo dosadir osim da nas ne strefi stahod, a ako i strefinek nas pohosi dok se jebemo, bar vridi tako umrit, u zanos. Zao mi je sto tvoja zena ne uziva i u osjecaju koji donosi seks i sve uz njega, probaj razgovarat s njom, iskrenost je bitna
Odličan odgovor.. slažem se sa svim
Slična situacija i kod nas. Trebam je pratiti kao mentalist neki. Ako je ne pitam "onda nisam za seks".
A ako se zanimam, onda samo mislim na seks.
A ako se zanimam, onda samo mislim na seks.
Trebali bi uvesti novosti u svoju intimu.. možda treću osobu..ovisi jel bi ti se svidjelo vidjeti ju sa drugim u seksu..
Pokušati razgovarati..pokušati uvoditi neke nove stvari.. igrice itd.. možda se nešto promijeni
Ja stvarno ne znan kakve vi to zene imate, al moj nekad pozeli da more rec da njehovu zenu boli glava i ne more ga primit.... da mu u kazen da ne mogu jer me glava boli reka bi mi da ne triban pusit, al da iman još dvi rupe koje me ne bole hahha
Sretnik je on onda.. neka mu je tako u braku.. hehe
Čak sam razmišljao da čekam njenu inicijativu pa da je odbijem al kad je došao taj trenutak nisam odbio jbga
Javi se pa da vidimo dal je to
Bok.... Pitanje je samo što se mijenja u sexu. Da li je redovito u prolazu po stanu loviš za guzu? Da li izmjenjujete nježnosti, milovanja i puse onako usput i u dućanu, liftu, bilo gdje ne samo u domu svome? Ako se ševite samo u krevetu, mijenjajte to.....sad je ljeto, možete bilo kad i bilo gdje (plaža, park, auto....dajte mašti na volju...nebojte se). Bitno je da se stalno palite i dirate, nježno i grubo, erotski i sexy, i tako pomalo cijeli dan, navečer na spavanje bez sexa....drugi dan opet igrice i loženje.. pa koliko izdržite 🤭 . Ako joj dok prolazi kraj tebe zavučeš ruku i pomiluješ je po pički, neće joj biti svejedno..... Nadam se da razumiješ što ti želim reći
Dobar savjet i dobra teorija..
E pa nešto između... onako u prolazu pipkamo se i fizički i verbalno i ljubimo se, dobro ne prenapasno ali ono u prolazu ali što se seksa tiče bude samo u krevetu jer je preudoban i velik i to uglavnom uvečer prije spavanja al mislim da je u tom problem tj dio problema jer ja sam ujutro napaljen ajme i budim se s tvrdom kitom uglavnom a ona nije raspoložena ujutro, možda jednom godišnje bude seks ujutro... uglavnom mislim da smo upali u kolotečinu tj neku rutinu i da to trebamo razbit možda probati seks na drugim mjestima i u drugo vrijeme, uglavnom idemo na more pa na plaži ako budemo sami padne neki seksic ali ove godine ne idemo jbga al definitivno ću je malo isforsirati da nesto promjenimo/ubacimo u svakodnevnice e da i ne voli nositi seksy ves ili nesto slicno uglavnom su babske gaće i grudnjaci iako sam više puta izrazio želju i kupio par krpice jednom ih obukla i to je to
Iz mog iskustva: u kuhinji sam joj prišao sa leđa zagrlio je, poljubio vrat, milovao grudi preko pa ispod majice....uzdahnula je a ja sam joj zavukao ruku u gaćice i pomazio pičku, malo po klitorisu....lagano se navlažila.....sve u minuti.... Spustio sam joj trenerku do koljena, izvadio kurac jedno a drugom rukom nagnuo je na kuhinjski element, lagano ga gurnuo u nju. Dok je bila laktovima naslonjena na kuhinjsku ploču podigao sam je za bokove i brzinski ševio.., Jebite se bilo kad i bilo gdje, u bilo koje doba dana jer to nemože postati navika.... A što se tiče sexy odjeće ja sam ti malo specifičan. Loži me žensko tijelo, toplo i golo a smo mi smeta kad je nešto na njemu, makar to bile i najsexy tange....
Sve u svemu, ne čekaj večer za sex. Kad joj se neda, ne odustaj nego je mazi i diraj, po guzi, po sisama, zavuci ruku ispod haljine i miluj, diraj, mazi..... svaka žena reagira na to, svaka se voli osjećati željeno i voljeno bez obzira kakve gaće ima na sebi... Kužiš poantu?
Sve u svemu, ne čekaj večer za sex. Kad joj se neda, ne odustaj nego je mazi i diraj, po guzi, po sisama, zavuci ruku ispod haljine i miluj, diraj, mazi..... svaka žena reagira na to, svaka se voli osjećati željeno i voljeno bez obzira kakve gaće ima na sebi... Kužiš poantu?
Mislim da svaka žena treba dodire.. podražaj, puse, pažnju.. i da to otvara mnoge stvari u njezinoj glavi..pa tako i želju za seksom..
Upravo tako. Sex je čista mehanika, udri nutra pa van ali sve prije toga je igra. Pogledi, dodiri, onako usput, maženje uz gledanje filma, ništa veliko ništa spektakularno ali žena tad osjeća da je voljema i željena. Sex tada sam dođe, onako...iz želje i potrebe... Ako nema igre, nema ni sexa... Nemora se nitko ševiti svaki dan ali svi vole maženje baš svaki dan.
(modifié)
Evo stoji osim tog da nisu sve žene iste kod moje ako to radiš i budeš dosadan djeluje kontraefekt... ugl mislim da je jedino rješenje razgovor jer ne čitamo misli jedni drugima i evo zasad ide u dobrom smjeru osim ako nije 100%iskrena a mislim da je tj nadam se
Jel bi ti smetalo da ima drugog muškarca, odnosno da možda dobije dozu seksa negdje drugdje?
Ja mislim da se ona dobro namiri
Ja mislim isto da supruga ima nekoga tko ju povremeno jebe.. možda griješim
Moje mišljenje je isto.. što možda nije loše..ali bolje bi bilo da muž to zna..
Pa valjda bi skuzio
Možda ima povremeno nekoga..pa dobije svoje potrebe.. 'možda'
Mislimo da razgovor iskren otvoren sa povjerenjem o svim temama a o sexsu masti ocekivanjima posebno posle razgovra o iskusrvima masti nasoj uvijek se pojebemo a mi smo br par u zrelim godinama,kada putujemo i tako pricamo i mazimo se obicno zavrsimo sa svrsavanjem u autu

Pitanje za parove
Evo ne znam da li je ovo pravo mjesto ali imam tj imamo jedan problem. U braku smo 8 godina (veza i brak), nemamo djece seks nam je odličan ali ga rijetko prakticiramo. U zadnjih par mjeseci spali smo na 1 mjesečno možda dvaput. Žena je skroz nezainteresirana za seks, a ja sam možda prezainteresiran ali nije da je forsiram i jasno mi je da je nekad umorna, neraspoložena i slicno. Seks nam bude stvarno odlican ali nakon seksa ide pauza od tjedan dva ili tri... Znam da su tu većinom muškarci, bar sam takav dojam dobio, ali evo ako je netko bio u sličnoj situaciju svaki savjet je dobrodošao pogotovo savjet od ženske strane kako one gledaju na to?