Cette publication a été supprimée.
Kniha by sa dala napisať ale to skôr o psychoporuchach a rôznych diagnozach.nema to tu uroveň ale to je bohužiaĺ obraz dnešnej doby a ĺudi.
Fakt nie je v mojich silách každému odpisovať. Bola som tu naposledy včera večer, dnes ma tu čakalo kopec správ. Väčšinou odpisujem len tým, s ktorými sa poznám už dlhšie
tomu rozumiem, ale toto sa deje aj na inzeraty. alebo ako pisem, ze vymenim si par pozitivnych viet (naozaj pozitivnych) a potom ze nic, ticho a tma. aj ked sa zasa spytam slusne, ze ci ma teda zmysel pisat dalej, tak nic, ani len bodka :-D
Tiež tomu nerozumiem ,slušnosť káže odpísať ,no bohužiaľ …90% žien neodpíše..
mozno tvoje spravy spadnu do tych 95% je to ale zahada ze niekomu odpisu stretnu sa zasukaju si niekomu inemu poslu celozivotne uspory len preto ze je to americky vojak a tebe ani neodpisu? kam tento svet speje
Tusim si zle cital. :-) Tazko budem spadat do 95% debilnych sprav, ked som normalny a slusny. :-D Je pravda, ze mam 45 rokov a uvedomujem si aj ked citam inzeraty, ze je to tu hlavne pre mladsiu vekovu kategoriu, to bude zrejme aj tym
celkom presne ti to vysvetlil
Je to tým, že podľa nového a zabehnutého trendu si povedia: mám to v p....i. Flegmatizmus je na vzostupe viac ako percentá strany PS.
vitaj na internete
tak ale internet mame viac ako 30 rokov. nebyvalo to take vobec.
Ono je to o aj tom, že pred 30~20-timi rokmi si potreboval aspoň nejakú inteligenciu a nejaké zručnosti, aby si za na ten internet prihlásil a niečo tam publikoval. Dnes sa na NET, teda hlavne na Facebook, ktorý je všade predinštalovaný, prihlási hocijaké tupelo, aj analfabet a poľahky zdieľa po svete svoje "múdrosti" .
(modifié)
Inak v tomto je asi aj kus pravdy. vtedy nemal kazdy internet, lebo bol aj drahsi, cize dostupny hlavne pre ludi, ktori si to mohli dovolit. Toto mi nenapadlo....
Ale zasa si myslim, ze hlavne ludia v praci to vyuzivali. Aj ked zasa to boli zamestania, kde boli pocitace, cize zasa normalna klientela...
Ale zasa si myslim, ze hlavne ludia v praci to vyuzivali. Aj ked zasa to boli zamestania, kde boli pocitace, cize zasa normalna klientela...

Kam sa podela slusnost?
Kam sa podela slusnost pri komunikacii
Preco proste zeny uz len z tej slusnosti nemozu odpisat, ze sorry, ale nemam zaujem. Jedna veta, nic viac, nech sa clovek dalej uz neunuva.
Viem, ze je tu plno dementov s IQ 5 a zeny hlavne na tych nadavaju, ale...
Zena dostane miliardy sprav, nejako to odfiltrovat musi. Jasne ze 95% debilnych sprav rovno vymaze, alebo ignoruje (fotky vtakov, vulgarne, negativne). Ale preco sakra normalnym ludom nevedia odpisat cokolvek. Mate rovnake skusenosti?
Lebo toto mi hlava neberie. Tak super portal by toto mohol byt, vazne uplne vymakany...