Mám dobré fotky?

Chci znát názor. ....💗💗💗😍

Prosím holky pište......
Nic, na čem by oko ženy rádo spočinulo...
Ne.
Je to čurák ze čtyř světových stran.
Kdo takový chtěl vidět, zná jej už z učebnice přírodovědy v šesté třídě ZDŠ.
Nemáš dobré fotogalerie, máš detailní fotodokumentaci a to je rozdíl.
Jako dokumentace je to asi dobré, obrazová kvalita není špatná, svělto taky není domrvený.
Podle mne tady nemá moc cenu aby muži dělali galerky, protože se na ně dívají také jen muži a když už přijde ohodnocení, tak pouze od mužů. Tady prostě hodnotí z 99 procent jen pánové. Kdybychom přestali tak se můžou jít dámy klouzat…..Ale nám to prostě nejde….*6*
Tebe nezajímá názor na fotky,ale na bimbase....🤣🤣🤣🤣
Za mě ne. Galerie, kde je pouze penis mě obvykle nezaujme a automaticky přeskakuji. Když se chci pokochat, tak chci vidět různé části mužského těla.
Mně se tento typ fotek a galerií líbí, protože chlapy v plavkách vidím na koupáku, v prostěradle v sauně.

Hlasuji a dávám 👍 pěkným pérům, bohužel asi budu výjimka.
Ale zase pro nás exhibicionisty, krásná výjimka
Za mě se nedá hodnotit fotka, která je doslova jen penis. Penis na profilovce je red flag
Jsme na erotických stránkách, tak si myslím že čurák nebo piča jsou naprosto v pořádku. To bys chtěla abychom sem dávali fotky našich kulinářských výtvorů?
Já si troufnu říct, že borec v zástěře v kuchyni s holým zadkem by tu mohl způsobit celkem zájem u žen.
Pokud by měl holý zadek, tak určitě.
To že to je v pořádku, nevylučuje, že to je nevkusné.
Nepodněcuje to žádnou fantazii a je to jen anatomismus. Vyndat péro na hajzlu umí každej, udělat makronky, nebo fondán ne.
Myslím že u většinu žen zaujme víc um, než péro. *14*
Wikipedie říká: "Vkus je představa o ideálu krásy, harmonie, dokonalosti a módnosti, která se jednak liší u různých lidí, společenství a národů, jednak se v průběhu dějin neustále vyvíjí a mění. Co této představě neodpovídá, označuje se jako nevkusné."

V tom případě jsem ráda nevkusná, protože ideál krásy, dokonalosti a harmonie tady na amatérech nepožaduji.
Ale i přes to máš jako profilovou fajn fotku a ne rodidla...
Bavíme se o galerích ne o profilovce. Do galerií rodidla, prsa, zadky a penisy nepatří? To by mě upřímně zajímalo, co do nich patří?

Nevadí mi ani rodidla, penisy a zadky v profilovce, jakýkoliv kousek člověka je lepší než modrý, červený a fialový, nic neříkající obrázek.
Ovšem i galerie se dá udělat smyslná, vzbuzující fantazie a nebo prostě obrázek pohlavních orgánů. Pokud to někoho vzrušuje, je to jeho věc. Co tu jsem, tak od žen (blogy a diskuze pod nimi) převážně čítám názor, že je to nebere. Pokud tě to bere, já jsem s tím v poho, to tě horším člověkem nedělá.
Podle tvé logiky moje fotka do profilovky nepatří, protože nic nezakryvá, nevzbuzuje fantazii a není smyslná. Jsou to prostě nezakrytá prsa.
Proč mi přisuzuješ mi něco, co jsem vůbec nikde nepsal ani nenaznačoval?!
Ty si ve své představě vymyslíš mojí logiku a pak se ne ní odkazuješ? *385**269**476*
Napsal jsi to.u mého blogu a ty ses připojil k většině, která si myslela, že komentuje chlapa a příspěvky podle toho vypadají.

Sorry ale nebudu měnit svůj vkus podle přání cizích a na rozdíl od tebe a jiných jsem tolerantní. Nevnucuji své představy o galeriích a profilovkách jiným, respektuji jejich vkus.
Tak tohle jsem dohledal jako můj jediný komentář pod tvým blogem:

"Většina modrých se tu snaží zaujmout červené. Červeným nepřijde fotka kokota nad hajzlem přitažlivá, ale zadky (hezké) se červeným docela líbí - to je rozdíl mezi řekněme obscénností a smyslností. Kupodivu péro na fotce tu nezaujme ani gaye. Možná buzíky a ty, kteří jsou svolní brát cokoliv. Takhle jednoduché to je.

Takže pokud to někomu vyhovuje, ať si klidně ptáka jako profilovku dá, ale rozdíl mezi pérem a smyslnou fotkou je stejný, jako rozdíl mezi teplákama a dobře padnoucím oblekem. HOWGH"

Velmi mě potěšila konzistence mého názoru i po dvou letech*14*

Takže buď uteklo něco mně, nebo tobě...

Jak na rozdíl ode mě? Pro mě za mě si třeba dej profilovku ve stylu goatse a deset galerií ve stejném duchu, je mi to buřt, protože nejsem cílovka takových galerií...
Doufám že nejsi tak vztahovačná, že projevení názoru nebereš jako vnucování, viď že ne?
Píšu tady, že fotky mohou být buď podněcující fantazii, nebo je to tam vyvalené jak to je a jediné co to ve mně podněcuje, je hledání galerií podněcujících fantazii.
Za dva roky peskování a poučování o "správném" vkusu v profilovce a galeriích se zvýšil počet anonymních uživatelů bez profilovky o deset tisíc (1%)

Gratuluji k úspěšné práci na zvyšování místní anonymity. 👏
Ty jsi tak strašné tolerantní, že sneseš jakýkoliv názor, ovšem jenom pokud je shodný s tím tvým.
Ve svých příspěvcích píšu, ať si tam dá kdo chce co chce.

Názor není poučování. Pokud to tak bereš, tak ty tu vlastně poučuješ lidí, jak si mají dávat do galerií a profilovek pinďoury... Ale osobně si nemyslím, že to děláš.

Anonymní to je s jakoukoliv profilovkou, protože i fotku obličeje tam může dát kdokoliv jakoukoliv náhodně stáhne z internetu.

Ty seš třeba rozhodla udělat si ověření, což je sice fajn, ale není až takový problém obejít (výtek je tu k tomu dost)
Je mi jedno, co a jak v profilovce nebo galerích mají, jestliže to schválí admini.

V tom je rozdíl mezi mnou a tebou. Ty, a další ve vlákně, jim radíš zveřejňovat fotky podle tvého vkusu, udělej tohle, tamhleto a takhle to nedělej, přestože to není tvůj profil ani prezentace.

Buďme rádi za všechny lidi, kteří vůbec něco zveřejňují zadarmo. Tak tam mají kozy, pinďoury a zadky podle svého vkusu, nálady a možností.
Ty snad trpíš slepotou nebo já už nevím co...

Ve většině příspěvků tvrdím, ať si tam dá kdo chce co chce, i tobě osobně píšu ať si tam dáš klidně roztaženou řiť, pokud se ti to líbí, že je mi to úplně volné. Takže o jakém rozdílu mluvíš? *378*

Rozdíl mezi mnou a tebou je hlavně v tom, že já se neodkazuji na něco co jsi neřekla, což ty jsi tu udělala několikrát.

V jednom vlákně (už taky pár let zpět) jsem radil co si tam má dát, protože se na to ptal. A jelikož jsem tu na tohle téma už četl spoustu příspěvků tak jsem jen předával informaci, co psaly ženy jinde.
Mně jsou totiž mužský alba úplně fuk, ale pak tu jejich autoři chodí brečet, že jim na to reagují jen jiní chlapi

I v tomhle vlákně jsi jediná, která se k tomu nestaví negativně.
Navzdory tomu, co tu říkáš jsi autorovi minimálně až do včerejška nedala koment, že to jsou fajn fotky
Nejsme na výstavě a tohle je přesně důvod, proč bych si nikdy nenechala nafotit své amatérské fotky někým cizím. Byl by to jeho vkus a jeho pohled na krásu nikoliv můj.

Což mě připomnělo Černého vagíny a penisy jsi viděl? Nebo fotky od Lynche? Podle mě nejsou pěkné ani vkusné, a přesto si své obdivovatele našly.

Očekávám zde různorodý amatérský pohled na vkus a provedení fotek. Nemyslím si, že by kdokoliv zveřejnil vlastní fotky, které OSOBNĚ nepovažuje za pěkné.
Presne, vubec tohle nechapu. Me taky nezajima fotka samotne kundy. Proste chci videt celkove postavu zeny, nejlepe i oblicej a vubec nemusi byt naha. Lechtive nafocena - ne naha - je kolikrat vic pritazlivejsi, drazdi to fantazii.