Vaukova pumpa - aku odporucate

Chceme trocha experimentovat s vakuovou pumpou pre muza, avsak netusim podla coho a ako vyberat. Som si isty, ze na trhu su aj uplne smejdy az po vyrobky, ktore naozaj nieco dokazu. Kto ma skusenosti, skuste nieco odporucit, vdaka...

Normálne choď na aliexpress alebo wish a objednaj si tam automatickú, elektrickú, digitálnu vákuovú pumpu, aká sa ti bude páčiť za 30 eur. Na manuálne pumpy sa rovno vykašli, tie sú o 15 eur lacnejšie a vôbec sa neoplatí šetriť, manuálna je otrava. A hlavne nekupuj v slovenských eshopoch, pretože to sú úplne tie isté pumpy z číny ale čo v číne stojí 25 eur tak už nás stojí 90 eur.
Ako čo myslíš, že či sú na aliexpresse? Lebo vodné vákuové pumpy sú kategória sama o sebe a skôr určené k iným účelom. A čo sa týka vodných púmp tak tam poznám len jednu firmu, Bathmate a tá si cenu drží, takže tie lacno nezoženieš ani u nás a ani v číne. Tie pumpy sú drahé už od zdroja.
Uz ked sa to tu spomenulo, na ake ucely su teda tie vodne pumpy?
Na skusku stacia aj tie najlacnejsie, dajte si pozor na vhodnu velkost, inak tam velmi nema co nefungovat. Ked si overite, ze mu to je prijemne, mozete investovat do niecoho luxusnejsieho. Pumpa je moja oblubena hracka, urcite vyskusajte.