Ahoj, jedu zítra do pískovny Braňany na nuda :-)
Ahoooj, černá dodávka Pár, jste tady? Moc rád vás diskrétně poznám😌🍓
Nechystá se nějaký pár dnes? Třeba hned?
Kdo byl dneska v Brananech??
Bude nekdo zitra ( streda) dopoledne?
Chodite na Braňany i když není úplně teplo?
Premejšlím buď tam nebo nechranice
Já chodím do Braňan
Pár? Bílý ARTEON, existujes tady? 🙌💣
Chystám se nějaký den s moji . Možná neděle na deku . Ona určitě nahoře bez ja urcite dole bez. Urcite si zašukáme .
Kolem kolikáté hodiny?
Odpoledne urcite od 13 hodiny nejspíš .
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Jste tu někde? Ať vím o koho s jedná
Chtěli byste diváka?
Ale někde z povzdálí.
Pár? Bílý ARTEON, existujes tady? 🙌💣
Kdopak byl mrdat v autě ? Páry jezdíte? Divák nevadí? 😉✔️🙌
Bude dnes odpo nějaký pár nebo budete všichni zalezlí u hokeje?
Chystá se někdo o víkendu?
Chudí někdo na pískovnu Braňany ještě?
Dnes jsem se tam byl podivat a to místo je hrozne, vsude lahve, odpadky a tak, cesty rozjebane a celkově neudržované... a nikdo tam moc ani vlastně nebyl, možná sem nebyl na spravnem miste ve spravny cas :)
Dnes všude samý rybář. Tím jak se dá zase zajet autem až k vodě, všude auta, rybáři, stany…Takže s touto lokalitou to na nuda koupání asi bude konečná.
Ma se dost oteplovat, planuje nekdo neco v okoli Mostu? Klidne napiste SZ :-)
Nikdo nic? Ted ma byt teplo nekolik dnu. Co nejaka domluva? Klidne SZ.
Asi tam dneska zavítam na honku
Vem i paní 👅😈 Aspoň se pokocham , od 15:00
Jezdíte tam často? Každý den tam někdo bývá?
Také tam jezdím 😉 a uvažoval jsem udělat tam venkovní Glory hole ☝️ dvě desky jedná na péro druhá na dírku 😉 pište co vy na to
Pujde dneska nekdo? Nikdy jsem tam nebyl. Kam se tam cca ma jit? :-)
Strašně bych si ho teď rád vyhonil a koukal jak někdo šuká nebo ji vyndá kozy a kouří mu pero
chtel byxh tam zazit nejakou zenu co ma velky prsa :)
Dle komentu je to tam zajimave, nikdy jsem tam nebyl, ale jak to pujde, zastavim se tam. Zitra ma byt relativne teplo tak by to mozna slo. Nejaky tipy kde co a jak? :-)
Honilo se tam vždycky super
A bude
stromy nestromy..
To asi jo, už se těším
Já si vyrobil dneska na pískovně, přijel i jeden týpek.
Bylo by super aspoň ve třech si hrát
A jak to tam vypadá po zimě?
take jsme se tam byli podívat a prosekané jto je víc než zdrávo, keře jsou fuč a stromy už mají koruny dost vysoko, takže vše je vidět, zakoutí tam už skoro nejsou, z jedné pískovny je vidět na druhou ....no nevím tohle je už na radovánky moc průhledné, možná až to zezelená, ale neveříme tomu
(modifié)
Snad to bude lepší až to obrazí.
Taky tam rád jezdím. Uvidíme, jak to tam bude vypadat po tom prořezu. Snad to nedomršili úplně.
Já už tam byl dvakrát, minulý týden a před minulý týden, byl tam týpek běhal okolo ale když jsem ho vytáhl a začal honit nějak ho to nezajímalo, byl tam i pár v autě, ale stáli blbě a nebylo nic vidět.
Je to tam hodně průhledný a ze silnice jde všechno vidět.
Za pár týdnů už by mohlo být více zeleně.
Je to tam hodně průhledný a ze silnice jde všechno vidět.
Za pár týdnů už by mohlo být více zeleně.
Ano také tam jezdím nahotit koupat se a pohonit
Také tam jezdím. Honí se tam parádně. Dvakrát se mi už povedlo honit tam jiného a bylo to příjemné
Taky tam jezdím. Na kole a jsem zvědav jaké to tam bude po tom prořezávání.. Byl jsem tam když to ram dělali a je to tam hrozný..
Podepisují se také tam jezdím 😉👍
V sobotu má být hezky, tak asi tam zajedu a kouknu co je tam nového. Při tom dám koupel a někde v soukromí si udělat hezky.
Já se tam léta jezdím vykoupat, rád se tam vždy vyhonim, zažil jsem tam toho hodně, ale není to pokaždé, bývají tam v létě stáli "návštěvníci" ale i náhodní (občasní) , muži, páry.
Teď se tam vše prořezávání takže jsem zvědavej až to ukončí jak to bude vypadat
To ano vypadá to tam trošku hůř,ale myslím si, že to neomezí v ničem, jelikož pláže jsou čisté.
Také tam jezdíme k vodě a včera jsme se byli podívat a strašná pohroma s tou prorezavku...vše bude vidět od vody
Nevadí, až to vykvete tak bude zase kam se schovat. Taky s partnerkou občas zajedeme.
Když je krásně dnes , uvidíme se někde?
Taky sem koukal, jak to tam vyřezali
Dneska pískovna Braňany
Už chodíte k vodě jo? Já sem v práci. A víkend jedu na ryby, ale jinam. Tak se dám dostanu až v květnu asi

BRANANY/Most/Pískovna
Chtělo by to nové fórum pro Braňany pískovna,proto přidávám nově a chtěl bych zde vidět všechny kdo sem chodí. Několikrát jsem viděl i páry,komunikovali jsme spolu a myslím, že pokud jsou tu páry nebo samotné ženy i dokonce muži tak určitě by každý rád věděl kdo co přesně rád. Jsem tu nově v Mostě,ale myslím si že je to tu super,jen by to chtělo seznámení. Takže kdo chce a je z amatérů a jezdí do Braňan samozřejmě pro každého tady diskrétnost 100% co se týče na veřejnosti,zde se jedná o BRAŇANECH. Ahoooj všem a rád vás poznám pokud to bude vzájemné a nestyďte se podepsat.🙋♂️❤️