Zaučení panice párem

Ani nevím, jak přesně začít, ale je mi 20 a jsem panic, a to díky sve nesmělosti a stydlivosti. Tak mě napadlo, že by bylo ideální setkání se starším párem, co by mě vše ukázal a zaučil, se kterým bychom si pote užívali ve třech. Je vůbec takové setkání možné? Existují takové páry? Ma už někdo takovou zkušenost a pokud ano, jaké to bylo?

Ve dvaceti být panic není žádná tragédie, neboj nic ti neuteče.
Spritelkyni hledame 20-21 leteho panice pro nas oba tak i bi sklony pokud stale hledas muzes byt nas rodinny pritel
To je docela velký průser pro admimy, když si tady dvanáctileté děti mohou založit profil.
Mám s tebou konverzaci 5 let starou, kde mi píšeš, že je ti 37 a máš za sebou 3 zkušenosti s páry.
Tak jak to teda je?
Puberťák, co sem napíše svoje fantazie a u těch honí???
A pak to tady mezi těmi lháři vypadá tak, jak to vypadá. ... (modifié)
Puberťák, co sem napíše svoje fantazie a u těch honí???

to ne, puberťák to zřejmě nebude.
Pravděpodopně další podvodníček který si hraje na neznalého, nezkušeného s následným louděním o konverzaci.

"Má už někdo takovou zkušenost a pokud ano, jaké to bylo?

což může pokračovat žádostí o fotky atd

Někomu prostě dělá dobře si o tom jen psát.
Může se stát, že pár pošle pár fotek a jemu to k sebeuspokojení postačí. (modifié)
Datum registrace: 16.7.2017
Čas strávený na chatu: 42 dní a 15 hodin

Mám otázku. To jsi se sem registroval když Ti bylo 12 let 😳 jako fakt si nikdo nevšiml že na webce sedí 42 a půl dne někdo tak extrémně mladý? To nemyslíš vážně 😳
Ahojte volám sa Tomáš mam 37 som z Prahy a rad by som sa s vami zoznámil ak je to stále aktuálne som Bi napíšte mi správu
Dobře ty🙂
Nedůvěřuj, ale prověřuj.

Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš, ve dvaceti letech😃