Jak na amaterech zaujmout ženu

Ahoj! Nevím uplně zdali sem toto úplně patří, ale k věci.
Již delší dobu jsem tady na amatérech, asi rok - aktuálně z novým účtem.. A vždycky jsem měl strašný problém někoho oslovit, nemyslím tím že bych měl strach nějaké ženě napsat, ale spíš tak, že mi téměř žádná neodpověděla.. A moje otázka zní proč to tak je? Tímto cílím hlavně na ženy, ale kdokoliv může napsat nějaký rozumný názor..

Zkrátka nechápu, co chlap vše musí mít aby zaujal, svalnaté tělo? Hodně alb? nebo třeba VIP a hodně kreditů? Nebo mu pouze stačí pěkný obličej?.. Opravdu netuším, co z tohoto všeho.
Na starém profilu jsem měl alba, plná ověření a stejně jsem měl hrozný problém v tom, aby mi vůbec někdo odepsal.. Ptám se tedy žen, chodíte sem pouze pro zábavu? Nebo vás zkrátka vůbec nezajímají mladí kluci? Nebo nehledáte zde vůbec nic, chodíte se jen uspokojit?..
Omlouvám se za tolik otázek, ale zkrátka to moje hlava nechápe to, že je tak težké, aby žena vůbec odepsala?..

Jednou jedinkrát se mi podařilo že mi žena odepsala a vedli jsme nějaký delší dialog, ale byla to 1 ze sta.. Pokud jestli máte někdo nějakou radu, co pomohlo Vám, třeba jak se více zviditelnit, nebo kde ty ženy hledat? Jestli otravovat zprávami nebo tak něco.. Moc díky za každý názor :)

Nevím jak to mají tedy ostatní ženy ale já si vždy zakládala na kamarádském přístupu.. Prvně přečíst profil, pozdravit, trošku se představit..
Co už dobu vysvětluji je to, že žena přemýšlí nejdříve psychicky a pak až fyzicky takže jí dát prostor aby sama od sebe navázala na tu erotiku..
Žádné ukazování penisu, protože ženy jsou odjakživa zvědavé a když vše ukážeš, nebudeš zajímavý takže už desítky lidí shodilo fotky penisu a vyplo galerie,videa dokud o to nebudou od žen vyloženě požádané..
Ber to jako formu kamarádského setkání, jedná se o cizí lidi a respekt s úctou nic nepokazí a to bez ohledu na to kde jsi a co hledáš... lepší si dát na čas než tím nasazením tu být dny, týdny a měsíce bez výsledku.
Ahoj, neco o tom jak pslovit ženu jsem napsala v blogu, kdyz tak koukni. Kzdopadně ženy jsou tady přehlceny zpravama..to přeposíláni stejných zpráv pořad dokola moc uspěchu opravdu nebude mít..a můžete to zkoušet pánové pořad dokola a bude to mít stejný úspěch, nebo spíš neúspěch. Mozna by bylo fajn ze taky zajímat o to, jak funguje mužský a zenský princip a pracovat na sobě..to co vyzařuju, tak podobný protějšek i přitahuju.
Kdyz pises zpravu tem holkam tak tam dej hned svoji fotku a napis naky personalizovany osloveni. Neco co te zaujme na jejim profilu aby bylo videt ze vis komu pises a ne nakej neformalni zkopirovanej text.

A hlavne ta holka se ti musi fakt libit, musis ji vnitrne chtit aby jsi mel chut o ni "bojovat". Ne ze budes psat vsem jenom proto ze maj "diru" Kdyz chces hubenou holku a reknes si ze by jsi se teda spokojil aspon s tlustou tak to neni dobra cesta, u ty tlusty se nebudes tak snazit a stejne to nevyjde ani tam.

Jinak pokud jsi bez zavazku a hledas vztah, coz predpokladam ze ano a nemas duvod tu byt na tajnacku, tak si myslim ze mnohem jednodussi je se seznamit pres spolecne zname v realnem svete.

Tady je to vse anonymni. Stejny jako kdyz si jdes koupit neco na Eshopu co nema recenze, taky se tam zakaznici nehrnou a radsi si to koupej stejne v Alze🙂 Takovejch NO Name Eshopu (chlapu) tu jsou tisice a zensky jsou zpruzely z prilivu zprav.

PS
Nenech se rozhodit chytrejma pichlavejma radama od zen dole v diskuzi. Uz jsou ocividne na amaterech dlouho, jsou od rany a prednasrany dopredu🙂

Tomas. (modifié)
Mám stejný problém. Dostal jsem tip že tady zaručeně najdu, už jsem tady měsíc abohužel vůbec nic, žádná nepíše a nebo nepodepíše. Stejný problém mám třeba na Tinderu nebo Badoo, žádná nemá zájem, jak kdybych neexistoval i 0 návštěv za měsíc. Píšu, lajkuju a nic. Bohužel nejsem kluk co mu píšou holky samy od sebe (nevím proč), bude mi 23 jsem celý život sám a od 17 let už hledám online na seznamkách a nic. Upřímně už mi ta samota od 18 dost vadí ale nemůžu s tím nic udělat. Ven nebo na akce nechodím, normálně pracuju a o víkendu odpočívám. Na rande bych čas měl, nebo na venek to je jediné, ale k tomu potřebuju tu ženu. Nikdo mi nikdy nikdo nedokázal poradit co a jak, akorát ze mě udělali idiota. Mám celkově 80-100 poslaných zpráv bez odpovědi co jsem napsal ženám, už ani nepíšu protože nevím co už vymyslet a nestojí mi to za to že zase nedostanu odpověď. (modifié)
Na co hevto vlastně dobré, snažit se zaujmout nějakou ženu? Co z toho máte, beni lepší ne na to vysrat a dělat něco smysluplného?
Pretože každá žena ak je realna má milion správ, tie co su realne chcu aby si od nich kupoval za kredity albumy, nafot si nejake pekne fotky podla navodu na internete ich je dost a chodnna Tinder, Badoo je ich viac a určite najdeš :) tu najdes akurat tak mužskych čo ti budu poslušne slúžiť.
Kamaráde tvé nároky jsou v tvé situaci dost velké, krásnou, mladou a nejlépe jen na píchání, ani se nedivím, že nemáš od 17 žádnou odezvu. Život tě potrestal, že drandíš seznamky, aby tě někdo chtěl a zaučil , prostě pečený holubi - znáš to a těch nevymrdaných 5 let ti už nikdo nikdy nevrátí.
Ti píšu z důvodu protože už nevím co psát, když jsem psal na Tinderu/Badoo, že se chci seznámit a hledám přítelkyni tak bylo stejně 0 zpráv jako tady. 🤣
Jaká dobrá duše ti tvrdila, že tady jistĕ najdeš?😀
Všude na sítích pod příspěvky na téma jak se seznámit tak se najdou lidi co to napíšou. Když jsem jim napsal tak mi napsali co tady našli a že to mám taky zkusit.
.....tak pokud těch zhruba sto zpráv nebylo jen kopírovaných a u každé byl aspoň pokus o originalitu, zkus to prostě venku....venku vidíš reakci hned..... někdy jen pozdrav a úsměv dokážou divy....pohled na svět přes sklo je často dost pokřivený
Nic jsem nekopíroval. Pokaždé něco jiného. Jak píšu, už ani nepíšu protože nevím co psát. Ven moc nechodím, max jednou za 3 měsíce se ožrat jako hovado a resetovat systém 🤣 abych apoň na 2 dny nemyslel na to že jsem sám.
.....ten reset chápu....taky praktikuju....a co zkusit vyrazit a udržet se na tahu s čistou hlavou nebo řekněme společensky přijatelnou hladinou a zkusit se dívat kolem sebe....v reálu je rapidně větší šance někoho poznat než tady....ale základ je neprovozovat čelo na baru*22*
Tam kde se chodí tak holky nechodí, max s někým. Ano šance je ale nevím co říct + když někde jsem tak myslím na to že někoho hledám.
.... cíleně se nehledá....a nevědět co říct?.....základ je být dobrý pozorovatel všímat si drobností.... vděčné téma k rozhovoru ......no a ten úsměv nic nepokazí.... buď bude opětován, treba se to rozvine....nebo max nic...no co
A není zakopaný pes, že jsi prostě asocial, který nedokáže vylézt ze své bubliny? Vlastně sis odpověděl sám
Nejsem asociál, normálně pracuju s lidma akorát prostě za ženama nechodím protože nevím co dělat.
Nemyslím, jen stručné shrnutí jeho požadavků: Krásná holka z Karviné (do 20km), 18-25(max 30) let, která mu v tom nejlepším případě hupsne na ptáka hned jak otevře dveře od auta, ale nesmí jí vadit že nemá zkušenosti...... A v první zprávě chce její foto, proč taky ne když má na profilu jen věk, váhu a výšku....
Už jsem psal že to jenom zkouším jestli se nějaká nechytne. Nevím co dělat, nemám co stratit, už jsem stratil to co jsem neměl. Tohle je poslední pokus před tím než se příští rok budu soustředit na sebe a vydělávání peněz.
Aspon vi co chce, lepsi nez delat kompromisy asi mu to tady nevyjde ale clovek nikdy nevi
Trochu hloupé když on sám kompromisy vyžaduje....
Co je na nem za kompromis je mladej, mozna nezkusenej.
Já jeho profil nezkoumala *53* v tom případě je to prostě kokot, který nemá sám co nabídnout, ale požadavků bude mít tři prdele
Kokot nejsem vím co chci, narozdíl od holek co tady jsou a nic nehledají 🤣🤣 (modifié)
Budeš se divit, ale i holka, co tu je a nikoho tu nehledá, tak ví, co chce. 🤣🤣🤣 Nepremyslel jsi někdy, že ten problém není v těch holkách, co Tě nechtějí, ale v Tobě? Že jim nemáš co nabídnout? Amatéry bych z toho vynechala, tady je prostě přetlak mužů, ale pokud máš problém i v realitě 🤷
Až mi někdo osobně řekne, třeba na rande kde ten problém je tak na tom můžu zapracovat. Jelikož nikde nechodím a holky mi nepíšou co se jim na mě nelíbí tak nevím co dělat jinak. A velká konkurence není jenom tady ale i na Tinderu nebo Badoo to už vím dávno. Spíš bych potřeboval vědět jak konkurenci zničit. 🤣
Je hezké, že víš co chceš, ale měl bys taky vědět, co těm krásným holkám nabídneš. Zatím se to tváří, že nula od nuly pojde. Prostě nejsi žádná výhra v loterii.
Jak vidím tak tady holky taky nejsou výhra v loterii. Nula nejsem, to jsou momentálně holky tady a jinde na seznamkách podle toho jak se chovají. A pojem krásná holka je veliký. U mě je krásná holka která se mi líbí a nemusí se líbit někomu jinému.
Chlapče? Nuly jsou předpokládám holky, které ti svině nechtějí podržet, ze?
Ono to má jednoduché vysvětlení, ženy tu dostávají tolik zpráv, že i kdybys byl mix Apolla, Einsteina a Jasona Momoy, snadno zapadneš. Neber to osobně, většina prostě filtruje.

Klíč není v kreditech ani ve svalech, ale v tom, aby z tebe šel nějakej pocit. Autenticita, nadhled, trocha humoru a špetka charisma - to se pozná i přes písmenka.

Za mě osobně platí, že mě dokáže zaujmout způsob, jakým se chlap vyjadřuje. Když má mozek, špetku ironie a dokáže napsat něco, co mě pobaví nebo donutí přemýšlet. V tomhle směru udělají víc komentáře, blogy a povídky než deset alb.

Nicméně pokud jsi sem přišel s vizí, že se tu seznámíš s desítkami žen a obden budeš mít jinou, která touží jen po jednorázovce, tak to je celkem utopie.
Není to tak dlouho co jsem měla rozhovor s několika známými tady z amatérů. Zvláštní, že si píšeme už poměrně dlouhou dobu, sice třeba drobné pauzy, ale stále jsme v kontaktu ( to k tomu nikdo nepíše). A kupodivu jsme se shodli, že asi fakt musí nějak působit, něco vyzařovat. Protože zrovna tito mají partnerky a leckdy i dvě tři intimní kamarádky a funguje to.... ( Někdy to jsou čistě amatérky)
Je fakt, že s někým mi povídání jde na první dobrou a drtivou většinou vůbec. Ale mluvím o povídání o kde čem. Ne o jak to máš ráda, co máš ráda, obrázek pinďoura, zasukame...
Jj, je to tak. Jsou tu muži, kteří uz při tom online povídání vyzařují takové kouzlo, že by mohly mít zástupy žen. Ale je jich hrstka.
Ahoj, ne, to že bych měl zájem x desítek žen jsem od tohoto nečekal, ale líbíla se mi ta představa, možná mě lákala ale furt jsem byl realista.. dříve jsem tady opravdu hledal sex a nějakou pozornost žen.. Došlo mi že to asi nebude zrovna fajn cesta, když to tady dělá prakticky 99 chlapů ze 100.

Teď tu hledám jen občasný fajn pokec a nějakou zábavu, ačkoliv se snažím vyjadřovat slušně, bez nějakých slizkých keců o okamžitém sexu, stejně jsem nikde moc úspěch neměl.. Ani v rámci normálního povídaní.. Proto jsem se obrátil sem na fórum, abych zjistil, jestli zkrátka něco dělám špatně nebo jestli je to prostě chyba této "seznamky"?..

O vyjadřování ve fórech, nebo pod alby, se tu již x lidí zmínilo, asi to zkusím, asi tomu dám poslední šanci..

Každopádně moc díky za tvůj názor! A hezkej zbytek dne! *4*
Za prvé nejlepší cesta jak poznat lidi je prostě jít ven mezi ně. Internet je fajn na zpestření, ale nikdy nenahradí osobní setkání.
Za druhé neexistuje žádné právo na odpověď. Když žena nechce psát, tak prostě nebude a důvody můžou být různé, od toho že ji to nezaujalo až po to že má partnera nebo tu vůbec nehledá kontakt.
Za třetí není to o svalech, kreditech nebo stovce alb. Hodně záleží na stylu oslovení a na tom jestli působíš autenticky. Když někdo píše všem stejnou zprávu, reakce budou mizivé.
A pak je tu bohužel skupina nevyrovnaných chlapců, kteří když nedostanou odpověď do pár minut, začnou být vulgární nebo urážet. To je přesně důvod, proč spousta žen na zprávy vůbec nereaguje.
A nakonec neber to osobně. Tohle prostředí má svoje pravidla a hodně lidí sem chodí spíš pro fantazii než pro reálné psaní nebo setkání.
Myslím že v reálu se seznámíš mnohem snadněji než tady. Seznamování přez internet je neosobni, nevidíš reakce protějšku na to co říkáš, neverbální komunikace je důlěžitá. Navíc tím mininalizuješ riziko že se ve skutečnosti seznamuješ s chlapem.
Vůně, tón hlasu, vystupování, postoj, řeč těla, oční kontakt, úsměv, gesta, chůze, sebevědomí, chování, autenticita, vzhled, upravenost, oblékání. O to všechno se můžeš opřít v reálu a současně protějšek se může během pár sekund rozhodnout, zda se s Tebou bude chtít bavit nebo ne.

V online tolik nástrojů nemáš, tak musíš pracovat s tím, co je k dispozici a to využít na maximum. Jak ti tu píšou některé ženy, tak je potřeba se mít čeho chytit, na co navázat v té konverzaci.

PS: Amatéři nám přijdou super na "atypické seznamování", na to fungují skvěle. :)
Na běžné seznamování ona hledá jeho/on hledá jí je daleko efektivnější vyrazit ven. Schválně se zeptej kamarádek, jak často je zajímaví muži oslovují v reálu, či jak často dostávají komplimenty na živo. Zjistíš, že se to tak často neděje, čeští muži prostě nemají zas tak velké koule, takže pokud je najdeš, sebereš odvahu, tak máš slušnou šanci, že se seznámíš daleko rychleji než tady.
Moc díky za odpověď, problémem u mě je bohužel to, že typické seznámení v životě mě neuzaujmulo víc než seznamování tady na amatérech..
Nikdy jsem nehledal vážný vztah tady, spíš se mi líbila nabídka žen a vzrušení z toho, že každý den mi může napsat jiná a zase s jiným zážitkem..
Ale jak tu trávím ten čas, dochází mi že je to hold ztráta času nejspíš, konkurence je zde více než vysoká..
Jestli má někdo problém seznámit se v reálném světě, tak ho tady nezachrání nic, ani vyplněný profil a ani galerie.
Možná si nepochopil příspěvek, nemám problém seznámit se v reálném životě.. ale spíš se tady na amatérech alespoň nějak zviditelnit.. Každopádně dík za názor.
Já nepsal, že máš problém seznámit se v reálném životě.
Omlouvám se, neuvědomil jsem si kontext tvé odpovědi, myslel jsem, že reaguješ na mě..
Tady v podstatě bez šance, nanejvýš za FO.
Něco vyprezentovat v blogu, to vzbudí zájem žen, ale obvykle ne těch které by se chtěly sejit.
Ničím. V tvém věku bych rozhlédla mezi spolužačkami, po starších na akcích.
Nejsem si jistý, jestli je tohle to správné místo pro seznamování, zkus to někde jinde, tady z té spousty prezentovaných čůráků musí být ty ženské úplně imunní.
Jsem tu chvíli, ale už tuším, odkud vítr vane.

Neaktivní účty holek, fejkové účty (kredit honey pot), pak jsou zde holky, které jen koukají, čtou si povídky, online ani real nehledají (de facto Bravíčko pro dospělé). No a ty, co komunikovat chtějí, tak tu často střídavě jsou nebo nejsou, často odchází po zhnusení dickpicky a zpráv typu "Poť mrdat chci tě". Holky taky dostávají desítky/stovky zpráv denně, hlavně hned po založení účtu. Často nevyžádaných, nelichotivých. Takže tvá zkušenost 1/100 je zcela v souladu s realitou.
Osobně bych místo spamovaní zpráv spíše hledal skrze blogy, rozumné chatovací místnosti, komentáře k videím a fotkam. Ideálně možná fakt sám natočit/nafotit něco pěkného nebo napsat a pak už cíleně vybírat z komentujících/reagujících děvčat. Just my 2 cents.
Zaujme mne inteligentní a zajímavý text
Dokážeš dát příklad, co si pod tím představit?
Povídka, blog, příspěvky ve fóru, pod blogy, nebo jen zajímavý popisek, kde získám dojem, že to je zajímavý člověk, kde stojí za to, když tak trčet na místě zchůzky, kdyby nepřišel. Může jít klidně i o inzerát, nebo vtipnou reakci pod galerkou. Vím není to moc konkétní, ale potřebuji mít na co reagovat. Pravidelně mi kouká na profil jeden pán, dle fotky (je-li jeho) vypadá dobře, na ulici bych se otočila, ale nemá nic, jen tu profilovku a psát mu "Ahoj, fešáku, jsi celkem šukatelný." nebudu:D

(modifié)
Proč ne? Psát mu, že je šukatelný asi ne ale při blokovaných vzkazech oslovuje žena, chlap nemá šanci navázat kontakt.
Já bych mu napsala s tím nemám problém (proto mám blokované vzkazy, abych mohla psát já lidem, kterým chci), ale jak není na co zavést řeč. Pokud možno na něco jiného, než, že vypadá dobře.
Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
Jak píši výše, abych chtěla, potřebuji něco více, třeba informací, že umí sesmolit větu.
Tu zjistíš po přečtení jeho odpovědi. Není nic jednoduššího, než smazat konverzaci s nedokonalou, nekreativní, nesouvislou odpovědí na můj dokonalý, skvěly vzkaz napsaný vznešenou češtinou ve větách rozvitých a už nenapíše. Do poznámky bych si ji zkopírovala.
Koukám, že palec dolů dal jistě jedinec mužského pohlaví. Bohužel tito jedinci nechtějí pochopit, že s debilem se tu asi žádná inteligentnější žena bavit nebude. Také dávám přednost inteligenci pred vzhledem. Ten chlap mne musí bavit číst
Je to tak, na netu nemá čím jiným zaujmout. Venku mi může vonět, může mne rajcovat hlas, ale to není nic, co by mohl ovlivnit, čistá živočišná přitažlivost. Když se ale stihne projevit jako debil, ani to nepomůže
Tak pokud koukneš kolik tu je z celkových uživatelů žen a z toho minus už neaktivní účty minus fake profily mínus ženy co se živí sexem a z toho ještě mínus ženy co jsou znechucene zdejšími košťaty a mínus ženy co tu chodí jen za zábavou....tak buď rád,že ti napsala aspoň ta jedna 🙂
Takhle jsem na to nikdy nekoukal.. Díky za názor :p
Žena si založila samotný ženský účet....kdyby si viděl k,co jí do zpráv během hodiny začlo chodit,tak bys nevěřil co za lidi tady jsou.... samozřejmě,že už se nikdy na ten profil nepřihlásila,Řekla tohle nemám zapotřebí no 🙂
....ano, většina normálních lidí sem chodí za zábavou.....a co se vystupování týče je asi důležité nebýt kokot a cíleně nehledat