seks na otvorenom?

Imate koju fotku?

Seks na plaži nam je tako dobar volimo biti opušteni uživati fok nas gledaju
lukas2101
lukas2101 Inactif il y a 4 mois
La publication a été effacée par l'utilisateur.
Super izgledate na plaži..bilo bi dobro biti pored vas..
Ih da jel ima, plaže, brda, izvori rijeka, groblja, livade, kedine, sumarci, u autu, van auta, na haubi, ude na se i podase...
Ja i moja hot ženica se volimo pojebat u autu i van njega u prirodi. Obozava da je jebem na haubi a nekad i ono... da uđe do pola u gepek dok joj vani viri velika guza. Uglavnom...voli da je jebem odzada....
Dok je tako jebem a ona do pola u gepeku uvjek zvjerkam uokolo nebi li naisao neki pa da je i on tako odostraga nabije svojom kurcinom.
I tako jednog dana u povratku sa kupanja pakujemo stvari u auto koje je bilo parkirano u dubokoj hladovini jednog sumarka nedaleko od mjesta gdje smo se kupali. Ona se slagajuci stvari cijela unijela u gepek a vani joj strsi preplanula guza. Pogled na tako namjestenu njenu guzu uvijek me napali. U hipu joj spustim kupace i nabijem svoj tvrdi kurac. Nije se bunila posto smo bili na dosta skrovitom mjestu vec samo izusti ono...dugo ahhhhh. Jebem je ja tako odostraga i dosta glasno se cuje ono šljapkanje mog tijela o njene guze. A sve se osvrcem jeli nas netko posmatra ili nam prilazi. Ovaj jedan postariji tip nas je cijelo vrijeme zagledao na plazi i to vidno uzbuđen... Trazim ga ja osvrcuci se i bogme evo ti njega prilazi nam.
Ja ga vidio a moja nista nezna. Dok sam je jebao on tiho priđe na par metara i pocme drkat. Ja ga u jednom trenutku samo pogledam i izmaknem se te ga pustim da je i on nabije....
Moja jos nista nezna a sva u transu od napaljenosti.
Kad je ovaj poceo jebati kujica odmah nakon par uboda njegova kurca primjetila da je drukcije jebe. A i kurac mu je bio deblji od mog. Primjetila i ne bjezi vec se pokrila rucnikom od kupanja po glavi i guzom odgovara na njegovo ubadanje. Ovaj je dosta brzo svrsio a i ja cim sam vidio kako je zaljeva spermom po guzama.
Ja mu namignem a i on meni i tiho se udalji oblaceci šorc.
Moja nista ne govori vec hvata dah od svog svrsavanja sad vec skroz polegnuta u gepeku.
Posto smo culi da nailazi neka obitelj sa djecom brzinski se obucemo i u auto pa prema doma. Krenuli mi doma a ona me u autu bas jako zgrabi za kurac i jaja. Luđace jedan! Kako si me onako mogao dati onom covjeku! Znas li tko je on uopce. Ti nisi normalan! Ti me tretiras kao svoju kurvu! Stisnula me da me ovaj put i prilicno zabolilo. A vidim ja druga joj ruka u gacicama i dira svoju jos mokru picku.
Kako predivnu guzu i sise ima ufff ko bi odolio da joj ga ne nabije.
Da li ste zainteresirani za upoznavanje sa mnom ovo ljeto? Gdje se obično kupate,a ako ste zainteresirani za upoznavanje na mojoj plaži pored Cavtata?
Dali ima neko sa istočne obale Istre, da odlazi na nudo plažice, skrivene uvalice itd...
mi volimo biti videni i vidjeti koristimo svaku priliku da se izmazimo dok se okupe vojeari i pocnu drkarti sto nas napaljuje a onda i pojebemo nacesce zguza pojebemo radi bolje preglednosti.*362**71**71*
Volio bih da mi recepte da li ste zainteresirani za upoznavanje
Nama nikad na žalost a vu ste imali te sreće
Zena vam je divna , volio bih vas upoznati, mozete mi pisati na :
on-45@hotmail.com
Hey ekipa … voljela bih se posexati na plazi , nalazim se kod Makarske … dali ima neko zvanično sex mjesto ili da istražujem sama?
Divna mjesta su na fkk west sea cluded pored kampa Čiste i kampa Boban u Živogošće Blato
Može može jebbbbaaaaymt cute jajndbxnxnxnsnj
Pozdrav,javi se slobodno bit će mi drago
........................................................................................................................................................................ (modifié)
Fina želja, i mene zanima dali ima kakvo fino mjesto i isto takvo društvo 😃
Cao,dali te zanima seks u prirodi
Lipi pozdrav, budite moja gošća u Ma i idemo s gumenjalom na Hvar i Brač, lp
Volio bih vas gledati 😉 i drkati a ako ste voljni i pridruziti se 😉
vise sam puta upraznjavao sex u autuu vani dok sam bio u braku do pre nekoliko godinaa i jako me to palilo cak jednom nas neki decko gledao i drkaoo a mene jos visee sve to napaliloo tucao sam ko lud hehheee bilo je divnoooo
Jel tko bio na fkk Nugal i kako je tamo?
Mi smo često na Nugalu, čista fantazija
gdje budete na nugalu tocno? jeste za druzenje?
I mene zanima gdje na Nugalu a do tamo ima tri dana jahanja
Šta bi rekao na to da sam ja od Parkinga na Osejavi išla do Nugala potpuno gola? dečko je bio uz mene, on se nije skinuo ali ja jesam. Dobrih pola sata pješačenja, ima oko 2 km. Malo se kupali, zezali, sunčali i onda isto tako nazad do auta.
I ja bi se definitivno skinuo pa da hodamo goli zajedno.
Pročitaj naslov.😘 Prvo početno slovo treba biti veliko, a na kraju ide upitnik. Malo smo nepismeni, a?
Svaka cast malo ih ima takvu hrabrost
To se zove egzibicionizam u full smislu..svaka čast..
Aspalathos
Aspalathos Inactif il y a 7 mois
Rado bi vam se pridružio da uživamo
Ima nesto oko punta busole između poreča i červara, ste bili tamo?
Mi smo na fkk po cresu pa ako ima koga neka se slobodno javi
Jeli volite samo da vas se gleda ili vam se mozemo i pridruzit...
Kako bi drkao na vas dok se jebete
*119* sex na plazi zakon treba to češće prakticirati
Moja supruga najviše voli sex u prirodi, a najbolji sex imamo po ljetu na skrivenim plažama gdje nas drugi gledaju dok se ona nabija na kurčinu. Pozdrav
Super, da vas bar mogu gledati 😃
Treba da gledaju kako se nabija na 2 kurcine
Gdje dolazite na more?rado bi vas gledao
Najbolje je pričekati ljeto pa onda u akciju negdje na plaži.Ponekad je dobro biti viđen to pojačava užitak.Pogotovo ako je to kakva zgodna ženska koja gleda.Gušt je kad ti ga onda drka na plaži skrivećki da nitko ne vidi a glava ti puca od užitka.
Redovito se jebemo po plazama, sve su nan galerije sa plaza, a za to imamo i omiljenu izmedu Podgore i drasnica
Supruga mašta da se trlja dok je promatra grupa i naravno nakon da je pišpricaju,jedna od najluđih njenih želja
Dali joj se ostvarila želja😅 ili će ovo ljeto🙂
Od kuda ste? I voli li zena spermu po sebi
Vas dvoje nikako na zelenu granu... Nikako da se odlučite... Draga i ja smo vas kontaktirali na Smokvi, dopisivali se, nudili razmjenu brojeva da se žene čuju da se nađemo svo četvero negdje neobavezno na piću a vas dvoje sramežljivih nikako se odlučit.....
Dali ste možda razmislili da niste ono šta želimo!!
Ma nije ovo bila kritika, nego samo konstatacija. Sigurno ste s dosta parova komunicirali pa ne možete ni znat koji smo među mnogima, ali eto vi ste se prvi javili i pohvalili naše slike, dosta smo tipkali i izmjenjivali slike i evo javno da napišem da ste skroz fer u kominikaciji, ali vi ste željeli samo tipkat bez da se upoznajete... I to je ok, vaša odluka ali eto malo sam sarkastično napisao kako onda, tako i sad ha ha... Bez ljutnje nadam se, nisam htio provocitati... Ali siguran sam da nije bio razlog da nismo ono što želite.... 👍
Ima takvih dosta… Haha… na žalost
Ma to je sve ok, nije lako napravit prvi korak, al brate taj korak nikako da krene ha ha ima par godina pokušavaju samo izać na piće ha ha i još nisu...
lito će još malo...na tebi je samo da rećeš di je stavila šugaman...*71*
Podgora nam je zasad destinacija ,dok ne otkrijemo bolje
I mi smo u Podgori i baš bi volio probat sex dok je neki par kraj nas a dalje kako vatra ponese
Teška moć!!! Moju ženicu to jako pali da se trlja a grupa da je gleda i nakraju pošprica
Vrulja...nema mnogo kupaca..mnogo lipih mista za smjestit se ,i uzivat u moru ,suncu,i sexu...osim parova,ima i voajera..ma uvijek ima neke akcije.😉
Tamo smo često, al zna se dogodit da zalutaju obitelji sa djecom pogotovo stranci pa poremete zen, jućer su stigli sa dva šatora, njih 7,8, cila ergela obučenih, pa još neki obučeni mladi partijaneri.... Sve su zagadili sa odjećom ha ha
Znamo se sa Vruje , budete cesto .. steta sta nemate otvorenu mogucnost za kontakt
Di se nalazi ta plaža? Žena i ja bi posjetili tako neku plažu.
Andrea, duilovo plaza sex pred vece nista ljepse
Duilovo je samo za homoseksualce + uopce nije za kupanje zbog bezbroj kanalizacijskih ispusta
Ona lipa velika uvala ali je malo strmo doć do mora od ceste? Ima dosta vrulja u moru i zna ponekad bit malo hladnije more ali zato dobro osvježi nakon vruće zabave na šljunku. *362**87**75**119**74**3**4**24*
Plaza se zove Klokun i zna biti uistinu interesantno sa smirajem sunca :-)
Osim Klokuna dobro je i na Komejači s druge strane Drašnica
Uđe se u Drašnice i ima na tabli oznaka fkk a prođe se autom lijevo iza zadnjih kuca u pravcu Igrana i kroz maslinik uskom stazom se spusti do mora .
Kad prođete Čaklje dio Podgore i vozite prema Drasnicama prije pravca imate prosirenje sa lijeve strane i budevparkiranih auta. Spustite se stazom do mora i ti je ta plaza.
Rado bih vas tako promatrao dok se igrate
orahino
orahino Inactif il y a 8 an
i mi volimo da nas gledaju dok se jebemo ,,,,to radimo cesto na Adu Bojanu
Ja volim gledati dok se netko jebe, pa onda ako ima prilike da se pridruzim bude jos bolje, ali najvise volim kad se upoznam sa parom i muz ode da se okupa a ja mu dotle obradim zenu dok on gleda iz mora
Pozdrav, može li netko preporučiti malu plažu na Pagu? Gdje bismo bili sami u lipnju. Hvala
Ada je fantasticna mozes slobodno nesputano cijelom plazom uzivat u seksu ..
Cgmsib29
Cgmsib29 Inactif il y a 5 an
Mi redovito idemo na kosirinu gledali smo sex a i nas su gledali dok se sexamo.
Ada Bojana je najbolje mjesto za akciju u prirodi,bio sam nekoliko godina tamo sa devojkom.
To bude predobro i strasno napaljujuce, pogotovo kada pocmu spricat...
To je stvarno nesto predobro kad se sexas a netko gleda
da li bi mi dopustili da vas gledam dok se seksate?*174*
A sta ako vam se neki kurati prikljuci?
to opće nebi bilo loše nimalooo....
Jel bi voleli da vas gledam preko skajpa? :)
Jednostavno je predobro, posebno u vodi, oko nas prolaze, pa gledaju... a ovo ljeto na moru, pored nas jedan par, a i mi, gledamo mi njih, oni nas smjeskamo se.... nenormalno dobro...
Najbolji seks je napolju na haubi kola :,D
JOJ ŠTETA ŠTO NE DOĐETE U ZADAR, JA OBZAVAM GLEDAT PAR I DRKATI
ja i cura probali jdnom..ludo je..htjeli bi još ali nas strah. planiramo ove godine na plaži na moru. zvuči super, ali na što trba paziti?
Treba paziti na ostale pimpeke 😂
Cura i ja smo jednom u garderobi gradskih bazena, onako s guza. Oko nas se ljudi presvlače, a mi se seksamo - jako uzbudljivo.
odlican sex na otvorenom posebno na obali dok valovi udaraju u obalu mmm
Nista ljepše nego kad neko gleda i drka zar ne? Nas to pali do ludila
gdje bi vas se moglo gledat, mmmmmmmmm
KO JA OVO LJETO , GLEDAO SAM KAKO JE MASIRA I DRKA PORED ZENE, I ONDA SAM I JA DRKAO A ONI ME GLEDALI MMMMMMMM, NEZABORAVNO, POZZ IZ ZADRA
freccia i mene to pali. Gledajuci Vas profil rado bi vas gledao i drkao dok se vi jebete...
karanje u prirodi daaa,,,,ja hodam gol po dvoristu,suncam se,kupam,okolo su cempresi i zid ali se opet vidi kad neko pogleda kroz prozor na katu al mene to ne dira,,neka imaju susjede o cemu mastat
pogotovo sad ljeti, more, plaža, borovi....čist zrak :))
Steta da,bilo bi zanimljivo i ugodno
Vani je zanimljivije, napetije. Onaj osječaj...mogao bi neko naić...
Sex u prirodi je uvijek poseban i izazovan nažalost jako dugo je već vremena prošlo od zadnjeg puta....
Da. to i mene pali, do sad su mi muskarci pusili u sumi- Skinem ih totalno gole .
Volio bih par tako sresti, drkati na njih .
Ajmo ja i ti na neku skrivenu plazu!😂
Ja i zena smo to jako cesto prakticirali prije braka. Sada se to na zalost vise ne dogada. Onda smo se jebali posvuda i jako je napaljujce. Bezbroj puta su nas gledali one drkađije po jebodromima.
Posebno napali na nudistickoj kad se seksamo ili drkamo a primjetis voajere iznad plaze kako gledaju i drkaju
Jel vas gledali nisu vam se pridruzili u akciji pa grupno
Na plazi najbolji sex ne volim da ima ikoga da me gleda turistkinje obozavaju sex na plazi